'Er staat je een pittige week te wachten': jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 06/05/2019

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Er staat je een pittige week te wachten. Planeten Saturnus en Pluto liggen dwars, waardoor je veel weerstand ervaart. In je werk, maar ook in contact met andere mensen. Het lijkt alsof je je overal moet verantwoorden of uit moet leggen wat je bedoeld en dat is erg frustrerend en vermoeiend. Blijf bij jezelf, hoe lastig dat soms ook is.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Jarig of niet, er staat je een volle week te wachten. Je werk heeft de nodige uitdagingen voor je in petto en dat is thuis eigenlijk niet anders. Daar komen nog relatie perikelen bij of gedoe met vriendinnen of familie. Het houdt je in ieder geval flink bezig. Daarom is het zaak dat je ook tijd voor jezelf vrijmaakt.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je bent deze week niet goed in staat om anderen aan te voelen, Tweelingen. En dat zorgt voor onbedoelde, kwetsende opmerkingen of misverstanden. Dit heeft alles te maken met een lastige planeet Neptunus invloed. Die invloed zorgt er ook voor dat je je niet goed kunt focussen en vaak afdwaalt. Je bent er niet met je hoofd bij.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Je kunt deze week zeer somber gestemd zijn, Kreeft. Je bekijkt alles door een negatieve bril en dat doet je humeur geen goed. Zelfs al probeert iemand je op te peppen, het heeft weinig effect. Het is raadzaam om je negatieve gevoelens van je af te schrijven. Dat lucht op en je valt er niemand mee lastig.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Dit wordt een relaxt weekje voor je, Leeuw. De planeten laten je met rust en dat merk je. Er is tijd voor jezelf, maar ook voor allerlei toffe dingen. Zoals het bezoeken van een concert of evenement of een dagje weg. Je komt in ieder geval volledig aan jezelf toe en je laad hierdoor helemaal op.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je carrière gaat momenteel voor de liefde, Maagd. Prima wanneer je nog single bent, maar heb je een lief, dan is hij er iets minder happy mee. Onbedoeld heb je weinig tijd en aandacht voor hem en dat breekt op. Reken op verwijten of kritische vragen. Toch heeft hij wel een punt. Denk er maar eens over na.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Net als de Ram staat jou een zeer uitdagende week te wachten. Je komt om in het werk en je komt niet aan jezelf toe. Dat leidt ertoe dat je in het weekend volledig uitgeput bent, mits je op tijd maatregelen neemt. Doe alleen het hoognodige en verplaats de rest naar een ander tijdstip. Dan is het wel te doen.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Vooral samenwerken gaat je deze week goed af, Schorpioen. Normaal gesproken ben jij op je best wanneer je alleen te werk gaat, maar nu niet. Doe er je voordeel mee. Je voelt dat er iets met je lief aan de hand is. Negeer het niet, maar vraag ernaar. Hij kan je hulp, steun en advies namelijk zeer goed gebruiken.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je gaat deze week het liefst je eigen gang, Boogschutter. Zelfs zodanig, dat je weinig rekening met anderen houdt. Kijk er dus niet raar van op wanneer je hier opmerkingen over krijgt, want niet iedereen is hier van gediend. Ook je lief niet. Hij wil juist graag dingen samen doen. Probeer daarom de gulden middenweg te vinden.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Hoewel de week goed gevuld is, houd je er wel een voldaan gevoel aan over. Dat komt omdat je resultaten boekt en je volledige to do lijstje afgewerkt krijgt. Dat maakt de week succesvol. Van de andere kant ben je ook in staat om te chillen en relaxen, vooral in het weekend. En dat houdt je lekker in balans.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Wat er deze week ook op je pad komt, je kunt het prima handelen. Je laat je niet gek maken. Integendeel. Je denkt er rustig over na en gaat dan pas tot actie over. Dit kun je ook het beste doen. Want door impulsief te handelen maak je het jezelf onnodig moeilijk en dat is deze week absoluut niet nodig.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Dit is een heerlijke week om met vriendinnen of familie door te brengen. Je hebt ze veel te vertellen en het is al te lang geleden dat jullie samen waren. Die schade kunnen jullie nu prima inhalen. Je werk schiet er deze week wel een beetje bij in, maar dat mag de pret niet drukken. Dat komt wel weer.