'Helaas laat je energielevel het deze week regelmatig afweten': jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 20/05/2019

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Helaas laat je energielevel het deze week regelmatig afweten, Ram. Je hebt zat te doen, alleen kun je jezelf soms niet bij elkaar rapen. Hierdoor krijg je niet alles af. Ben niet te streng voor jezelf, accepteer dat het soms iets minder met je kan gaan. Schrijf op wat nog moet gebeuren en plan dat in op een later tijdstip.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Je carrière zit deze week in de lift, Stier. Gesprekken die je voert zijn positief en wanneer je aan het solliciteren bent, kom je goed over. Privé is het eveneens een feestje. Je hebt het gezellig met je lief of een uitje met vriendinnen wordt super tof. Dit is zo'n uitzonderlijke week waarin alles meezit en goed voelt.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je bent deze week volledig in je element, Tweelingen! Je hebt leuke gesprekken en boeiende ontmoetingen en dat vind je heerlijk. Ook kom je toffe nieuwtjes te weten, waardoor je weer volledig op de hoogte bent. Heb je binnen je job met communicatie te maken, dan stijg je boven jezelf uit. Je weet alles perfect te zeggen of te omschrijven.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Zijn er zaken die je uit wil voeren of doelen die je wil bereiken, dan moet je deze week in actie komen! Planeet Mars staat aan je zijde en geeft je de nodige moed en daadkracht. Het is dus nu of nooit. Ook wanneer je als single liefdesplannen hebt. Stap eindelijk op hem af en regel een date.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Helaas ontbreekt het je deze week aan inspiratie, Leeuw. Lastig wanneer je een feestje wil organiseren of een oplossing ergens voor moet vinden. Je weet niet waar je het zoeken moet. Laat het even liggen of schakel een vriendin in. Dan heb je nog kans dat het iets wordt. Forceer het niet, want dat werkt nu averechts.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

De communicatie verloopt deze week moeizaam, Maagd. Je wordt niet goed begrepen of je moet jezelf steeds weer verdedigen. Er ontstaan snel misverstanden en afspraken worden niet nagekomen. Dit kan erg frustrerend voor je zijn, zeker wanneer je bedoelingen goed zijn. Er zit niks anders op dan dit te laten overwaaien en je er niet te druk over te maken.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Jij en je lief zijn het deze week niet vaak met elkaar eens. Zeker als het gaat om jullie vrijetijdsbesteding. Je lief wil zus en jij wil zo. Normaal ben jij degene die het compromis sluit, maar daar heb je nu ook geen zin in. Je bent het beu om je altijd maar aan te passen. Dit kan even duren.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je barst deze week van de energie met vurige planeet Mars aan je zijde. Hierdoor ga je als een speer en wil je je taken zo snel en zo goed mogelijk uitvoeren. Hoewel je inzet top is, krijg je helaas niet alles voor elkaar. Dat komt met name, omdat anderen je niet bij kunnen houden.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Geduld is niet je sterkste kant en dat wordt deze week nog eens versterkt door een lastige planeet Mercurius aspect. Omdat alles voor je gevoel veel te traag verloopt, ben je snel geïrriteerd en op je teentjes getrapt. Je snapt niet waarom alles zo lang moet duren. Toch kun je niet veel anders dan dit accepteren en ermee dealen.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

De werkdruk wordt je deze week soms teveel, Steenbok. Je kunt best veel verantwoordelijkheden aan, maar nu wordt je echt op de proef gesteld. Hierdoor daalt je energielevel in een rap tempo en je piekert regelmatig. Helaas heeft dit ook effect op je slaap, waardoor de moeheid toeslaat. Het is belangrijk om af en toe af te schakelen.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Deze week slaat regelmatig de verveling toe. Je job kent momenteel weinig uitdagingen en ook privé staat er niet veel tofs ingepland. Toch kun je hier zelf iets aan doen. Trek er op uit met je lief of trommel je vriendinnen bij elkaar. En blijft je job saai, dan kun je misschien ander werk overwegen.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Jij en je lief bevinden zich de komende week niet bepaald op één lijn. Jullie interesses en plannen lopen flink uiteen, wat resulteert in irritaties en discussies. Misschien is het goed om elkaar deze week de ruimte te geven. Dan kan je lief doen wat hij wil en vice versa. dan hebben jullie elkaar daarna ook iets te vertellen.