Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Deze bekende gezichten ontmoet je op de Goed Gevoel Ladies Fair

doorLynn Guillaumeop 15/03/2017

Nog 9 keer slapen en het is zover! Dan zwaaien we de deuren van Flanders Expo open voor het leukste vrouwenevent van het jaar. Ook voor deze editie tekenen heel wat bekende gezichten present. Deze inspirerende persoonlijkheden delen maar wat graag hun expertise met jou:

Sandra Bekkari scoort hoge toppen met haar kookboeken. Geen wonder, want met haar Sana-methode bewijst de voedingsdeskundige dat een gezond eetpatroon en genieten wél hand in hand gaan. Ervaar het zelf tijdens een van haar kookworkshops.

Roel Vanderstukken trakteert je samen met topchef Giovanni Oosters op een lekker glaasje gin en heerlijke én makkelijke gerechtjes in de Goed Gevoel Keuken.

Angelique Vandewinkel is niet alleen een van de bekendste maar zonder twijfel ook een van de bekwaamste make-upartiesten van Vlaanderen. Twee keer per dag pikt Angelique een vrijwilliger uit het publiek voor een make-oversessie op het grote podium. Intussen deelt ze uiteraard al haar tips en tricks met jullie.

Martine Prenen mag natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken op de Goed Gevoel Ladies Fair. Tijdens haar interactieve workshops stelt ze haar nieuwste boek 'Menopower' voor en geeft ze jou haar meest inspirerende tips mee.

Evy Gruyaert 's jongste missie is om yoga bij het grote publiek te brengen. Ontdek tijdens haar sessies of de alsmaar populairdere bewegingsvorm ook iets voor jou is.

Anouk Taeymans maakte als jurylid van het populaire tv-programma 'Ons eerste huis' haar intrede in de Vlaamse huiskamers. De binnenhuisarchitecte geeft op de Goed Gevoel Plaza boeiende workshops over de juiste look-and-feel van je interieur binnen jouw budget. Mis ook haar lezing over interieurtrends en -tips op het grote podium niet!

Nina de Man is naast een gekend mediafiguur ook een gerespecteerde yogalerares. Op zaterdag 25 maart ontvangt ze je graag vanaf 10u (start sessie om 11u) voor een XL yogasessie. De livebaets van Buscemi maken er een onvergetelijke ervaring van.

Wil je deze unieke yogasessie niet missen? Reserveer dan snel een plekje via www.goedgevoel.be/yogadeluxe. Het ticket kost € 17 en geeft je ook toegang tot de Goed Gevoel Ladies fair.

Eva Daeleman vertelt in haar boeken openhartig over hoe ze voelde dat haar motor begon te sputteren en besefte dat het tijd werd om afstand te nemen. Op het Ons-Podium deelt Eva haar verhaal van twijfels en euforie, tranen en cocktails.

Nog geen tickets voor de Goed Gevoel Ladies Fair op 24, 25 of 26 maart? Bestel ze dan hier! Tot dan!