"Fysiek zit je prima in je vel. Mentaal en emotioneel helaas iets minder": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 30/05/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een power-week!

Relaties Je bent het liefst actief met je lief bezig deze week. Sporten, wandelen of seks, allemaal prima wat jou betreft. Planeten Mars en Jupiter in je teken maken er een gepassioneerde week van. 

Gezondheid Je zit goed in je vel en je wordt niet snel ziek met planeet Jupiter aan je zijde. Overdrijf alleen niet, dat is de keerzijde van deze planeetinvloed. Ga je intensief sporten, zorg dan voor een goede warming-up. 

Carrière Je gaat deze week als een speer. Succes is absoluut haalbaar. Je hebt duidelijke doelen voor ogen en daar ga je vol voor. Je bent een echte powervrouw met hier en daar een vleugje geluk. 

Geld Ook op dit vlak valt er weinig te klagen, mits je impulsaankopen voorkomt. Je hebt genoeg te besteden, zolang je realistisch blijft. Ook jouw budget kan een keer op.

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een bevredigende week op sociaal vlak. 

Relaties Of je nu met vriendinnen, familie, collega’s of je lief afspreekt deze week, je mag uitkijken naar een toffe tijd. Gesprekken zijn top, inspirerend en humor ontbreekt niet. Het wordt op alle fronten bevredigend, ook tussen de lakens. 

Gezondheid Planeet Uranus in je teken kan soms voor een plotselinge klacht zorgen. Hooikoorts, een verkoudheid of blessure. Pak het meteen aan, laat het niet op z’n beloop, dan ben je er in no time weer af. 

Carrière Vooral met collega’s heb je een toffe week. Ook al is de werkdruk hoog of verloopt niet alles naar wens, dankzij je collega’s kun je het aan. Hierdoor weet je alles toch nog tot een goed einde te brengen. 

Geld Met planeten Venus en Mercurius in je teken, weet je extra geld te verdienen. Misschien zet je iets te koop of weet je een toffe sale te scoren. Op dit vlak zit het nu wel goed. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je wordt hoe dan ook in het zonnetje gezet. 

Relaties Jarig of niet, je krijgt super veel aandacht van je lief of van anderen deze week. Omdat de zon nu in Tweelingen staat, straal je nog meer dan anders en dat heeft een positief effect op al je contacten. 

Gezondheid De week verloopt vrij relaxt, waardoor zelf eveneens beter tot rust kunt komen. Vooral in je hoofd en dat heb je echt nodig. Je eigen planeet Mercurius loopt vanaf 3 juni weer vooruit, waardoor je nog beter in je vel komt te zitten. 

Carrière Heb je wilde plannen voor je job of onderneming, wacht dan tot na 3 juni. Dan loopt planeet Mercurius weer vooruit en heeft alles veel meer kans van slagen. Tot die tijd kun je wel alvast plannen maken. 

Geld Je inkomen is stabiel op dit moment. Blijf verstandig met je geld omgaan, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ga niet shoppen wanneer je emotioneel bent. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een onrustige week. 

Relaties Er kan wat onrust zijn deze week in je relatie of binnen je vriendenkring. Er zijn wat irritaties en die komen nu naar buiten. Trek niet alles persoonlijk aan, dat is niet reëel. Ga wel het gesprek aan. 

Gezondheid Wanneer de sfeer gespannen is, heeft dat effect op je welzijn. Dat vind je absoluut niet prettig. Daarnaast loopt de maan ook nog een paar dagen door je teken, waardoor je stemming snel om kan slaan of af en toe een huilbui hebt. 

Carrière Je focus ligt deze week meer op het thuisfront dan op je werk. Hierdoor laat je steekjes vallen. Wanneer je daar kritiek op krijgt, is dat de druppel die de emmer doet overlopen. Het kan je dan even te veel worden allemaal. 

Geld Wanneer je je niet happy voelt, heb je de neiging om meer te gaan eten of shoppen. Om jezelf als het ware te troosten. Ben je hier bewust van, zodat je jezelf op tijd een halt toe kan roepen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Plannen maken voor de zomer. 

Relaties Het is goed om met je lief te bespreken wat jullie zomerplannen zijn. Op vakantie of niet? Of thuisblijven? Heb het er deze week samen over, om misverstanden te voorkomen. 

Gezondheid Vooral fysiek zit je goed in je vel. Je bent fit en je energielevel is hoog. Wel heb je de neiging om te piekeren. Dit kun je aanpakken door te sporten, te bewegen of vaker de buitenlucht op te zoeken. 

Carrière De kans is groot dat er op je werk vooruitgekeken wordt. Misschien word je ingedeeld bij een project dat gaat opstarten of onderzoek je hoe je nieuwe klanten binnen kunt halen. Misschien denk je zelfs aan solliciteren. 

Geld Op dit vlak hoef je je momenteel geen zorgen te maken. Je hebt het goed voor elkaar. Blijf verstandig met je budget omgaan. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Tijd voor een nieuwe start. 

Relaties Ben je single, dan is dit een uitstekende week om je weer op de datingmarkt te begeven. Wacht wel even tot na 3 juni, dan heb je de meeste kans op succes. Heb je een lief, dan is quality time met elkaar absoluut aan te raden. 

Gezondheid Voel je je niet fit, dan is de kans groot dat dit na 3 juni steeds beter wordt. Jouw planeet loopt dan weer vooruit en daar krijg je meer energie van. Ook je gepieker wordt dan minder. 

Carrière Heb je het niet echt meer naar je zin op school of op je werk, dan is het goed om daar deze week bij stil te staan. Onderzoek wat er scheelt en wat je wel zou willen. Zet na 3 juni eventueel een eerste stap om veranderingen aan te brengen. 

Geld Op dit vlak is het vooral van belang dat je niet roekeloos of ondoordacht met je geld omgaat. Dan is er niets aan de hand en heb je genoeg geld om van rond te komen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een toffe liefdesweek.

Relaties Voor alle Weegschalen hangt er deze week liefde in de lucht! Of je nu single bent of een vaste lover hebt, je komt op dit vlak volledig aan je trekken. Tussen de lakens wordt het heet en stomend en als single kun je als een blok voor iemand vallen. 

Gezondheid Met al die liefdesinvloeden voel je je top. Je leeft van de liefde, je vergeet soms zelfs te eten of te drinken. Toch mag dat de pret niet drukken, zowel fysiek als mentaal ben je in topvorm. 

Carrière Je vliegt door de week heen. Soms ben je met je gedachten heel ergens anders en vergeet je hier en daar wel eens iets. Toch lijkt dit gelukkig niet rampzalig te zijn. 

Geld Hier houd je je totaal niet mee bezig deze week. Het grappige is, dat je daardoor niets tekortkomt. Je hebt het geld dat je nu nodig hebt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Dealen met een teleurstelling. 

Relaties Helaas kun je met een teleurstelling te maken krijgen deze week. Dat kan met je lief te maken hebben en ook met een vriendin of familielid. Hij of zij blijkt anders te zijn dan je had verwacht. Dit moet je echt even verwerken. 

Gezondheid Fysiek zit je prima in je vel. Mentaal en emotioneel helaas iets minder. Je voelt je met vlagen verdrietig of boos en je hebt tijd nodig om hiermee te dealen en het een en ander te verwerken. Doe dat ook. 

Carrière Op dit vlak ga je als een trein. Soms is het ook een prima afleiding! Let alleen op dat je niet overdrijft en op tijd naar huis gaat. Andere zaken vragen momenteel je aandacht. 

Geld Je financiën heb je prima voor elkaar. Dat komt deze week goed uit, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Trap niet in je valkuil, Boogschutter!

Relaties Voor je gevoel neemt je lief te weinig huishoudelijke taken op zich en dat ben je plots helemaal beu. Je schiet uit je slof en zegt hem precies wat je daarvan vindt. Dit kan een fikse ruzie veroorzaken en tegelijkertijd verandering teweegbrengen. 

Gezondheid Je kunt last van je rug, nek en schouders hebben. Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat je te veel hooi op je vork neemt en dat is echt jouw valkuil. Neem afstand, zeg nee en delegeer werk, dat is de enige manier om dit te herstellen. 

Carrière Ook hier trek je veel te veel naar je toe. Zelfs taken en verantwoordelijkheden die niet van jou zijn. Word je hier bewust van en verander je gedrag, dan wordt het een stuk relaxter allemaal. 

Geld Heb je geldproblemen, dan is het einde in zicht. Het lijkt erop dat er na 3 juni verandering gaat komen. Houd dus nog even vol. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Er staat je een prettige week te wachten, Steenbok. 

Relaties Met alleen planeet Pluto in je teken, staat je een prima week te wachten. Je hebt fijne gesprekken met je lief en vriendinnen. Ook is er wat meer ruimte voor seks en intimiteit. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, zeker fysiek en emotioneel. Soms pieker je nog of maak je je zorgen en dat haalt je uit je positieve vibe. Probeer meer in het hier en nu te zijn. 

Carrière Op dit vlak heb je het prima op de rit. Je kunt zelfs af en toe achterover leunen, omdat het vanzelf gaat. Je mag best trots zijn op je prestaties. 

Geld Ook hier is er geen vuiltje aan de lucht. Je zorgt goed voor jezelf, dus ook financieel. Geniet er nog iets meer van. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Take a break, Waterman!

Relaties Met ernstige planeet Saturnus in je teken, blijf je iets te serieus. Dat mag echt anders, vooral in je relatie. Plan iets tofs met je lief of geef je over aan wilde seks. 

Gezondheid Het mag allemaal wat luchtiger en positiever zijn, Waterman. Laat sombere gedachten voor wat ze zijn door jezelf af te leiden. Take a break of besteed aandacht aan je lief, vrienden of hobby’s. 

Carrière Je hebt het prima voor elkaar op school of op je werk, dus daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Neem juist een dagje vrij of doe het rustiger aan.  

Geld Je bankrekening is genoeg gevuld om iets tofs mee te doen. Het gaat erom dat jij jezelf dit gunt en er daadwerkelijk iets mee gaat doen. It’s up to you.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je budget heeft aandacht nodig. 

Relaties Geldissues kunnen ruzies veroorzaken tussen jou en je lief deze week. Jij ziet het totaal anders dan je wederhelft, waardoor het lastig is om op één lijn te komen. Toch is het zaak om er serieus naar te kijken.  

Gezondheid Met planeet Neptunus in je teken, kan je energielevel laag zijn. Je geldproblemen maken het er niet beter op. Je voelt je er regelmatig somber door. 

Carrière Het verloopt allemaal niet naar wens deze week. Voor je gevoel word je op je werk niet op waarde geschat of zelfs genegeerd. Dat voelt niet bepaald prettig. 

Geld Je geldissues hebben echt aandacht nodig. Je hebt je hoofd iets te lang in het zand gestoken en nu kun je er niet meer omheen. Niet leuk, maar vanaf 3 juni kun je positieve veranderingen aan gaan brengen en je gedrag veranderen.