'De sfeer tussen jou en je lief kan komende week gespannen zijn': jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 22/04/2019

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

De sfeer tussen jou en je lief kan komende week gespannen zijn, Ram. Je vindt het lastig om je gevoelens onder woorden te brengen en dat zorgt voor veel onduidelijkheid. Zeker wanneer jullie nog niet zolang samen zijn. Het is goed om tijd voor elkaar vrij te maken en rustig te praten. Dan gaat het vanzelf wel weer stromen.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Je hebt deze week zin om in je huis of tuin bezig te zijn, Stier. Je hebt echt het voorjaar in je bol. Een lenteschoonmaak, nieuwe spullen voor in huis of frisse plantjes in de tuin. Het is belangrijk dat je niet al je impulsen volgt en even stilstaat bij wat je nu echt wil veranderen. Anders krijg je spijt.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Vooral tussen de lakens valt er voor jou veel te beleven deze week! Onder invloed van planeten Mars én Venus krijg je geen genoeg van je lief. En ben je single, dan kijk je uit naar een fling of hete onenightstand. Je zorgt hoe dan ook dat je aan je trekken komt. Let wel iets meer op je uitgaven.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Helaas botst het deze week regelmatig tussen jou en je lief. Jullie hebben meningsverschillen over het interieur, de vrijebesteding en waar het geld allemaal naartoe gaat. Jullie meningen staan in ieder geval haaks op elkaar. Hier ruzie over maken heeft weinig zin, je kunt beter tot een compromis komen. Zet samen eens de dingen op een rijtje.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Relatie of niet, je voelt de behoefte om te flirten deze week. Je vindt het heerlijk om complimenten te krijgen of op wat voor wijze dan ook in de aandacht te staan. Zolang je lief hier geen last van heeft, is er niks aan de hand. Anders kan dit tot fikse ruzies leiden. Ben dus tactisch en subtiel.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je bent deze week graag thuis, ook op tweede Paasdag. Samen met je lief of kids of vrienden die je hebt uitgenodigd. Je geniet ervan om gastvrouw te zijn en heerlijk bij te kletsen met iedereen. Daar is het een prima week voor. De planeten beloven een redelijk rustige week waarin er tijd overblijft voor je eigen plannen.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

In tegenstelling tot de Maagd, is veel thuis zijn geen goede zet voor jou. Daar wordt je kribbig en ongeduldig van. Je kunt beter afspreken om met vrienden of familie naar een terrasje te gaan of iets anders te ondernemen. Dan ben je veel meer in je element en je zit niet zo bij je lief op de lip.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je bent toe aan een weekje rust, Schorpioen. Na een aantal drukke weken, vind je het nu heerlijk om lekker op de bank te hangen en een serie of film te kijken. Of in je tuin een wijntje te drinken met je lief of familie. Dit kun je gerust doen, want de planeten beloven een relaxt weekje.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dit wordt een heerlijk genietweekje voor je, Boogschutter. Met planeten Venus en Jupiter aan je zijde heb je genoeg geld te besteden en de tijd om iets tofs te ondernemen. Gun jezelf dat dan ook. Ga lekker shoppen, uiteten of een dagje weg. Nu kun je er meer van genieten dan anders, dus doe jezelf dit plezier.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Jij hebt tijdens tweede Paasdag andere ideeën dan je lief. Je blijft graag lekker thuis om te genieten van het mooie weer en het uitzicht op je tuin, terwijl je lief eropuit wil gaan en actief bezig wil zijn. Misschien kun je een compromis sluiten. Een beetje jouw zin en een beetje je liefs zin. Dat is het eerlijkst.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Deze week kan de verveling toeslaan, Waterman. Vooral wanneer je samen met je lief bent. Je weet niet goed waar je over moet praten of wat jullie samen kunnen doen. Misschien is het goed om vrienden uit te nodigen of samen naar een museum, concert of terras te gaan. Dan heb je tenminste iets om over na te praten.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Deze week zit je in een lekkere flow. Alles gaat z'n gangetje en er gebeuren geen gekke dingen. Je krijgt je werk af, maar je komt ook toe aan jezelf, je lief en je hobby's. Alles is in balans en daar voel je je top bij. Een goede week om tijd met vrienden, familie of je lief door te brengen.