Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"De issues binnen je sociale kring zorgen helaas voor wat stress": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 21/11/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je komt in rustiger vaarwater terecht, Ram.

Relaties De planeten laten je deze week met rust, waardoor je op alle fronten in rustiger water terecht komt. Waren er spanningen tussen jou en je lief, dan verdwijnen die nu als sneeuw voor de zon. Ook krijg je nu de ruimte om met vriendinnen af te spreken. 

Gezondheid Je bent toe aan wat rust in je leven en daar mag je deze week op rekenen. Maak hier dankbaar gebruik van. Slaap uit, lees een boek of binge die serie. Doe wat je ontspant, dan kom je weer volledig tot jezelf. 

Carrière Op school of je werk lijkt de ergste hectiek gelukkig ook weer voorbij te zijn. Je kunt nu zaken in je eigen tempo bij- en afwerken. Dat geeft een prettig en voldaan gevoel.  

Geld Besteed deze week gerust wat geld aan iets waar je plezier aan beleeft. Dat heb je verdiend en het helpt je nog meer te genieten. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Het zit deze week mee, Stier. 

Relaties Het is belangrijk dat je je niet te veel zorgen maakt deze week, Stier. Ook niet betreffende je relatie. Je hebt planeet Jupiter aan je zijde en dat zorgt voor een positieve vibe in je relatie en sociale contacten. Vooral humor speelt nu een grote rol.  

Gezondheid Mocht je aan het begin van de week ziek of niet fit zijn, dan herstel je snel. Ook daar zorgt planeet Jupiter voor. Zorg daarnaast voor beweging in de buitenlucht, dat doet je supergoed.  

Carrière Op je werk heb je eveneens de wind in de rug. Zelfs wanneer je het somber inziet, word je blij verrast. Er zijn toffe ontwikkelingen op komst. 

Geld Laat je geld af en toe rollen. Je bent soms iets te spaarzaam en dat is niet nodig. Je doet toch niets snel iets impulsiefs.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je energielevel kan zeer laag zijn, Tweelingen. 

Relaties Je libido is helaas ver te zoeken deze week. Zowel een retrograde Mars in je teken, als een dwarsliggende planeet Jupiter zijn hier de oorzaak van. Het is misschien fijn wanneer je je lief uitlegt dat het niet aan hem ligt. 

Gezondheid Door deze twee uitdagende planeetinvloeden is je energielevel en weerstand laag. Zorg dus goed voor jezelf deze week. Neem niet te veel hooi op je vork en zorg vooral voor voldoende slaap. 

Carrière Push en forceer niets deze week, dat werkt averechts. Soms kun je niet anders dan afwachten en geduld hebben. Niet je sterkste kant, maar deze week wel de beste optie.  

Geld Ga niet uit verveling of onvrede (online) geld uitgeven, daar krijg je spijt van. Denk vooral na voordat je een dure aankoop doet.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je hebt er zin in deze week, Kreeft! 

Relaties Je duikt deze week graag tussen de lakens, Kreeft. Of je nu net een nieuwe lover hebt of al jaren een vaste lief, je hunkert naar seks en intimiteit. Wat dat betreft ziet het er super voor je uit deze week.  

Gezondheid Je hebt deze week steun van planeet Jupiter en dat is altijd goed nieuws voor je gezondheid. Je hebt veel energie en je bent fysiek fit. Ook heb je zin om dingen te ondernemen of te bewegen. 

Carrière Je hebt heel veel zin in je job of studie deze week. Zeker wanneer je je tanden in een nieuw project kunt zetten. En zelfs al is dat niet het geval, dan vind je het heerlijk om je collega’s te zien.  

Geld Financieel kun je met de positieve Jupiter-invloed mazzel hebben. Een extraatje misschien of een rekening die minder hoog uitvalt dan gedacht. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je mag meer genieten, Leeuw.

Relaties Je bent de afgelopen tijd iets te serieus geweest in je relatie en vriendschappen. Ook je seksleven is een beetje ingedut. Richt je deze week meer op de toffe dingen in het leven, zoals seks, je relatie en vriendschappen.  

Gezondheid Je komt deze week beter in je vel te zitten, wanneer je meer tijd besteed aan plezierige zaken, zoals je hobby’s, vrienden en lief. Ga uit of sport wat meer. Maak ook tijd vrij voor seks. 

Carrière Je hoeft niet constant serieus in de weer te zijn. Een keer een praatje met collega’s of klanten mag best. Je hebt alles goed op de rit, dus hier is best ruimte voor.  

Geld Je hebt wellicht wel wat geld te besteden om je week toffer te maken. Gun jezelf dat dan ook. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je gezondheid speelt je parten, Maagd. 

Relaties Je kunt niet anders dan je lief inschakelen om je te helpen deze week. Zeker wanneer je ziek bent of je niet fit voelt. Je kunt niet alles alleen blijven doen. Doe jezelf dit plezier.  

Gezondheid Planeet Jupiter heeft een pittige invloed op jou deze week, waardoor je niet fit of zelfs ziek kunt zijn. Het is belangrijk dat je jezelf niet pusht en maar blijft doorgaan. Gun jezelf rust en hulp, dan kun je beter worden. 

Carrière Doe het rustig aan op je werk, zeker wanneer je je grens hebt bereikt. Nog beter is om thuis te blijven als het echt niet gaat. Zorg goed voor jezelf.  

Geld De kans is groot dat je niet veel geld uitgeeft deze week. Daar heb je weinig zin in nu. Hierdoor bespaar je wel geld.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Voor jou als single Weegschaal ziet het er top uit!

Relaties Ben je single, dan ziet het er top voor je uit. Je hart kan plots in vuur en vlam staan voor een aantrekkelijke lover. Heb je een lief, dan krijgt je seksleven een fikse boost.  

Gezondheid Je zit goed in je vel, vooral mentaal. Je bent optimistisch en hebt vertrouwen in de toekomst. Dat is wel eens anders, dus dit is deze week een welkome afwisseling. 

Carrière Je wordt op positieve wijze uitgedaagd deze week, Weegschaal. Of je nu studeert of werkt, je krijgt de kans om ergens volledig voor te gaan en dat doe je dan ook. 

Geld In je enthousiasme kun je iets te royaal zijn tijdens het shoppen of uitgaan. Probeer jezelf af en toe een beetje te temperen. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Je zet deze week belangrijke stappen, Schorpioen. 

Relaties Zijn er problemen in je relatie, dan weet je dat deze week te tackelen met planeet Jupiter aan je zijde. Je bent in staat te luisteren en met concrete oplossingen te komen. Dat is een belangrijke en positieve stap vooruit. 

Gezondheid Je komt er deze week achter waar je naar verlangt en wat je behoeften zijn. Dit stelt je in staat belangrijke stappen te nemen, vooral voor jezelf. Volg je gevoel en neem hier de tijd voor. 

Carrière Op je werk ben je beter in staat om je grenzen aan te geven en dat is nodig. Omdat je nu meer rekening houdt met jezelf en wat jij aankunt, lukt het je nu beter. Dat is een mooie ontwikkeling.  

Geld Je denkt goed na waar je je geld wel en niet aan uitgeeft. Dat is nu zeer belangrijk.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Er kunnen issues in je relatie of sociale contacten zijn. 

Relaties Planeet Jupiter ligt dwars en planeten Mercurius en Venus in je teken, zorgen daardoor voor issues in je relaties of sociale contacten. Je moet hier deze week geduld in opbrengen. Luister geduldig naar de ander en sta open voor oplossingen.  

Gezondheid De issues binnen je sociale kring, zorgen helaas voor wat stress. Zeker wanneer je erover gaat piekeren. Je kunt het er beter rustig met elkaar over hebben en het samen oplossen.  

Carrière Reken op een hectische week, dat is even niet anders. Doe je ding en focus je op één ding tegelijk. Dat is het beste wat je nu kunt doen.  

Geld Er kunnen onverwachte kosten jouw kant uitkomen. Het is beter om hier rekening mee te houden. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Spring eens wat meer uit de band, Steenbok. 

Relaties Je kunt in je relatie behoorlijk saai en voorspelbaar zijn. Killing voor je seksleven! Durf deze week eens uit de band te springen en experimenteer. Met planeet Jupiter aan je zijde, heb je de moed om dit te doen.  

Gezondheid Fysiek gaat het steeds beter met je, zeker wanneer je ziek bent (geweest.) Planeet Jupiter zorgt voor een sneller herstel. Doe deze week dingen waarbij je ontspant, dat bevordert je gezondheid nog meer.  

Carrière Laat je job of studie in je vrije tijd wat meer los deze week. Zorg dat je niet altijd bereikbaar bent, dat is alvast het halve werk. Zorg dat je thuis ook echt vrij bent.  

Geld Geniet gerust eens een keer van je geld. Niet alles hoeft gespaard te worden. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Je bent zeer gemotiveerd en ondernemend, Waterman. 

Relaties Met planeet Saturnus in je teken, ben je zeer gemotiveerd en ondernemend, ook tussen de lakens. Hierdoor krijgt je seksleven een flinke boost. Ben je single, dan durf je op iemand af te stappen. De kans op succes is groot.  

Gezondheid Je zit goed in je vel, Waterman. Niet alleen fysiek, ook psychisch en emotioneel. Hierdoor ben je in balans en heb je zin om dingen te doen. Dat geeft juist nieuwe energie.  

Carrière Ook over een bepaalde taak of project ben je deze week enthousiast. Vol overgave stort je je hierop. Hier zijn je collega’s of medestudenten heel blij mee. Dit alles bevordert de sfeer enorm.  

Geld Je geeft deze week wat gemakkelijker geld uit en dat is oké. Je gaat er toch niet snel roekeloos mee om.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je hebt veel ideeën en inspiratie, Vissen. 

Relaties Je hebt deze week zin om de sleur te doorbreken. Planeet Jupiter zorgt ervoor, dat je gemakkelijker initiatieven neemt en dat is precies wat je relatie nodig heeft. Ook bij je vriendinnen valt dit goed.  

Gezondheid Je zit goed in je vel met planeten Jupiter en Neptunus in je teken. Je hebt zin om met zaken aan de slag te gaan en dat houdt je fit en gemotiveerd.  

Carrière Je barst van de ideeën en inspiratie deze week. Handig wanneer je een creatieve studie doet of job hebt. Je komt heel ver door dit te bespreken met je team van collega’s of medestudenten. Een goede week om te brainstormen. 

Geld Wat je financiën betreft, kun je deze week mazzel hebben. Iets zit er op dit front mee.