Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"De gesprekken die je hebt maken indruk": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 11/07/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je hebt tijd voor jezelf nodig, Ram.

Relaties Je hebt deze week echt tijd voor jezelf nodig. Moet je te veel rekening houden met anderen, dan heb je daar weinig geduld voor. Je gaat nu het liefst je eigen gang. 

Gezondheid Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf deze week. Je wilt geen rekening hoeven houden met anderen, daardoor raak je geïrriteerd. Zorg dat je die tijd en ruimte voor jezelf dan ook neemt. 

Carrière Ook op school of op je werk ga je het liefst je eigen weg. Samenwerken gaat je niet goed af, daar heb je geen geduld voor. Is dat toch nodig, dan doe je dat met frisse tegenzin. 

Geld Het is goed om je budget in de gaten te houden. Je hebt nog geen tekort, maar wel wanneer je impulsaankopen gaat doen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Maak je op voor een turbulente week, Stier. 

Relaties Voor jou als single ziet het er zeer interessant uit. Je hebt de juiste planeten aan je zijde voor een zinderende, spannende en sexy ontmoeting. Heb je een lief, dan kan het tussen de lakens wel eens heel heet worden. 

Gezondheid Je moet iets harder werken dan je zou willen, maar met planeet Mars in je teken, lukt dat wel. Toch is het goed om ook voor ontspanning te zorgen. Wandel, fiets of sport. 

Carrière Je werk- of studieweek kan zeer hectisch en turbulent verlopen. Toch weet je alles in goede banen te leiden. Je mag best trots zijn op jezelf! 

Geld Geef eens wat meer geld aan jezelf uit! Je staat meestal voor je lief, vrienden of familie klaar en je vergeet daarbij jezelf. Verander dat eens deze week.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Gevoelige gesprekken. 

Relaties Met planeet Venus in je teken en een dwarsliggende planeet Neptunus, is de kans groot dat je gevoelige en emotionele gesprekken moet voeren deze week. Toch weet je dit subtiel en tactvol te doen, zowel zakelijk als privé. 

Gezondheid Je kunt als Tweelingen uitstekend communiceren. Toch gaan emotionele gesprekken jou ook niet in de koude kleren zitten. Praat op jouw beurt met anderen om je hart te luchten. 

Carrière De kans dat er issues zijn in het leven van collega’s of medestudenten is groot. Jij bent dan waarschijnlijk het luisterend oor. Dat is prima, zolang je het daarna ook maar weer van je afzet. 

Geld Vanwege dwarsliggende planeet Neptunus is geld uitlenen niet aan te raden, hoe hard iemand het ook nodig heeft. Dit leidt nu alleen tot problemen. Geloof daarbij niet ieder zielig verhaal. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een goed gevulde week, Kreeft. 

Relaties Jarig of niet, je zult niet vaak alleen zijn deze week! Je mobiel gaat voortdurend en ook staan geregeld mensen bij je op de stoep. Gelukkig vind je dat geen probleem, je houdt er zelfs van. 

Gezondheid Alleen wanneer je te weinig tijd krijgt om bij te tanken, daalt je energielevel. Probeer dat dus te voorkomen. Zeg dus nee tegen een afspraak die niet per sé hoeft. 

Carrière Er is momenteel veel gaande op je werk, Kreeft. Het houdt je flink bezig. Soms groeit het je boven het hoofd en kun je het moeilijk loslaten. Zorg dan dat je op jouw manier afschakelt. 

Geld Vanwege je verjaardag, mag je op een extraatje rekenen. Is dat niet het geval, dan ziet het er nog steeds prima uit. Je komt nu niets tekort. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen De sleur breekt je soms op, Leeuw. 

Relaties Je bent niet tevreden over je seksleven, Leeuw. Dat valt je deze week pas echt op. Je kunt er echt chagrijnig over zijn. Toch ben jij de enige die hier iets aan kan veranderen. Praat er eerlijk over. 

Gezondheid Je wordt voor je gevoel te weinig uitgedaagd en daar word je lui van. Je slaapt veel en daar word je nog passiever van. Doorbreek dit door toch iets te gaan doen, ook al heb je geen zin. 

Carrière Ook op dit vlak vind je de week erg voorspelbaar. Het staat je soms echt tegen om naar school of je werk te gaan. Besef dat dit gelukkig maar tijdelijk is. 

Geld Vermijd impulsaankopen die je uit verveling doet. Zeker wanneer je een krap budget hebt. Blijf realistisch met je geld omgaan. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een voorspoedige week, Maagd.

Relaties De meeste planeten zijn je deze week gunstig gezind, Maagd. Hierdoor heb je het fijn met je lief en kun je in bed heerlijk ontspannen. Als single mag je rekenen op een verrassende ontmoeting. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, waardoor je veel wilt doen. Dat is prima, zolang je niet overdrijft. Dan is de kans namelijk groot dat je tegen het weekend uitgeput bent. 

Carrière Op school of op je werk zit je in een positieve flow. Je hebt een tof contact met anderen en je boekt goede resultaten. Ook kun je je creativiteit kwijt. 

Geld Zorg dat je inzicht hebt in je financiën. Dan loop je tenminste niet tegen vervelende verrassingen aan. Geef niet meer uit dan je hebt. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Issues in je liefdesleven en financiën, Weegschaal. 

Relaties Planeet Mercurius ligt dwars, waardoor discussies, irritaties en frustraties op de loer liggen. Dat maakt het allesbehalve gezellig thuis of bij je familie. Zorg regelmatig voor me-time. 

Gezondheid Alle spanningen wakkeren gepieker aan. Daar heb je als Weegschaal van nature al last van en dat wordt deze week steeds erger. Probeer deze vicieuze cirkel te doorbreken, door rustig met de betreffende personen te praten. 

Carrière Ook op school of op je werk verloopt de week niet bepaald vlekkeloos. Je ligt niet op één lijn met je collega’s of medestudenten, waardoor ook daar de spanningen soms hoog op kunnen lopen. Afstand nemen kan dan helpen.

Geld Ga geen geld uitgeven om je zinnen te verzetten of jezelf te troosten. Dat gaat op den duur mis en is natuurlijk niet de juiste oplossing voor je problemen. Pak de ware oorzaak aan. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een ideale werkweek, Schorpioen. 

Relaties Met communicatieplaneet Mercurius aan je zijde, heb je vele toffe gesprekken. Niet alleen met je lief, ook met collega’s of buren. Ook valt er genoeg te lachen. 

Gezondheid Je zit deze week goed in je vel. Zolang je tijd voor jezelf blijft maken, behoud je je balans. Dat is belangrijk om goed te blijven functioneren. 

Carrière Je zit deze week in een prima flow op school of op je werk. Wat dat betreft een ideale werkweek. Zonder dat het al te veel moeite kost, krijg je veel gedaan. 

Geld Over je budget hoef je je momenteel geen zorgen te maken. Je hebt je zaakjes goed voor elkaar en dat geeft rust. Dat heb je helemaal aan jezelf te danken. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je bent soms iets te direct, Boogschutter.

Relaties Planeet Neptunus ligt dwars, waardoor je andere mensen niet zo goed aanvoelt. Je kunt onbedoeld zeer direct zijn en anderen daarbij kwetsen. Probeer daar iets meer op te letten. 

Gezondheid Je hebt echt een fysieke uitlaatklep nodig deze week. Je hebt te veel energie! Ga dus lekker wandelen, fietsen of sporten, put jezelf lekker uit. 

Carrière Ook op je werk ben je niet altijd even tactvol. Je trapt soms op zere tenen, waardoor de sfeer er niet beter op wordt. Let iets meer op non-verbale signalen. 

Geld Je bent deze week niet zo met geld bezig. Zolang je niets leent van een ander, is er weinig aan de hand. Bij lenen kunnen onbedoeld misverstanden ontstaan. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een onrustige week. 

Relaties Je staat onder invloed van meerdere planeten, waardoor er snel irritaties kunnen ontstaan. Niet alleen tussen jou en je lief, ook bij familieleden, vriendinnen of collega’s. Probeer ruimte voor jezelf vrij te maken. 

Gezondheid Je bent als Steenbok niet zo snel nerveus te krijgen. Helaas lijkt dat deze week wel te lukken, vooral wanneer je het gevoel hebt dat je het druk hebt. Zorg voor een gezonde uitlaatklep waarbij je kunt ontspannen.  

Carrière Iedere dag is er wel iets gaande en daar word je heel onrustig van. Stel je hier zo goed mogelijk op in, dan word je in ieder geval niet verrast. Zorg ook dat je werk delegeert om het jezelf gemakkelijker te maken. 

Geld Houd rekening met onverwachte uitgaven. Het kan misschien meevallen, maar het is beter om voorbereid te zijn. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Vervelende verrassingen.

Relaties Helaas ligt planeet Uranus dwars, waardoor de sfeer tussen jou en je lief gespannen kan zijn. Zeker wanneer je niet zegt wat je dwars zit. Probeer je wat meer open te stellen, dat lucht op. 

Gezondheid Vooral mentaal zit je deze week niet top in je vel. Je ziet de toekomst somber in en je hebt niet één, twee, drie een oplossing daarvoor. Ben minder streng voor jezelf. 

Carrière Er kunnen op dit vlak helaas wat vervelende verrassingen ontstaan. Het is het beste om een open mind te hebben en je flexibel op te stellen, dan kun je er het beste mee dealen. 

Geld Helaas is de week op financieel vlak evenmin voorspelbaar. Onverwachte kosten liggen op de loer. Houd er gewoon rekening mee dat je je geld hard nodig hebt, dan kan het alleen meevallen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je bent veel tijd kwijt aan gesprekken, Vissen.

Relaties Er valt deze week veel te bespreken en dat is vooral in je sociale kring te bemerken. Spelen er issues in je relatie of hebben vriendinnen een probleem, dan komt dat zeker naar de oppervlakte. Zeg open en eerlijk wat jij ervan vindt. 

Gezondheid De gesprekken die je hebt, maken indruk. Het kost je soms moeite om ze los te laten en niet steeds te herhalen in je hoofd. Zorg daarom af en toe voor positieve afleiding. 

Carrière Planeten Mercurius en Uranus zorgen voor een verrassende en hectische werkweek. Er zal een hoop niet volgens plan verlopen, bereid je daar vast op voor. 

Geld Op financieel vlak zit het wel goed, je hebt je zaakjes goed voor elkaar. Zorg wel voor wat reserves, just in case.