Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Heb jij een plan B?

doorLieve Claeysop 01/04/2017

Wat als jij morgen opstaat en niet meer kan (of wil) doen wat je altijd al deed? Met die vraag prikkelt Evi Renaux je in haar nieuwe boek ‘Plan B’. Want ben jij momenteel wel de gelukkigste versie van jezelf?

Kristof Ghyselinck

Evi Renaux weet als geen ander hoe belangrijk een plan B kan zijn. Ze wervelde als ambitieuze marketeer door het leven, toen haar lichaam haar een paar jaar geleden plots een halt toeriep. Haar ziekte bleek helaas chronisch van aard te zijn, en dus werd ze gedwongen om haar leven een heel andere richting te geven. Wat eerst alleen maar de hel leek, bleek uiteindelijk ook heel wat zegen in zich mee te dragen: gaandeweg herontdekte ze haar passie voor schrijven en kwam ze zo dichter dan ooit bij zichzelf te staan.

In ‘Plan B’ stimuleert ze ook jou om op zoek te gaan naar wat je oprecht gelukkig maakt. Want waarom zou je wachten op een tegenslag om een andere weg in te slaan en te doen wat je echt wil in het leven? Ze creëerde een soort van belevings-doeboek waarin ze openhartig over haar eigen ervaringen en die van mensen uit haar omgeving vertelt, en daarnaast jou aan de hand van vragen, invuloefeningen en quotes laat stilstaan bij je eigen verwezenlijkingen en dromen. Een mooie, inspirerende uitgave.

‘Plan B’, Evi Renaux (Lannoo, € 19,99).