De Gasten van Veerle: voedsel voor lichaam én geest

doorVeerle Maesop 08/03/2017, laatst bijgewerkt op 08/03/2017

Nood aan wat tegengewicht voor de drukte van alledag en een manier om je batterijen weer op te laden? Veerle Dobbelaere stelt haar armen én deuren open om je bij haar thuis te ontvangen voor een uniek totaalconcept dat al je zintuigen prikkelt.

Heb jij ook voortdurend het gevoel jezelf voorbij te hollen en te weinig uren in een dag en dagen in een week te hebben? Je bent niet de enige. En precies dan is het belangrijk af en toe de tijd te nemen om even stil te staan en te ontsnappen aan de drukte van alledag. Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Veerle Dobbelaere schiet je ter hulp en nodigt je graag uit bij haar thuis aan tafel. Naast actrice is Veerle namelijk ook mental en life coach en die kennis en ervaring wil ze graag met je delen in een gloednieuw project: De Gasten van Veerle. Op het menu: voedsel voor lichaam én geest. ‘De gasten van Veerle’ is namelijk een unieke combinatie van culinair genieten en even stilstaan bij jezelf. Voor dit bijzondere concept werkt Veerle samen met enkele eigenzinnige foodies die je inspirerende gerechten voorschotelen, vaak met een achterliggend verhaal en met veel liefde en toewijding bereid. Dat laatste geldt trouwens ook voor de tafelschikking: een perfecte weerspiegeling van Veerles creatieve ziel en oog voor detail. Veerle zorgt voor en tijdens de maaltijd voor concrete tips om de race tegen de klok een halt toe te roepen, te vertragen en even de tijd te nemen om te ontspannen en genieten en échte gesprekken te voeren. Even mindful leven dus, zonder geitenwollensokken maar wel met een groot bewustzijn voor je omgeving én voor jezelf, zodat je na deze unieke ervaring geïnspireerd en met opgeladen batterijen weer naar buiten stapt. Getest en meer dan goedgekeurd!
Wil jij ook bij Veerle aan tafel schuiven? Dat kan alleen, met twee maar ook in groep of als team. Veerle heeft plaats voor 12 personen aan haar tafel. Een sessie duurt drie uur en vindt plaats in de voormiddag, namiddag of vooravond. Prijzen en beschikbare data vind je op www.degastenvanveerle.be.