Fruitig torentje van nectarine en mozzarella
Nectarines zijn het fruit bij uitstek voor de zomer. Je kan ze overal in verwerken. Zoals deze torentjes met mozzarella. Fris en fruitig!

Bereidingstijd: 15 minuten.
Dit heb je nodig:
- 4 nectarines, in plakjes
- 12 basilicumblaadjes
- 3 mozzarellabollen, in plakken
- 100 g paneermeel
- 100 g bloem
- 70 g geraspte Parmezaanse kaas
- 2 eieren
- 1 tl cayennepeper
- 2 el vloeibare honing
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Werkwijze:
Stap 1: Meng de bloem met het paneermeel en de Parmezaanse kaas en kruid met cayennepeper, peper en zout. Klop de eieren los in een andere kom.
Stap 2: Haal elke mozzarellaplak door de eieren en dan door het bloemmengsel.
Stap 3: Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de nectarineschijfjes 2 minuten langs elke kant. Verwarm de resterende olijfolie en bak de mozzarellaplakjes 1 minuut langs elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 4: Maak een torentje met een schijfje mozzarella, daarna een schijfje nectarine. Herhaal en eindig met een schijfje nectarine. Garneer met basilicum en druppel er nog wat honing over. Geef er nog een draai van de pepermolen over.
Tip: Strooi er eventueel nog gehakte noten over.