Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Er hangt een spannende ontmoeting in de lucht": jouw horosoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 25/07/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Met planeet Jupiter heb je de wind in de rug!

Relaties Ga je iets tofs doen met je lief, dan ziet de week er top voor je uit. Je beleeft veel plezier met elkaar en de seks is geweldig. Als single sta je absoluut open voor een spannend avontuur. 

Gezondheid Je zit topfit in je vel deze week. Planeet Jupiter zorgt voor energie, motivatie en enthousiasme. Je bent positief gestemd, zeker wanneer je vakantie hebt. 

Carrière Ben je (nog) aan het werk, dan kost het je moeite om je te focussen. Je bent echt aan vakantie toe. Zorg dan dat je in je vrije tijd aan je trekken komt. 

Geld Ook op dit vlak ziet het er goed voor je uit. De invloed van planeet Jupiter zorgt vaak voor extraatjes. Er is dus zeker wat geld om van te genieten. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Het blijft onrustig in je leven, Stier. 

Relaties Tussen jou en je lief zijn er helaas regelmatig irritaties. Uit het niets kun je ontploffen. Wat ruimte en tijd alleen voor jezelf kan dit voorkomen.  

Gezondheid Je bent behoorlijk gestrest met planeten Mars en Uranus in je teken. Op de een of andere manier blijf je onrustig, ook al is er geen duidelijke reden voor. Gun jezelf de rust en tijd alleen die je nodig hebt. 

Carrière Ook op je werk blijft het onrustig en onvoorspelbaar deze week. Zeker wanneer je binnenkort op vakantie gaat. Voor je gevoel moet je dan nog heel veel doen en dat groeit je soms boven het hoofd. 

Geld De planeetinvloeden van Mars en Uranus kunnen voor onverwachte kosten zorgen. Ben hierop voorbereid, dan kan het niet zo tegenvallen. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je hebt een enorme behoefte aan vrijheid, Tweelingen. 

Relaties Het is absoluut aan te raden iets te gaan ondernemen met je lief deze week. Met reislustige planeet Jupiter aan je zijde, ga je graag weg. Wandelen, fietsen of op vakantie. 

Gezondheid Beweging en afleiding doen je deze week supergoed. Blijf je thuis, dan ga je vooral piekeren. Probeer dat dus zeker te voorkomen. 

Carrière Ben je (nog) aan het werk, dan loop je de kantjes er stiekem een beetje vanaf. Je bent er een beetje klaar mee. Nog even volhouden, jouw vakantietijd komt. 

Geld Op financieel vlak zit het mee. Je komt niets tekort in ieder geval. Te veel geld uitgeven is echter ook niet aan te raden. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een week vol liefde en romantiek. 

Relaties Met liefdesplaneet Venus in je teken, mag je op een romantische week rekenen. Laat je verrassen door je lief of ga als single in op de avances van die aantrekkelijke lover. Dat wordt intens genieten. 

Gezondheid De liefde en intimiteit maakt je deze week happy. Hierdoor zit je goed in je vel. Toch ligt planeet Jupiter dwars, waardoor je fysiek iets minder fit kunt zijn. 

Carrière Heb je geen vakantie, dan valt je werken zwaar. Je hebt er niet zo veel zin in deze week. Maak het in dat geval tof met je collega’s. 

Geld Let op je budget deze week, zeker wanneer je nog op vakantie gaat. Spaar nu liever iets meer, dan heb je tijdens je break meer te besteden. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een perfecte week voor vakantie of reizen. 

Relaties Trek er deze week zoveel mogelijk op uit met je lief. Dat vragen planeten Mercurius en Jupiter van je. Als single is dan de kans op een onverwachte ontmoeting het grootst. 

Gezondheid Je bent deze week in staat om te praten over je problemen met planeet Mercurius in je teken. Zijn er issues, dan kun je daar op deze manier prima mee dealen en de last op je schouders verlichten. 

Carrière Op je werk is het vrij rustig en dat is ook wel eens prettig. Je kunt wat achterstallige werkzaamheden wegwerken of het gewoon wat rustiger aandoen!

Geld Je kunt deze week lekker royaal zijn. Planeet Jupiter zorgt voor een stabiel budget, geniet er dus vooral van. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een relaxte week, Maagd. 

Relaties Je relatie gaat z’n gangetje deze week. Er zijn geen fikse ups en downs te bespeuren. Let in dat geval op dat het niet te saai en vanzelfsprekend wordt. 

Gezondheid Ben je moe, dan krijg je deze week de kans om lekker bij te slapen of uit te rusten. Luister naar de signalen van je lichaam.

Carrière De planeten laten je deze week lekker met rust en dat is ook op de werkvloer merkbaar. Trek geen extra werk naar je toe, dat is niet nodig. Ben blij dat het een keer wat rustiger is. 

Geld Op dit vlak is het eveneens vrij voorspelbaar deze week. Je weet wat je te besteden hebt, dus bewaak deze limiet. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Helaas kamp je met een laag energielevel, Weegschaal.

Relaties Omdat planeet Jupiter dwarsligt, ben je niet fit en heb je eigenlijk nergens zin in. Niet bepaald tof voor je lief. Die vindt daar wel wat van. 

Gezondheid Probeer uit te zoeken waarom je zo moe en ongemotiveerd bent. Dan kun je er tenminste iets aan doen. Ga deze week iets doen wat je echt leuk vindt.  

Carrière Ben je nog niet met vakantie, dan moet je jezelf naar je werk slepen. Je kunt totaal geen motivatie meer opbrengen. Probeer er toch het beste van te maken. 

Geld Ook op dit vlak is het opletten geblazen. Planeet Jupiter vraagt je impulsaankopen te vermijden. Weet wat je werkelijk te besteden hebt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een week om te doen waar je zin in hebt. 

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust, dus je kunt doen waar je zin in hebt. Onderneem iets met je lief wanneer je daar zin in hebt of spreek juist af met vriendinnen. It is up to you. 

Gezondheid Doordat je deze week geen druk voelt, ben je in staat om te relaxen. Dat doet je goed en dit zorgt voor nieuwe energie en inspiratie. 

Carrière De kans is klein dat het druk wordt op je werk. Dit lukt dus prima. Je houdt zelfs tijd over voor andere dingen. 

Geld Wat financiën betreft, zijn er deze week geen uitschieters. Er gaat niets onverwachts van je rekening af en er komt ook niets bij. Je weet waar je aan toe bent. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je bent optimistisch en gemotiveerd, Boogschutter. 

Relaties Jij trekt deze week de kar in je relatie, Boogschutter. Je eigen planeet Jupiter is je gunstig gezind, waardoor je enthousiast bent en de nodige initiatieven neemt. Dit doe je ook bij je vriendinnen. 

Gezondheid Planeet Jupiter zorgt deze week voor een goede gezondheid. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je zit top in je vel. 

Carrière Wat er deze week ook op het programma staat, je zet je schouders eronder. Je laat je niet snel uit het veld slaan en ziet ieder probleem als een uitdaging. 

Geld Vergeet niet te genieten van je geld, zeker wanneer je vakantie hebt. Je hoeft niet constant zuinig aan te doen, dat is niet nodig. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Neem niet te veel hooi op je vork, Steenbok. 

Relaties Doordat je iets te veel aan het doen bent, ben je thuis vooral moe. Tot grote ergernis van je lief. Probeer je af en toe bij elkaar te rapen. 

Gezondheid Je neemt te veel hooi op je vork, waardoor je jezelf uitput. Planeet Jupiter straft je dan meteen. Ben eens wat liever voor jezelf en rust voldoende uit. 

Carrière Je voelt je snel verantwoordelijk op je werk, dat is deze week niet anders. Hierdoor doe je meer dan nodig is. Probeer je hier eens meer bewust van te worden en pas het aan. 

Geld Op dit vlak zit het wel goed deze week. Omdat je vooral werkt en weinig uitgeeft, staat er voldoende op je bankrekening. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Reken op toffe verrassingen deze week, Waterman. 

Relaties Je lief weet je deze week te verrassen. Sta hiervoor open, wijs het niet meteen af. Ben je single, dan hangt er een spannende ontmoeting in de lucht. 

Gezondheid Zolang je niet overdrijft met je inspanningen, zit je deze week goed in je vel. Zorg dat je in balans blijft, door tijd te nemen voor je lief, hobby’s en ontspanning. 

Carrière Het kost je absoluut geen moeite je job te doen deze week. Ook al is het druk, je hebt er geen moeite mee met planeet Saturnus in je teken. Daar oogst je veel waardering mee. 

Geld Trakteer jezelf eens op een terrasje of een lekkere lunch. Je mag jezelf best eens vaker vertroetelen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een week om van te genieten, Vissen. 

Relaties Besteed deze week tijd aan je relatie, Vissen. Dat is nodig en je zult er geen spijt van krijgen. Met planeet Neptunus in je teken, voel je elkaar prima aan. 

Gezondheid Je zit goed in je vel deze week. Het is niet zo druk en heb je vakantie, dan ben je in staat te relaxen. Dat maakt veel goed. 

Carrière Ben je aan het werk, dan is de kans groot dat je veel alleen bent. Je collega’s zijn op vakantie. Toch vind je dat waarschijnlijk geen probleem, je vindt je draai wel. 

Geld Je houd je meestal niet bezig met geldzaken. Toch is het deze week aan te raden dit wel te doen. Weet wat je te besteden hebt.