Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"De planeten zijn je gunstig gezind als het om de liefde gaat": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 27/03/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Goede gesprekken en nieuwe inzichten.

Relaties Met planeten Jupiter en Mercurius in je teken heb je deze week toffe gesprekken en krijg je nieuwe inzichten. Dit helpt je oplossingen te vinden of nieuwe plannen te maken en het prikkelt je enthousiasme.  

Gezondheid Je gezondheid is top met deze planeetinvloeden. Wel is het zaak dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt. Ga met de fiets naar je werk, vaker naar de sportschool of lekker hardlopen.  

Carrière Ook op je werk heb je zinvolle contacten en gesprekken die je verder op weg helpen. Een goede week om het gesprek met je leidinggevende aan te gaan of te solliciteren. Succes is bijna gegarandeerd! 

Geld Je hebt genoeg te besteden en tegelijkertijd ga je er verstandig mee om. Een uitstekende combi.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Verrassingen in je liefdesleven, Stier. 

Relaties Planeten Uranus en Venus maken je liefdesleven spannend en verrassend deze week. Ben je single, dan kan je hart onverwacht in vuur en vlam gezet worden. Heb je een lover, dan kan hij met spannende voorstellen komen.  

Gezondheid De liefde doet je goed, evenals seks en intimiteit. Je zit dus prima in je vel. Let alleen op wat je eet en drinkt, de pondjes kunnen er nu sneller aanvliegen met planeet Venus aan je zijde.  

Carrière Het contact met collega’s, klanten of patiënten maakt veel goed deze week. Want het kan erg onrustig en turbulent zijn op de werkvloer, iets waar jij soms moeite mee hebt. Gelukkig mag je op hulp en steun rekenen. 

Geld Je geeft deze week graag geld uit aan etentjes of lunches. Probeer iets minder royaal te zijn. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Er staat je een heerlijke week te wachten, Tweelingen. 

Relaties Dit is een uitstekende week om weg te gaan met je lief of een groep toffe vriendinnen. Vier de lente en neem even afstand van je job of andere verplichtingen. Dat doet jezelf, je relatie of je vriendschap meer dan goed. 

Gezondheid Je hebt deze week het gevoel alsof je de hele wereld aankunt en eigenlijk is dat ook zo! Houd deze positieve vibe in stand door ook af en toe te relaxen, daardoor blijf je in balans. 

Carrière Je job of studie staat even op een iets lager pitje. Je hebt meer zin in uiteten, op stap gaan of even niets doen. Dat is geen enkel probleem, je hebt alles prima onder controle. 

Geld Geniet gerust een keer van je geld, je hebt er hard genoeg voor gewerkt.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je bent lekker actief, Kreeft. 

Relaties Je libido is hoog met vurige planeet Mars in je teken. Je lief kan je soms amper bijbenen. Toch zal hij hierover niet klagen. Ben je single, durf dan eindelijk op die aantrekkelijke persoon af te stappen. 

Gezondheid Het ontbreekt je niet aan energie deze week, Kreeft. Dit heeft wel een uitlaatklep nodig! Ga in de weer met je huishouden of trek je hardloopschoenen aan. Sporten in de buitenlucht doet je nu super goed. 

Carrière Je hebt deze week meer zin om thuis het een en ander aan te pakken, dan je op je werk in te zetten. Zeker wanneer er iets te verbouwen of op te ruimen valt. Probeer hierin de juiste balans te vinden. 

Geld Je geeft graag geld aan je huis of interieur uit deze week. Check vooraf wat je budget hiervoor is.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Blik vooruit, Leeuw.

Relaties Blijf niet in het verleden hangen, Leeuw. Die neiging kun je deze week hebben. Het is goed om de blik vooruit te werpen, ook wat betreft je relatie. Wat geweest is, is geweest. Maak nu plannen voor de toekomst.  

Gezondheid Van piekeren word je moe en chagrijnig. Daarom is nadenken over je toekomstplannen een betere keuze. Daar word je enthousiast van en actief. Het geeft je een doel om naartoe te werken. 

Carrière Ook op dit vlak is het goed om niet te veel terug te kijken. Leer van eventuele fouten en pas je ervaring toe in toekomstige projecten, dan heb je er tenminste iets aan. Er komen mooie nieuwe kansen aan.  

Geld Denk deze week extra goed na voordat je geld uitgeeft. Hiermee voorkom je onnodige uitgaven.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Het mag allemaal iets minder serieus, Maagd! 

Relaties Je hebt deze week de neiging om heel serieus en verantwoordelijk te zijn. Dat is prima, alleen haalt dat wel de fun uit je relatie en vriendschappen. Spring eens uit de band en laat de boel de boel. Relax!

Gezondheid Plezier en ontspanning is precies wat je nodig hebt deze week, Maagd. Je maakt het te zwaar en moeilijk voor jezelf. Sta hier eens bij stil en laat je eens lekker gaan. 

Carrière Ook hier mag je je verantwoordelijkheidsgevoel iets meer loslaten. Het is namelijk niet allemaal jouw verantwoordelijkheid. Laat de teugels deze week eens wat meer vieren.   

Geld Geniet eens van je geld door te gaan uiteten, lunchen of een dagje weg te gaan. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je kunt met een teleurstelling te maken krijgen. 

Relaties De maan heeft een lastige invloed op je deze week. Dat kan issues veroorzaken in je relatie. Misschien raak je teleurgesteld in je lief of een goede vriend(in) en dat heeft een sterk effect op je humeur. 

Gezondheid Vooral emotioneel kom je deze week wat uitdagingen tegen. Loop hier niet voor weg, hoe pittig het misschien ook is. Het kan je helpen inzichten te krijgen in je eigen behoeftes en verlangens die je wellicht nu niet ontvangt.  

Carrière Je job of studie is deze week een prima afleiding. De kans is groot dat je een uitdagend project afrondt. Je mag dan best trots op jezelf zijn, dat heb je goed gedaan.  

Geld Je valkuil is shoppen wanneer je niet lekker in je vel zit. Waak daar deze week voor.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Tijd voor fun, Schorpioen! 

Relaties De maan heeft op jou juist een positieve invloed, waardoor je graag in de buurt van je lief, vrienden of familie bent. Neem daar deze week ook de tijd voor, het zal je meer dan goed doen.  

Gezondheid Laad positief op tussen je vrienden en dierbaren, dan kom je weer volledig tot jezelf. Maak plezier, relax en laat de boel de boel. Dit heeft nu even prioriteit.  

Carrière Ook op school of op je werk is het gezellig. Dit gaat soms ten koste van het werk zelf, maar dat mag de pret niet drukken. Wanneer het echt nodig is, ben je er.  

Geld Je geld mag deze week best eens rollen, zolang je daarin natuurlijk niet overdrijft. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een nieuwe liefde voor single Boogschutters. 

Relaties De planeten zijn je deze week gunstig gezind als het om de liefde gaat. Vooral als single mag je een spannende en romantische week verwachten. Je kunt letterlijk overvallen worden door de liefde!

Gezondheid Je zit prima in je vel. Komt daar nog een verliefdheid bij, dan kan het eigenlijk niet beter! En ook als dat niet het geval is, zit je komende week uitstekend in je Boogschuttervel.  

Carrière Op school of op je werk ben je er niet altijd met je gedachten bij, zeker wanneer je verliefd bent. Toch weet je uiteindelijk alles tot een goed einde te brengen en daar gaat het om. 

Geld Geldzaken houden je deze week niet bijzonder bezig. Je gelooft het allemaal wel.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een emotionele rollercoaster. 

Relaties Een gespannen invloed van de maan kan zorgen voor een emotionele rollercoaster deze week. Zeker wanneer het niet helemaal lekker zit tussen jou en je lief, dan kan het wel eens intens worden. Toch is het belangrijk dat je het niet wegduwt.  

Gezondheid Laat je gevoelens en emoties stromen, ze mogen er zijn! Dat is voor jou als Steenbok extra moeilijk, omdat je altijd alles voor je wil houden en opkropt. Zie het als innerlijke reiniging en opluchting, dat helpt misschien om het toch toe te laten.  

Carrière Wat je job of studie betreft, verloopt de week vlekkeloos. Hier ben je in je comfortzone en hoef je niet te dealen met gevoelens en emoties. Let op dat je je daar niet achter verschuilt.  

Geld Let een beetje op je uitgaven, ga liever niet shoppen wanneer je in een dip zit. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Kans om dingen te veranderen, Waterman. 

Relaties Met planeet Pluto in je teken, krijg je deze week de kans om veranderingen aan te brengen in je leven. Zijn er zaken die voor je gevoel anders of beter kunnen in je relatie of vriendschap, ga daar dan mee aan de slag. Anderen staan er nu ook meer voor open.  

Gezondheid Alles wat een gevoel van fitheid, welzijn of gezondheid in de weg staat, kun je nu aanpakken. Je hebt er de wil, energie en motivatie voor. De invloed van planeet Pluto doet de rest!

Carrière Ook op het vlak van job en studie kun je deze week het een en ander veranderen of wijzigen wanneer je daar behoefte aan hebt. Of het nu iets kleins of groots is, pak de koe bij de horens en ga ervoor. Het gaat je nu goed af. 

Geld Wil je veranderingen aanbrengen in je uitgavenpatroon, dan is dit een uitstekende week om daarmee te starten. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Maak van ideeën concrete plannen, Vissen. 

Relaties Heb je zin om iets romantisch met je lief te gaan doen of iets af te spreken met vriendinnen? Wacht dan vooral niet af, ga ervoor. Planeet Saturnus in je teken zorgt ervoor dat je nu je plannen in actie kunt omzetten.  

Gezondheid Doe waar je zin in hebt of behoefte aan hebt. Wacht vooral niet af en cijfer je niet weg, daar word je niet happy van. Creëer zelf de week waar jij blij van wordt. 

Carrière Heb je goede ideeën of oplossingen, bespreek ze dan. Je onderschat vaak je eigen inbreng en dat is jammer. Je hebt nu juist zinvolle inzichten en ideeën te delen waar iedereen beter van wordt.  

Geld Je bent nu prima in staat om verstandig met je geld om te gaan, vertrouw jezelf daarin.