Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Alle intense emoties en spanningen raken je diep": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 06/11/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een interessante werkweek, Ram.

Relaties Dit is een prima week om praktisch aan de slag te gaan met je lief, Ram. Samen het huishouden doen, iets opknappen of bekijken. De invloed van Planeet Saturnus maakt van jullie een perfect team. 

Gezondheid Het ontbreekt je niet aan energie en daadkracht deze week. Het kost je geen moeite om in beweging te blijven. Integendeel, je hebt juist sport of beweging nodig om je happy te voelen. 

Carrière Met planeet Saturnus aan je zijde, kan dit wel eens een zeer interessante werkweek voor je worden. Wellicht komt er een nieuwe uitdaging op je pad of je weet een lastig project te tackelen. Het zorgt in ieder geval voor voldoening.  

Geld Je lijkt je budget op orde te hebben deze week. Probeer dat zo te houden, door verstandig met je geld om te gaan.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een intense week op meerdere vlakken. 

Relaties Je staat onder invloed van veel planeten deze week, met daarbij een pittige eclips in jouw teken. Spanningen en emoties kunnen hierdoor hoog oplopen. Niet alleen in je relatie, ook tussen jou en je familie, vrienden en collega’s. Durf jezelf eerlijk te uiten. 

Gezondheid Wanneer je de spanningen in goede banen weet te leiden, kan het voor een fikse opluchting zorgen. Een goed gesprek, een flinke huilbui of tijd voor jezelf is aan te raden. Geef jezelf deze week waar je behoeft aan hebt.  

Carrière Ook op je werk zijn spanningen merkbaar, vooral vanaf dinsdag. Maak het bespreekbaar, laat het niet ‘in de lucht hangen’. Ben eerlijk in wat je denkt en vindt, ook al kan dit confronterend zijn. Uiteindelijk is dit het beste. 

Geld Er kunnen op dit vlak veranderingen plaatsvinden. Houd rekening met onverwachte kosten of juist inkomsten. De eclips invloed kan grillig uitpakken.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je hebt een gebrek aan motivatie deze week, Tweelingen. 

Relaties Omdat vurige planeet Mars retrograde loopt, is je libido laag. Hoezeer je lover ook z’n best doet, je raakt niet opgewonden. Ben hier eerlijk in en geef duidelijk aan dat dit niet zijn schuld is. 

Gezondheid Door de retrogradegang van planeet Mars plus de invloed van de eclips deze week, ben je vooral heel erg moe. Je motivatie is ver te zoeken. Het liefst binge je een serie op de sofa en dat is misschien ook het beste om te doen! 

Carrière Het lijkt erop dat je een beetje bent uitgekeken op je werk of studie deze week. Probeer liever geen impulsieve beslissingen te nemen. Deze invloed is namelijk van tijdelijke aard, zorg dat je geen spijt krijgt van bepaalde keuzes. 

Geld Ook op dit vlak is het van belang dat je geen gekke dingen doet. Twijfel je over een aankoop, wacht dan nog even totdat je het zeker weet.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een zeer voorspoedige week, Kreeft. 

Relaties Planeten Mercurius, Venus, Uranus en Neptunus hebben een gunstige invloed op jou deze week en de eclips doet daar nog een schepje bovenop. Dit kan voor jou als single een spannende nieuwe ontmoeting betekenen of een fikse boost voor je seksleven. 

Gezondheid Je zit goed in je vel. Je voelt je optimistisch, krachtig en gemotiveerd. Je hebt zin om dingen te ondernemen of ergens mee aan de slag te gaan. Dit heeft een opbouwend effect voor lichaam en geest.  

Carrière Op school of op je werk kom je in een stroomversnelling terecht. Zeker wanneer je op een reactie of resultaat zit te wachten. Vanaf dinsdag kunnen er geweldige dingen gaan gebeuren! 

Geld Je hebt iets extra’s te besteden of dat gaat ervan komen. Eindelijk heb je de kans om jezelf of dierbaren te verwennen. Doe dit dan ook.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je relatie heeft aandacht nodig, Leeuw.

Relaties Spanningen tussen jou en je lief kunnen door de eclips tot een climax komen. Een aantal planeten liggen dwars en de eclips laat de emoties tussen jullie hoog oplopen. Loop niet weg van de confrontatie, ga het juist aan om het op te lossen.  

Gezondheid De intense eclips invloed gaat je deze week niet in de koude kleren zitten. Het raakt je diep en put je uit. Toch kan dit alles juist heling brengen, ga erdoorheen en beloon jezelf daarna met rust. 

Carrière Je werk- of studieweek is zeer onrustig en onvoorspelbaar. Je kunt daar meestal goed mee dealen, nu helaas iets minder. Alle emoties die deze week een rol spelen, maken het een stuk pittiger voor je.  

Geld Het is echt verstandig om op je geld te letten. Verkwist niets, de kans is dan zeer groot dat je spijt gaat krijgen. Houd spaargeld achter de hand.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Interessante ontwikkelingen, Maagd. 

Relaties Met je eigen planeet Mercurius aan je zijde, heb je als single grote kans op interessante ontmoetingen en gesprekken. Planeet Venus en de eclips zorgen daarbij voor een intense aantrekking. Dit kan wel eens heel spannend worden!

Gezondheid Het is belangrijk dat je niet te veel hooi op je vork neemt, zeker niet wanneer je herstellende bent. Bouw alles weer rustig op, zodat je jezelf niet voorbijloopt. Je lichaam is nog niet helemaal de oude.  

Carrière Er kunnen interessante nieuwe kansen op je pad komen. Nieuwe klanten, een prachtig aanbod of andere functie. Houd oren en ogen in ieder geval geopend en grijp kansen wanneer ze voorbijkomen.  

Geld Weet wat je te besteden hebt, Maagd. Dat is voor jou nu het beste advies. Probeer je budget niet te overschrijden.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Succes op je werk, Weegschaal. 

Relaties Er gaat deze week veel aandacht naar je job of studie. Zolang je erover praat met je lief, zal dit geen problemen opleveren. Hij weet hoe belangrijk het nu voor je is.  

Gezondheid Met planeet Saturnus aan je zijde, zit je vooral fysiek goed in je vel. Je voelt je sterk en fit en je hebt geen moeite om lichamelijke werkzaamheden te doen. Zorg wel dat je ook tijd vrijmaakt voor sport en ontspanning.  

Carrière De kans is zeer groot dat je een succes boekt deze week! Niet alleen vanwege de invloed van planeet Saturnus, ook de eclips doet een positieve duit in het zakje. Je krijgt deze week wat je verdient.  

Geld Dit succes kan gepaard gaan met een financieel extraatje. Of je ontvangt meer inkomen. Hoe dan ook, het ziet er positief voor je uit. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Plotselinge veranderingen op je werk. 

Relaties De eclips van deze week heeft enorme impact op jou, Schorpioen. Zijn er issues in je relatie, dan kan dit nu tot een uitbarsting komen. Het kan dan letterlijk het einde van je relatie betekenen of een compleet nieuw begin. 

Gezondheid Alle intense emoties en spanningen raken je diep deze week. Het laat je absoluut niet onberoerd als gevoelsmens. Loop er niet voor weg, ga het juist aan. Dan is de kans op heling groot.

Carrière De eclips plus alle andere planeetinvloeden kunnen voor plotselinge veranderingen zorgen op je werk. Veranderingen die je niet ziet aankomen. Sta ervoor open, want niet alle veranderingen en ontwikkelingen zijn slecht. Integendeel!

Geld Let goed op je geld deze week. Zorg voor reserves, dan ben je overal op voorbereid. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een laag energielevel, Boogschutter. 

Relaties Planeet Neptunus ligt dwars en dat maakt je regelmatig moe en gedemotiveerd. Je bent graag alleen met je eigen gedachten. Dit doet je relatie niet echt goed, mits je eerlijk aangeeft dat je even tijd voor jezelf nodig hebt.  

Gezondheid Geef toe aan je moeheid en neem die tijd voor jezelf. Ben wel duidelijk naar de mensen om je heen, anders ontstaan hier misverstanden over en dat is niet nodig. Er is gelukkig begrip. 

Carrière Je job of studie doe je deze week op de automatische piloot. Dat komt goed uit, dan kost het je ook geen extra energie. De uitdaging kan daardoor wel even weg zijn. Gelukkig is dat tijdelijk. 

Geld Op dit vlak is je situatie deze week stabiel. Je hebt je financiën nu prima op orde.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een verfrissende week. 

Relaties Je hebt de wind in de rug en planeten Mercurius en Venus zorgen voor fijne gesprekken en ontmoetingen, zowel zakelijk als privé. Ook ontbreekt humor niet en dat is top.  

Gezondheid Zolang je omringd wordt door positieve en vrolijke mensen, voel je je goed deze week. Heb je juist te maken met klagers of negatieve mensen om je heen, dan kun je daar veel last van hebben. Vermijd dit dus zoveel mogelijk!

Carrière Er staat je een toffe, verfrissende en positief uitdagende week te wachten, Steenbok. Zeker wanneer je veel met andere mensen te maken hebt, wordt het top. Aan het eind van de week kijk je er met veel plezier en voldoening op terug. 

Geld Met planeet Venus aan je zijde, zit het met je geld wel snor. Je hebt voldoende te besteden om iets tofs van te doen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Discussies, irritaties en misverstanden. 

Relaties Op sociaal vlak wordt dit een pittige week voor je, Waterman. Er liggen nogal wat planeten dwars en de eclips laat emoties hoog oplopen. Dit zorgt voor irritaties, discussies en soms zelfs ruzie. Het is deze week aan te raden tot tien te tellen, voordat je iets zegt. Reageer liever niet vanuit emotie.  

Gezondheid Alle irritaties en spanningen, zorgen voor een kort lontje. Je kunt vooral mentaal en emotioneel weinig hebben. Tijd alleen is de oplossing, bij voorkeur in de natuur. Hierdoor kom je in no time tot rust. 

Carrière Verwacht deze week het onverwachte. Gelukkig heb je wel nog steun van planeet Saturnus, waardoor je je job goed kunt doen. Voor de rest is het vooral flink aanpoten.  

Geld Geef geen onnodig geld uit. Dat is deze week af te raden. Je bent het beste af met reserves.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je bent een rots in de branding, Vissen. 

Relaties Veel mensen in je omgeving hebben last van de eclips invloed deze week. Jij weet echter kalm te blijven en er juist voor anderen te zijn. Dat wordt enorm op prijs gesteld en gewaardeerd, je bent een ware inspiratie. 

Gezondheid Luister naar de signalen van je lichaam deze week. Heb je extra slaap nodig, zorg daar dan voor. Wil je meer mediteren of water drinken, geef daar dan aan toe om in balans te blijven.

Carrière Je bent meer met je collega’s of medestudenten bezig dan met je job of studie! Je voelt aan dat ze je hulp of steun nodig hebben. Let alleen op dat hier geen misbruik van gemaakt wordt.  

Geld Zoals vaker heeft je geld je aandacht niet. Gelukkig is dat deze week geen probleem, je komt niets tekort en er zijn geen onverwachte kosten op komst.