Doe iets groots: brei kleine mutsjes

doorLynn Guillaumeop 25/10/2017

Tijdens de koude maanden kan iedereen wat extra warmte gebruiken. Daar kan jij bij helpen. Naar jaarlijkse gewoonte roept smoothieproducent innocent ook dit jaar iedereen op om wol en breinaalden uit de kast te halen om mutsjes te breien. Doen!

Al breiend het goede doel steunen? Dat kan! Met elk gebreid mutsje lever je een bijdrage aan de Goedgemutste Breicampagne ten voordele van Samen Tegen Armoede, een campagne van Welzijnszorg. Want per verkochte goedgemutste smoothie schenkt innocent 20 cent aan Samen Tegen Armoede (Welzijnszorg). Doe je mee? Ga dan nu aan de slag en creëer je eigen pronkstukje dat binnenkort op het hoofd van een innocentsmoothie in de winkelrekken staat.

Motiveer ook al jouw vrienden om mee te breien. Post een selfie terwijl je aan het breien bent met de hashtag #GoedgemutsteBreicampagne2017 en zorg zo ook online voor een warme golf van solidariteit. 

Kan je nog niet goed breien? Bekijk dan het instructiefilmpje op www.degoedgemutstebreicampagne.be en voor je het weet ben je een echte pro.

Breng je mutsje(s) binnen in een Veritas winkel (tot 4 december) of verstuur naar innocent (tot 8 december): Generaal de Wittelaan 17/Bus 12 – 2800 Mechelen. Vanaf februari zijn de Goedgemutste flesjes te vinden in de winkels.