Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Dit is een uitstekende week voor goede en diepgaande gesprekken": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 15/05/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Trap even op de rem deze week, Ram.

Relaties Spelen er issues in je relatie, dan is het goed om even afstand te nemen. Je staat onder invloed van een gespannen planeet Mars, waardoor je snel iets zegt waar je spijt van krijgt. Blaas stoom af en probeer het dan nog eens.  

Gezondheid Je energielevel en geduld laat het nodige te wensen over, Ram. Het mag allemaal een beetje minder. Trap geregeld op de rem en pak je rust en ontspanning, anders loop je leeg.

Carrière Op je werk kun je dingen niet pushen, ook al gaan zaken te langzaam voor jou. Het is deze week echt even afwachten en het een tikkeltje rustiger aandoen voor je eigen bestwil. 

Geld Er kunnen deze week financiële problemen rijzen, zeker wanneer je impulsief geld uitgeeft. Voorkom dat dus liever. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Er komt weer schot in de zaak, Stier. 

Relaties Planeet Mercurius, die nu in jouw teken staat, gaat vanaf maandag 15 mei weer vooruitlopen. Hierdoor komt er weer schot in de zaak. Als single kan dit een nieuwe date betekenen en in je relatie een boost voor je seksleven.  

Gezondheid Je hebt deze week veel planeten aan je zijde, waardoor je meer energie tot je beschikking hebt. Ook wil je graag in actie komen of meer gaan sporten, volg die impulsen om je nog fitter en beter te voelen.  

Carrière Ook op school of je werk heb je de wind in de rug. Wacht je op een reactie of antwoord, dan is de kans groot dat je die deze week ontvangt. Of je haalt een nieuwe klant binnen. 

Geld Zolang je niet over je limiet heengaat, kun je je deze week best iets extra’s permitteren. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Focussen kan soms lastig zijn deze week. 

Relaties Onder een gespannen planeet Neptunus invloed, ben je soms meer met jezelf dan met je lief of vriendinnen bezig. Je voelt niet goed aan waar de ander behoefte aan heeft en dat kan soms irritaties opleveren. 

Gezondheid Je bent minder scherp en gefocust dan anders en daar heb je zelf nog de meeste moeite mee. Gun jezelf een weekje rust en besteed iets meer tijd aan mediteren, slaap en ontspanning 

Carrière Op je werk kun je leuke sprongen maken, zeker wanneer je hier al een tijdje mee bezig bent. Je eigen planeet Mercurius loopt weer vooruit, waardoor er weer dingen in beweging komen.  

Geld Shop je ongenoegen niet weg, daar los je niets mee op. Geef jezelf liever even wat rust.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Tijd om als single in actie te komen, Kreeft! 

Relaties Nu planeet Mercurius weer vooruit loopt en jij gezelschap hebt van planeten Venus en Mars, is het zaak dat je als single in actie komt! Stap op die aantrekkelijke man af of wordt actief op een datingsite. De kans op succes is zeer groot.  

Gezondheid Met al die toffe planeten aan je zijde, voel je je top deze week. Het enige waar je voor mag waken, is dat je niet te veel tegelijk gaat doen, maar verder wordt het vooral genieten. 

Carrière Op school of op je werk ga je als een speer. Reken op prima resultaten. Daarnaast haal je er ook nog plezier en voldoening uit, dus de week kan eigenlijk niet kapot. 

Geld Planeet Venus in je teken betekent vaak goed financieel nieuws. Geniet er dus lekker van.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Stagnatie op school of je werk. 

Relaties Wanneer er issues spelen tussen jou en je lover, dan komen jullie er deze week helaas niet uit. Planeet Pluto ligt dwars, waardoor eventuele pogingen tot gesprekken mislopen. Laat het liever even rusten.  

Gezondheid Zijn de problemen in je relatie pittig, dan heb je daar last van. Je piekert er veel over en het bezorgt je de nodige stress. Praat er in dat geval eens met een vriend(in) over. 

Carrière Je job of studie is een welkome afleiding deze week. Toch heb je ook daar te maken met wat stagnatie. De week verloopt helaas niet volledig naar wens en planning, houd daar rekening mee. 

Geld Denk goed na voordat je een dure aankoop doet, anders kun je echt spijt krijgen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Misverstanden in je relatie en vriendschappen. 

Relaties Planeet Neptunus ligt dwars en daarbij word je aangestuurd door de invloed van planeet Mars. Hierdoor ga jij sneller dan anderen en sta je niet goed stil bij wat anderen willen of voelen. Dat veroorzaakt regelmatig misverstanden.  

Gezondheid Put jezelf niet onnodig uit door jezelf voorbij te rennen, Maagd. Die neiging heb je wel met vurige planeet Mars aan je zijde. Bewaak je grenzen door naar de signalen van je lichaam te luisteren.  

Carrière Je job doe je deze week uitstekend, daar kan niets over gezegd worden. Je manier van communiceren met anderen, laat soms helaas wel wat te wensen over. Probeer daar iets meer op te letten. 

Geld Je hebt misschien geen zuivere kijk op je budget. Ga er even voor zitten om dit helder te krijgen voor jezelf. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je energielevel laat te wensen over, Weegschaal. 

Relaties Je libido is laag met een gespannen planeet Mars aan je zijde en dat kan issues in bed opleveren. Je lief heeft wel zin en dat kan soms frustrerend zijn. Praat er eerlijk en open over.  

Gezondheid Je energielevel is vrij laag deze week, dus doe alleen het noodzakelijke. Pak er geen extra taken of activiteiten bij, daar doe je jezelf absoluut geen plezier mee. Pak liever voldoende uurtjes slaap.  

Carrière Je job of studie vraagt het nodige van en ook dat heeft met je gebrek aan energie te maken. Ook hier is het belangrijk dat je niet meer doet dan nodig, dat kan een andere keer wel weer.  

Geld Voel je je niet happy, ga dan vooral niet shoppen! Je geeft dan meer uit dan je hebt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Veel energie en daadkracht. 

Relaties Je hebt deze week de juiste planeten aan je zijde om je doelen na te jagen. Wil je meer seks, ga er dan voor. Wil je als single een date, maak er dan werk van. Je hebt een grote kans op succes.

Gezondheid Je wordt niet snel moe met actieve planeet Mars aan je zijde. Ook ben je scherp en alert met een Mercurius die weer vooruitloopt en hierdoor ben je ook op school of op je werk in topvorm. 

Carrière Zolang je dingen niet forceert, boek je toffe resultaten deze week. Voel aan wat je kan doen en beter even kunt laten liggen, dat zou het beste zijn.  

Geld Je bent deze week in staat geld uit te geven, zonder jezelf in de problemen te brengen en dat is een prima balans. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je bent het liefst met je job bezig, Boogschutter. 

Relaties Ook voor jou ligt planeet Neptunus dwars, waardoor je liever je eigen plan trekt en niet zo met anderen bezig bent. Je hebt niet veel geduld met andere mensen en daarom doe je nu het liefst dingen alleen. 

Gezondheid Zolang je je eigen ding kunt doen en je eigen tempo aan kunt houden, is er niets aan de hand. Moet je rekening houden met anderen of wachten op je collega’s, lief of vriendinnen, dan ben je snel geïrriteerd.  

Carrière Je duikt het liefst in je studie of job deze week. Daar kun je je ei in kwijt en dat voelt goed. Toch kun je soms niet om andere mensen heen, probeer in dat geval iets meer begrip op te brengen. 

Geld Op dit vlak heb je alles onder controle, dus gelukkig niets aan de hand. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Geef je gezondheid de aandacht deze week. 

Relaties Je hebt weinig geduld met andere mensen deze week. Dit is de invloed van planeet Mars. Je bent ook niet helemaal fit, wat dit alleen nog maar versterkt. 

Gezondheid Zorg deze week beter voor jezelf, want dat is aandacht schenken aan je gezondheid. Zeg een afspraak af die niet per sé hoeft en kruip een uurtje eerder onder de lakens, dat is alvast een goede start.  

Carrière Je job kan je soms uitputten, zeker wanneer je veel met mensen te maken hebt. Probeer wat werk te delegeren of ga eerder naar huis. Ook hier is het belangrijk dat je naar de signalen van je lichaam luistert. 

Geld Je bent niet zozeer met geld uitgeven bezig deze week en dat is goed. Hiermee voorkom je impulsaankopen.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen De wind in de rug deze week, Waterman. 

Relaties Dit is een uitstekende week voor goede en diepgaande gesprekken. Spelen er issues in je relatie of binnen een vriendschap, dan is dit een prima week om dat uit te praten en op te lossen. 

Gezondheid Het is een uitdgende week met planeet Pluto aan je zijde, maar je mag wel op toffe resultaten rekenen. Dat maakt het goed, want dat zorgt voor opluchting en voldoening. 

Carrière Met planeet Pluto in je teken en aan je zijde, plus een Mercurius die weer vooruitloopt, kom je in je job en carrière ook weer verder. Zeker wanneer je doelgerichte plannen hebt. Nu boek je resultaten. 

Geld Wil je ergens in investeren, dan is dit een prima week daarvoor. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Zet stappen in je studie of carrière, Vissen. 

Relaties Met je libido is niets mis, je hebt nu vurige planeet Mars aan je zijde. Je seksleven kan dus een fikse boost ondergaan. Wil je als single deze status veranderen, maak er dan vanaf deze week werk van. 

Gezondheid Je zit goed in je Vissenvel deze week. Je hebt voldoende energie en discipline om dat zo te houden. Maak deze week extra tijd vrij voor sport en beweging, dan blijf je op alle fronten in balans.   

Carrière Je hebt de juiste planeten aan je zijde om mooie stappen in je studie of carrière te zetten. Zorg dat je je doelen helder hebt en verzamel de moed om ervoor te gaan, dan komt het zeker goed.  

Geld Geef niet onnodig geld uit, check eerst of je wel voldoende op je bankrekening hebt staan.