"De kans is groot dat je verkeerd begrepen wordt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 07/12/2020

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Vooral voor (online) contacten en gesprekken wordt dit een topweek voor je, Ram. Je hebt toffe conversaties en je haalt er interessante nieuwe inzichten uit. Verder heb je voldoende energie tot je beschikking om op een prettige wijze je to do lijstje af te werken. Waak alleen voor impulsaankopen, die kunnen je onnodig in de problemen brengen.

Stier 22-4 t/m 21-5

Onder invloed van dromerige planeet Neptunus heb je de neiging om te dagdromen. Je dwaalt in ieder geval regelmatig af met je gedachten. Dat is alleen lastig wanneer je aan een belangrijk project werkt of voor een examen of toets moet studeren. Anders helpt het je te relaxen en tot het verkrijgen van nieuwe inspiratie. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

De kans is groot dat je deze week verkeerd begrepen wordt, Tweelingen. Je drukt je onhandig uit of je weet je gedachten en gevoelens niet goed onder woorden te brengen. Houd hier rekening mee, maar maak er geen groot drama van. Zo erg is het gelukkig niet. Je energielevel is goed, dus je kunt genoeg doen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Het kost je deze week ontzettend veel moeite om in actie te komen, Kreeft. Niet dat je niet wilt; het ontbreekt je gewoon aan de benodigde energie en motivatie. Gelukkig voel je wel duidelijk aan wanneer je je grens hebt bereikt en dan is het belangrijk dat je daar naar luistert. Doe wat je kunt en goed voelt.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je bent deze week lekker bezig, Leeuw. Reken op veel (online) gesprekken en ontmoetingen die je absoluut verder helpen. Ben je nog single en zoek je een date, dan is het goed om daar werk van te maken. Je hebt daarvoor nu de juiste planeten aan je zijde. Maak eveneens tijd vrij voor sport of beweging.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tussen jou en je lief botert het deze week niet zo, Maagd. Vooral in je communicatie zit er het een en ander scheef. Je kunt zeer direct zijn en niet al te tactvol. Een beetje meer begrip en empathie kan helpen. Let verder wat meer op je energielevel, je hebt de neiging iets teveel over je grenzen heen te gaan.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je hebt de neiging je dagen te vol te plannen deze week, Weegschaal. Dat is niet alleen onnodig, het vergt ook nog eens teveel van je. Kijk nog eens kritisch naar je planning en verzet het een en ander. Op die manier komt er meer balans in je week en kom je tenminste regelmatig aan jezelf toe.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Heb je als single een (online) date, dan ziet het er super voor je uit. De kans op een klik is groot en voor je het weet staat je hart in vuur en vlam. Wat financiën betreft ziet het er eveneens prima uit met planeet Venus in je teken. Je kunt je nu eindelijk eens iets extra's permitteren.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dit wordt een goed gevulde week voor je, Boogschutter, zeker wanneer je deze week ook nog jarig bent. Reken op veel berichten, telefoontjes en onverwacht bezoek. Hoewel je het tof vindt om verrast te worden, put het je wel allemaal uit. Neem daarom regelmatig me time en tank dan lekker bij. Zorg dat je voldoende tijd doorbrengt in de buitenlucht.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Het is belangrijk dat je deze week de lat niet te hoog voor jezelf legt, Steenbok. Zeker met de feestdagen in zicht, heb je de neiging om nog zoveel mogelijk af te ronden dit jaar. Dat is niet per sé nodig. Doe jezelf een plezier en maak juist tijd vrij voor je hobby's of andere toffe activiteiten.

Waterman 21-1 t/m 18-2

De week verloopt vlotjes voor je en dat is prettig. Geen stress of werkdruk. Het is wel goed om tijd te nemen voor sport of beweging. Dat helpt je nog meer te relaxen en gezond te blijven. Financieel ziet het er goed uit, je komt in ieder geval niets tekort en dat is alvast een prima vooruitzicht.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je kunt nogal afwezig zijn deze week, Vissen. Je bent vaak in gedachten of je hoort niet echt wat anderen zeggen. Dit kan af en toe irritaties opwekken, vooral bij je lief. Probeer hier iets meer op te letten, zeker bij serieuze gesprekken. Maak je je zorgen, blijf er dan niet alleen mee rondlopen. Praat erover, dat lucht op.