Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Besef dat je zorgen maken niets oplost": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 26/02/2023, laatst bijgewerkt op 26/02/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een topweek op meerdere fronten, Ram.

Relaties Je hebt bijna alle toffe planeten aan je zijde, waardoor het niet anders dan een topweek kan worden! Of je nu single bent, een lief hebt of al lang samen bent, er komt (weer) romantiek boven borrelen en dit zorgt op z’n minst voor een boost in je seksleven.  

Gezondheid De positieve invloed van planeten Venus en Jupiter hebben een gunstige invloed op je algehele gezondheid deze week. Het enige waar je voor moet waken, is overdaad. Drink of eet niet te veel en vooral geen ongezonde varianten, want dan kom je sneller aan. 

Carrière Ook op dit vlak heb je de wind in de rug, Ram. Het wordt supergezellig met collega’s of klanten en je weet regelmatig successen te boeken. Ga je solliciteren, dan is de kans heel klein dat je niet wordt aangenomen.  

Geld Op dit vlak is niets aan de hand, toch kan het geen kwaad een appeltje voor de dorst te bewaren. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Twijfel niet aan jezelf, Stier. 

Relaties Je kunt deze week nogal onzeker zijn of twijfelen aan jezelf. Zeker wanneer je single bent en een first date hebt of voor het eerst met elkaar naar bed gaat. Geloof wat je lief tegen je zegt en niet je eigen, negatieve hersenspinsels, want dat is niet waar en bederft de fun. 

Gezondheid Fysiek zit je prima in je Stierenvel deze week. Je mind draait helaas overuren, vooral met gepieker of negatieve gedachten over jezelf. Probeer dat te doorbreken door in te zien, dat je gedachten niet matchen met de feiten.  

Carrière De kans is groot dat er nieuwe mogelijkheden of uitdagingen op je pad komen. Geen goed moment dus, om aan jezelf te twijfelen! Vertrouw op je kennis, ervaring en talenten en ga ervoor, je hebt weinig te verliezen. 

Geld Gun jezelf een keer iets tofs deze week, je bent vaak veel te spaarzaam. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Jaag je doelen na, Tweelingen. 

Relaties Nog steeds sta je onder positieve invloed van planeet Mars en je krijgt daarbij steun van Venus en Jupiter. Ideaal voor de liefde! Of je nu je seksleven wilt boosten of als single op zoek bent naar een date of onenightstand. De kans op succes is groot. Ga er dus voor!

Gezondheid Je zal niet snel moe worden of een gebrek aan energie hebben deze week. Daar zorgt planeet Mars wel voor. Toch is het goed om af en toe even pas op de plaats te maken, puur om jezelf even op adem te laten komen.  

Carrière Je studie of carrière gaat als een speer, zeker wanneer je deze week je doelen najaagt. Wanneer je je inzet, word je er bijna meteen voor beloond en dat smaakt naar meer. Je zit in een supertoffe, positieve flow. 

Geld Let even op dat je niet te veel impulsaankopen doet, voor de rest heb je de boel op orde. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Neem je relatie of een vriendschap onder de loep, Kreeft. 

Relaties Er kan deze week iets voorvallen in je relatie of een vriendschap dat je raakt. Dit kan een eyeopener zijn. Vraag jezelf serieus af of dit nog werkt en of je hier verder mee wilt.  

Gezondheid Alles wat er speelt in je relatie of vriendschap deze week, gaat je niet in de koude kleren zitten. Vooral je gevoel wordt geraakt. Duw dit niet weg en huil wanneer je tranen voelt opkomen. Dat lucht in ieder geval op. 

Carrière Je job heeft deze week niet je hoogste prioriteit. Het kost je moeite om bij de les te blijven, je gedachten dwalen vaak af. Zorg er in ieder geval voor dat je op belangrijke momenten alert bent. 

Geld Geef liever niet klakkeloos geld uit, ook niet om je beter te voelen. Dat helpt toch maar kort.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Fijne sociale contacten deze week.

Relaties Ook jij mag rekenen op de positieve invloed van planeten Venus en Jupiter. Zowel op je werk als privé mag je rekenen op fijne gesprekken, toffe ontmoetingen en een hoop gezelligheid. Geniet er dus vooral van.  

Gezondheid Je zit prima in je vel en de positieve planeetinvloeden deze week, dragen daar zeker aan bij. Heb je een avondje te veel gegeten of gedronken, breng dat dan in balans door een dag extra veel water te drinken en meer te bewegen.  

Carrière Vooral met collega’s, klanten of patiënten heb je het deze week supergezellig. Vooral samenwerken is nu aan te raden. Dat brengt je toffe resultaten en het voelt goed.  

Geld Je hebt deze week niets te klagen, je kunt lekker van je geld genieten. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Doorbeek deze week de sleur, Maagd. 

Relaties De kans is groot dat jij en je lief al een tijdje (onbedoeld) langs elkaar heen leven. Toch realiseer je je dat nu pas en ga je je hieraan storen. Wil je dat dit verandert, neem dan zelf het initiatief. Neem je lief spontaan ergens mee naartoe of verleid hem tussen de lakens.  

Gezondheid De week verloopt volgens plan of juist heel voorspelbaar en daardoor slaat regelmatig de verveling toe. Let op dat je niet gaat snacken of bankhangen. Dan vliegen de kilootjes eraan en dan voel je je ook niet happy.

Carrière Op je werk heb je momenteel weinig uitdagingen. Alles lijkt een routine te zijn geworden. Neem je carrière eens onder de loep en onderzoek voor jezelf, of je nog steeds op de juist plek zit of dat dit gevoel slechts tijdelijk is.  

Geld Geef geen onnodig geld uit, puur uit verveling. Blijf verstandig met je budget omgaan.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Relatie issues. 

Relaties Je staat onder invloed van een gespannen planeet Venus en Jupiter invloed, Weegschaal. Dat heeft helaas geen prettige uitwerking op je relatie of sociale leven. Er zijn snel irritaties, woordenwisselingen en zelfs ruzies. Dit kan stressvol voor je zijn. 

Gezondheid Als Weegschaal heb je een hekel aan ruzies of een gespannen sfeer. De ontwikkelingen deze week, zorgen dan ook voor de nodige stress. Zoek een lieve vriend(in) waar je mee kan praten of neem even afstand van de situatie, totdat je weet wat je het beste kunt doen.  

Carrière Door alle privé beslommeringen, ligt je focus niet op school of op je werk. Je doet je ding op de automatische piloot en gaat dan weer naar huis. Het kan goed zijn een collega in vertrouwen te nemen. 

Geld Geef niet onnodig geld uit, dat kun je je nu helaas niet permitteren. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Vermijd gepieker, Schorpioen. 

Relaties De planeten laten je deze week met rust, waardoor er veel tijd voor je lief of vriendinnen ontstaat. Doe hier je voordeel mee en spreek zoveel mogelijk af samen. Daar haal je veel plezier en voldoening uit.  

Gezondheid Fysiek zit je prima in je vel. Je kunt alleen de neiging hebben te veel te piekeren. Juist omdat je meer vrije tijd hebt dan anders. Leid jezelf in dat geval af door te gaan wandelen, sporten of tijd aan je hobby te besteden. Dat werkt meteen! 

Carrière Op school of op je werk is het nu vrij rustig. Van de ene kant is dat prettig, van de andere kant niet. Je verveelt je snel en slaat dan aan het piekeren. Is het mogelijk en heb je daar zin in, dan kun je overwegen verlof te nemen.  

Geld Op dit vlak gaat het deze week op en neer. Blijft inzicht in je budget houden. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen De wind in de rug. 

Relaties Ben je single en wil je daten, dan is dit een topweek om dat te doen. Planeten Venus en Jupiter maken het je zeer gemakkelijk. Je hoeft maar op iemand af te stappen en je hebt al beet. Je bent door deze planeetinvloeden zeer aantrekkelijk.  

Gezondheid Met name je eigen planeet Jupiter zorgt deze week voor een sterke gezondheid op alle fronten. Fysiek, emotioneel en mentaal. Het is goed om veel te bewegen, als het kan in de buitenlucht, dit houdt je fit en positief.  

Carrière Vooral collega’s, klanten of patiënten maken je week, Boogschutter. Juist het contact met andere mensen zorgt ervoor, dat je een prettige week hebt. Je geniet hier meer van, dan van het inhoudelijke deel van je werk. 

Geld Het is een uitstekende week om geld uit te geven aan uiteten, lunchen of een dagje weg met je lief, kids of vriendinnen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Let deze week op je budget, Steenbok. 

Relaties Je relatie verloopt deze week helaas moeizaam. Vooral de financiën zijn regelmatig onderwerp van gesprek. Je hebt totaal andere ideeën hierover dan je lief en dat zorgt voor spanningen en irritaties. 

Gezondheid Besef dat je zorgen maken niets oplost. Er alleen mee rond blijven lopen ook niet. Vraag advies aan iemand met verstand van zaken en probeer een oplossing te zoeken, dat maakt alles een stuk minder zwaar.  

Carrière Op je werk is het druk en het kost je soms moeite om je hoofd erbij te houden. Planeet Jupiter ligt dwars, waardoor het lijkt alsof je overal moeite voor moet doen. Planeet Venus werkt helaas ook niet mee, waardoor je collega’s je helaas niet zien struggelen.  

Geld Je financiën hebben echt je aandacht nodig. Zoek advies of een oplossing om dit zo snel mogelijk te tackelen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Financiële kansen. 

Relaties Voor de liefde en vriendschappen wordt dit een uitstekende week, Waterman. Met maar liefst vier prettige planeten aan je zijde, zijn alle contacten tof, liefdevol, spannend of inspirerend, dus dat wordt genieten. Of je nu single bent of niet. 

Gezondheid Planeten Venus en Jupiter zorgen voor een uitstekende gezondheid. Let alleen op dat je niet te veel ongezond eet of alcohol drinkt. De combinatie van deze twee planeten kan voor extra pondjes zorgen, dus geniet bewust. 

Carrière Op je werk zit je in een opwaartse spiraal. Je gaat als een speer en je hebt de wind in de rug. De kans is zelfs groot dat je een promotie krijgt of dat je je op een ander vlak kan verbeteren. 

Geld Planeten Venus en Jupiter zijn een gouden duo als het om geld gaat. Verwacht toffe financiële mogelijkheden of een onverwacht extraatje.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Spelen met de mogelijkheden, Vissen. 

Relaties Bepaal deze week wat vaker je eigen koers, Vissen. Je hoeft niet altijd anderen te volgen. Heb je zin om iets te ondernemen en wil niemand mee? Ga dan lekker alleen! Daar zal je geen spijt van krijgen. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, omdat de zon in je teken staat en je eigen planeet Neptunus. Wel is het van belang dat je naar je gevoel en verlangens luistert, zeker wanneer je ergens behoefte aan hebt. Geef daaraan toe. 

Carrière Het is belangrijk dat je deze week flexibel bent en mogelijkheden tegen elkaar afweegt. Er zijn ontwikkelingen gaande en het is goed om daar over na te denken en voor jezelf uit te zoeken wat jij daarmee wilt. 

Geld Je krijgt de kans om een aankoop te doen of juist iets tegen een goede prijs te verkopen. Probeer het juiste moment te timen.