Geluk kan je trainen: doe mee met de Happiness Challenge van Rituals Cosmetics

doorRedactieop 06/08/2020

Werken, sporten, koken, slapen, socializen en repeat: we zijn allemaal zo druk bezig met ons rijkelijk gevulde leven, dat we onszelf en ons geluk haast voorbijrennen. No more! Om je te helpen gelukkiger in het leven te staan, organiseert Rituals Cosmetics de 14-daagse Happiness Challenge waarbij je leert om je geluksspier te trainen. Het beste nieuws? De oefeningen kan iedereen, óók jij! 

Je bent misschien wel bewust bezig met gezond te eten, fit te blijven en af en toe te mediteren om je beter in je vel te voelen. Maar train je je geluksspier al? Dat is namelijk hoe geluk werkt: je moet er bewust mee bezig zijn om resultaat te zien. Rituals Cosmetics organiseert vanaf 10 augustus een Happiness Challenge om je daarbij te helpen. Er worden dagelijks kleine oefeningen voorgeschoteld, die een grote impact hebben op je welzijn. Starten kan op elk moment.

Mo Gawdat, goeroe van geluk 

Rituals Cosmetics heeft de Happiness Challenge uitgewerkt in samenwerking met haar nieuwste happiness ambassador Mo Gawdat. Mo werkte als ingenieur en ondernemer voor topbedrijven als IBM, Microsoft en Google[X]. Naast zijn indrukwekkende carrière zet hij zich in voor het welzijn van mensen. Zo schreef hij al enkele boeken over de zoektocht naar geluk, zoals zijn bestseller Solve for Happy’ (vertaald als ‘De Logica van Geluk’) die inzichten biedt om gelukkiger door het leven te gaan op basis van verschillende filosofieën en religies als het boeddhisme, stoïcisme en mindfulness. Inzichten waarop hij ook de oefeningen in de Happiness Challenge baseerde.  

Daag je geluk uit 

De Happiness Challenge is een interactieve reis met exclusieve video’s en eenvoudige opdrachten. Zo maak je kennis met handige tools en technieken die je elke dag kan toepassen om oprecht gelukkig te zijn, je angsten te overwinnen en je échte zelf weer te leren kennen. Elke dag ontvang je een nieuwe oefening, je krijgt toegang tot interviews met de expert en inspirerende artikels die je helpen om de resetknop in te drukken en je geluk te vinden.

Klaar om de zoektocht naar je eigen geluk te starten? Schrijf je vandaag in via de website. Als je de Happiness Challenge voltooit krijg je een mini Parfum d’Interieur van The Ritual of Happy Buddha cadeau bij je volgende aankoop.