Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Doen: dineren op een meer

doorValérie Wautersop 20/05/2017

Na een succesvolle eerste editie vorige zomer, keert Dinner On a Lake terug. En hoe! Het pop-up restaurant drijft van juni tot september op het meer van het kasteel van Leeuwergem, bij Zottegem. Een idyllische locatie voor een unieke ervaring. Geniet van een heerlijk diner tijdens zonsondergang of een rustige lunch in het weekend, omarmd door water en natuur.

Dinner On a Lake biedt dit jaar veelbelovende chefs de kans om hun visie over een bepaald thema creatief te vertalen naar een culinair meesterwerk. Geregeld doen er ook nieuwe chefs hun intrede om vol passie en durf te koken voor zijn gasten. Namen zoals Mathias Van Acker (voormalig hoofdchef Coeur d’Artichaut), Thomas Dekimpe & Pieterjan Broucke (Hof Van Cleve, Bouvry, Auberge du Pêcheur), Pascal Van Den Beek (Resto-Charles) en Nico Poppe (Culpo) passeren de revue. Ook de vaste waardes en leading chefs Martijn Gobert (Umami) en Glenn Vandenberghe (La Guera) zijn present.

Gezellige luxe

Dit jaar is het drijvend vlot nog groter en luxueuzer. Dankzij de vernieuwde aankleding krijgt alles een intiemere vibe met een uitbreiding aan comfort. Meer ruimte om te genieten van het uitzicht bij kaarslicht tijdens je exclusief diner. Dankzij de aanpassingen is het vlot nu ook bestand tegen Belgische weersomstandigheden en toegankelijk voor minder mobiele gasten

Praktisch - Dinner On a Lake

Data: van 16 juni tot 17 september
Prijs diner: €149 (aperitief, water en wijnen inbegrepen)
Prijs lunch: €120 (aperitief, water en wijnen inbegrepen)
Adres: Kasteel van Leeuwergem, Kasteeldreef 1, 9620 Zottegem
Reserveren kan vanaf 1 april op www.dinneronalake.be