Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"De planeten zijn je gunstig gezind en dat is goed nieuws voor je relatie": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 08/05/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Planeet Jupiter blijft je bondgenoot, Ram.

Relaties Thuis vliegt regelmatig de vlam in de pan, zeker wanneer je lief je claimt of te weinig personal space geeft. Trek er regelmatig alleen op uit of spreek af met vriendinnen of collega’s, dat doet je goed. 

Gezondheid Je health is goed met planeet Jupiter aan je zijde. Aan energie, motivatie en enthousiasme ontbreekt het niet en dat houd je op alle vlakken positief op de been.  

Carrière Het zit deze week gewoon vaak mee met lucky planet Jupiter aan je zijde. Of je nu solliciteert, met een uitdagend project of lastige klant bezig bent, de kans op een positief resultaat is zeer groot.  

Geld Je hebt nu voldoende geld op je rekening staan om iets tofs mee te doen, doe dat dan zeker een keer. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Verrassende gesprekken en nieuwe inzichten. 

Relaties Planeten Mercurius en Uranus zorgen voor verrassende gesprekken, ook met onbekenden! Dit brengt niet alleen nieuwe inzichten, het geeft je ook een andere kijk op issues of kwesties. Zeer helpend! 

Gezondheid Je kunt je soms ineens minder goed voelen en ook dat gaat weer plots voorbij. Die invloed heeft planeet Uranus op je gezondheid. Maak je er dus niet te snel ongerust over, de kans is groot dat je je in no time weer beter voelt.  

Carrière Op je werk hoor je verrassend nieuws of er komt iets nieuws. Hoewel je niet zo van de veranderingen bent, zie je dit wel zitten. Praat er met anderen over om dit echt helder voor jezelf te krijgen. 

Geld Ook op financieel vlak leer je deze week bij door nieuwe info die je krijgt. Doe er je voordeel mee. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een relaxte week voor de boeg. 

Relaties De planeten laten je deze week even lekker met rust en het is goed om daar je voordeel mee te doen. Ben wat vaker thuis en geniet van je lover, kids of huisdieren. Tank bij en doe zo min mogelijk. 

Gezondheid Na wat hectische weken is zo’n bijtankweek heerlijk! Geef je hier helemaal aan over en trap niet in de valkuil van toch weer wat afspraken plannen of iets gaan doen. Gun jezelf deze heerlijke time-out.  

Carrière Op je werk is het eveneens rustig. Je weet wat je te doen staat en daar komt niet echt iets bij. Hierdoor ben je in staat alles in je eigen tempo te doen en dat is fijn. 

Geld Gun jezelf een keer iets moois of tofs, daar geniet je nu extra van. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Spannende week voor jou als single Kreeft. 

Relaties Ben je single, dan kun je verrast worden door een hete ontmoeting. Of je nu date of niet, het kan zomaar gebeuren met planeten Mars, Venus en Uranus aan je zijde, op een onverwacht moment of niet voor de hand liggende plek! 

Gezondheid Je voelt je super en fit deze week. Het enige wat je mag doen bij het sporten, is zorgen voor een goede warming-up. De kans op een blessure of verzwikking is anders groot met planeet Mars in je teken. 

Carrière Je hebt vooral fun op je werk deze week! Het voelt niet eens als werk en dat is supertof. Wel kun je snel afgeleid zijn, maar dat mag de pret zeker niet drukken, je doet je ding uiteindelijk toch wel. 

Geld Je kunt een tikkeltje te royaal zijn deze week, zeker wanneer je uit gaat. Probeer hier iets meer op te letten. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een voorspelbare week, Leeuw.

Relaties De kans is groot dat je in een soort van sleur terecht bent gekomen. Vooral in bed is het saai en valt er weinig te beleven. Planeet Uranus ligt dwars, waardoor de vonk tijdelijk gedoofd lijkt. Gelukkig is deze invloed tijdelijk en zal het snel weer spannend voor je worden.  

Gezondheid Omdat alles voorspelbaar verloopt en er weinig uitdagingen zijn, verveel je je snel. De kans dat je dan maar gaat snacken of op de sofa blijft hangen is groot. Is je lijn je lief, zorg dan zelf voor beweging en afleiding. 

Carrière Helaas vind je op school of op je werk momenteel weinig uitdagingen. Je kent het kunstje inmiddels wel. Denk deze week eens na over je carrière, misschien is het tijd voor iets anders.  

Geld Helaas zorgt deze dwarsliggende planeet Uranus regelmatig voor onverwachte kosten en rekeningen, blijf dus alert. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een verrassend weekje, Maagd. 

Relaties Dit wordt een verfrissende en interessante week voor je, Maagd. Ook in je relatie is dat het geval. Sta open voor spontane acties van je lief of experimentele suggesties tussen de lakens, daar ga je geen spijt van krijgen.  

Gezondheid Houd niet te veel vast aan een planning of routine, dat zou jammer zijn. Dan loop je een hoop fun en excitement mis! Laat je deze week lekker verrassen. 

Carrière Ook al spelen er issues of loop je tegen uitdagingen aan, de kans is groot dat het in no time is opgelost. Heb dus vertrouwen en maak je er niet te veel zorgen over.  

Geld Op financieel vlak kun je ook verrast worden in positieve zin, met een onverwacht extraatje. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je kunt behoorlijk rusteloos zijn, Weegschaal. 

Relaties Vooral aan het begin van de week kun je behoorlijk rusteloos zijn en je lief kan daar moeite mee hebben. Neem dan even afstand en tijd voor jezelf. Wandelen of sporten kan dan zeer goed helpen. 

Gezondheid Sla liever niet aan het piekeren, dat is je grote valkuil. Voel je je niet happy, zorg dan voor fysieke afleiding. Ga wandelen, fietsen, sporten of paardrijden. Leg je focus op iets anders, dan voel je je snel beter.  

Carrière Op je werk of op school verloopt de week prima. Er zijn geen rare uitschieters of te strakke deadlines. Je job of studie brengt je juist een heerlijke afleiding.  

Geld Ga niet shoppen wanneer je je down voelt, dan geef je onnodig geld uit en het lost het probleem niet op. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een inspiratieloze week. 

Relaties Planeet Uranus zorgt bij jou voor een inspiratieloze week, wat vooral tussen de lakens merkbaar is. De spanning is tijdelijk weg en je libido misschien ook. Laat het even, ga er liever niet al te geforceerd mee aan de slag, dat werkt averechts.  

Gezondheid Fysiek voel je je prima, het is meer het gebrek aan spanning of uitdaging dat je deze week dwarszit. Gebruik het in je voordeel, relax en tank lekker bij! Daar is niets mis mee. 

Carrière Heb je een creatieve baan of die je een artistieke studie, dan is je inspiratie deze week helaas ver te zoeken. Ook kost het je moeite issues op te lossen. Maak er niet een al te groot punt van, dit waait gelukkig weer over. 

Geld Spelen er financiële issues, dan is er niet meteen een oplossing. Laat het gewoon even liggen.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Even aandacht voor je gezondheid, Boogschutter. 

Relaties Net als de Tweelingen staat je een vrij relaxte week te wachten. Plan niet meteen je agenda vol, gun jezelf juist tijd voor jezelf, je lover of gezin. Daar ga je absoluut geen spijt van krijgen.   

Gezondheid Je voelt als vurig type vaak de drang om iets te moeten doen. Laat dat deze week eens gaan en geef je over aan luieren en niets doen. Lees een boek of geniet van de zon in je tuin of op het balkon. Dit is super voor je gezondheid.  

Carrière Zet je job of studie even op een lager pitje, dat kan best een keer. Deze week is het van belang dat je tijd voor jezelf neemt en weer even bijtankt en relaxt. De rest komt later wel weer.  

Geld Geef bij voorkeur alleen geld uit aan gezonde voeding of een dagje relaxen in een sauna. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Veranderingen in huis. 

Relaties Planeet Uranus zorgt deze week voor behoefte aan verandering, Steenbok. Je hebt zin om de dagelijkse routine te doorbreken of te experimenteren in bed. Laat je eens lekker gaan, dat zal je goed doen. 

Gezondheid Het is deze week zeer goed voor je om het eens allemaal anders te doen. Een andere weg naar je werk nemen, later ontbijten of iets anders dat je routine doorbreekt. Daar fris je van op.  

Carrière Bekijk uitdagingen eens van een andere kant. Wanneer je steeds hetzelfde doet, krijg je dezelfde uitkomsten. Belicht het eens van een andere kant of vraag wat een collega ervan denkt.  

Geld Je kunt de neiging hebben impulsief geld uit te geven. Geen probleem wanneer je genoeg te besteden hebt, let anders op.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een uitdagende en soms pittige week, Waterman. 

Relaties Jij staat momenteel onder invloed van twee krachtige planeten, Uranus en Pluto. Er is veel gaande in je leven, ook in je relatie of liefdesleven. Neem even afstand wanneer je er te diep inzit en het grote geheel niet meer kunt zien.  

Gezondheid Er gebeurt veel in je leven, inclusief veranderingen. Dat doet vooral mentaal en emotioneel iets met je. Daarom is het zaak dat je goed voor jezelf zorgt. Praat er met iemand over of zorg voor voldoende rust om na te denken. Dit is allemaal nogal wat.  

Carrière Vergt je job of studie nu even iets te veel van je, neem dan verlof of een time-out. Je kunt niet door blijven razen. Luister naar de signalen van je lichaam, ben lief voor jezelf.  

Geld Naar geldzaken gaat nu de minste aandacht uit, andere dingen zijn nu belangrijker. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een sprankelende week. 

Relaties De planeten zijn je deze week gunstig gezind en dat is goed nieuws voor je relatie, vriendschappen en contacten. Er valt veel te kletsen en te lachen en dat maakt dit een toffe week voor je.  

Gezondheid Het doet je goed om onder de mensen te zijn. Je laad ervan op en het brengt je een hoop fun. Merk je dat je even alleen wilt zijn, doe dat dan, dan blijft het ook tof. 

Carrière Vooral met andere mensen is het super deze week. Daar gaat waarschijnlijk ook al je aandacht naartoe. Zolang je job of studie er niet onder lijdt, is dat natuurlijk geen probleem.  

Geld Trakteer niet altijd wanneer je op stap gaat, je mag ook best een keer ontvangen.