"Het blijft turbulent in je leven": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 04/09/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je barst van de energie, Ram.

Relaties Heb je als single een lover op het oog, dan is het zaak dat je zelf initiatieven neemt. Planeten Mars en Jupiter doen de rest. Heb je een vaste relatie, dan krijgt je seksleven een fikse boost. 

Gezondheid Met de invloed van planeten Mars en Jupiter voel je je fit en energiek. De kans op ziekte is deze week klein en mocht je iets merken, dan herstel je snel. 

Carrière Je hebt zin in je job of studie. Je zet graag je tanden in een nieuwe uitdaging. Let alleen op dat je jezelf niet voorbijloopt.

Geld Financieel heb je niets te klagen. Je bent zelf je ergste vijand wanneer je jezelf overgeeft aan impulsaankopen. Voorkom dit dus liever. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Het blijft turbulent in je leven, Stier. 

Relaties Je lief kan zeer wispelturig en onvoorspelbaar zijn en daar heb je moeite mee. Krijg je er echt last van, benoem het dan. Hij of zij heeft het waarschijnlijk niet eens in de gaten!

Gezondheid Een verkoudheid of infectie kan op de loer liggen met grillige planeet Uranus aan je zijde. Pik de eerste signalen zo snel mogelijk op, dan kun je aan je weerstand gaan werken. 

Carrière Het wordt waarschijnlijk een zeer rommelige week voor je. Met geannuleerde afspraken, wijziging van plannen en misverstanden. Maak je er niet te druk over, dit ligt buiten jouw controle. 

Geld Houd deze week rekening met onvoorziene kosten. Zorg voor een financieel buffertje, zodat je niet onaangenaam wordt verrast. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Neem niet te veel hooi op je vork, Tweelingen. 

Relaties Met vurige planeet Mars in je teken, heb je de neiging om werk naar je toe te trekken. Dus ook thuis! Laat je lief ook wat doen, zodat je jezelf niet voorbij rent. 

Gezondheid Planeet Mars maakt je actief en energiek, dat is de positieve kant. Helaas ga je door deze planeetinvloed snel over je grenzen heen of neem je te veel hooi op je vork. Waak daarvoor. 

Carrière Niet alles hoeft deze week gedaan te worden! Je lijkt zo’n haast te hebben, dat je maar doorgaat. Weet dat dit vooral tussen je eigen oren zit. 

Geld Planeet Mars maakt impulsief, dus ook als het om je uitgaven gaat. Ben verstandig en geef niet meer uit dan je hebt. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een verrassende week, Kreeft. 

Relaties Met planeet Uranus aan je zijde, is de kans groot dat je door je lief verrast wordt. Of dat je plots verliefd wordt. Dit betreft een gunstige invloed, dus tof wordt het zeker!

Gezondheid Zorg dat je gedurende de dag rustmomenten inbouwt. Doe je dat niet, dan ben je aan het einde van de dag uitgeput en dat hoeft echt niet. Vind de juiste balans. 

Carrière Het wordt hoe dan ook interessant deze week. Of je nu werkt of studeert, je mag rekenen op toffe wendingen en verrassingen. Groot en klein. 

Geld Ook op dit vlak kun je positief verrast worden. Misschien ontvang je een extraatje of valt iets minder duur uit dan gedacht. Profiteer er lekker van. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je gaat soms iets te snel, Leeuw. 

Relaties Met actieve planeet Mars aan je zijde, ga je deze week sneller dan anderen. Dus ook je lief kan je amper bijhouden. Probeer je iets meer aan te passen hierin, wanneer het problemen oplevert. 

Gezondheid Sport of andere fysieke beweging doet je deze week ontzettend goed. Zorg wel voor een goede warming-up, daarmee voorkom je onnodige blessures. Verder voel je je lekker fit. 

Carrière Als het aan jou zou liggen, ging het tempo flink omhoog deze week. Helaas denken je collega’s of medestudenten hier anders over. Dat wordt toch een beetje aanpassen. 

Geld Je gaat deze week verstandig met je geld om. Je koopt alleen wat echt nodig is en dat is prima. Hierdoor kom je niet snel iets tekort. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je hebt veel steun van je lief deze week. 

Relaties Het kan zijn dat je niet fit bent of dat je job je boven het hoofd groeit. Dan is het superfijn dat je lief er voor je is. Planeet Venus in je teken, belooft op dit vlak dus een prettige week. 

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars, waardoor je meer werk op je bordje krijgt dan verwacht. Hier kun je moeite mee hebben, zeker omdat je als Maagd alles graag perfect wil doen. Eis minder van jezelf, dat is alvast iets. 

Carrière Reken op een drukke, hectische en chaotische week. Niet iets waar jij van houdt. Toch zal je hiermee moeten dealen. Leg de lat niet zo hoog en vraag hulp van collega’s. 

Geld Planeet Venus belooft weinig problemen op financieel vlak deze week. Dat is fijn, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Change of plans, Weegschaal.

Relaties Met planeten Mercurius en Mars aan je zijde, is het op sociaal vlak allesbehalve saai. Wel kan het zijn dat plannen op het laatste moment veranderen, zeker wanneer Mercurius aan het einde van de week retrograde gaat lopen. 

Gezondheid Je bent positief gestemd en je vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn. Gesprekken doen je goed en over je issues praten ook. Zorg wel dat het ook leuk blijft. 

Carrière Je gaat als een speer met planeet Mars aan je zijde. Je pikt dingen snel op, zeker wanneer je studeert. Aan focus ontbreekt het in ieder geval niet. 

Geld Je geeft als Weegschaal graag geld uit, dat is geen geheim. Toch lijkt het erop, dat je hier deze week niet zoveel tijd voor hebt, of je let er beter op. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een ietwat saaie week. 

Relaties Verrassende planeet Uranus ligt dwars, wat de week een tikkeltje saai en voorspelbaar kan maken. Ook tussen de lakens valt er helaas weinig te beleven wanneer je zelf geen actie onderneemt. 

Gezondheid Je zit deze week goed in je vel, hoewel je je wel snel verveelt. Zoek in dat geval vrienden of familie op om de avond of het weekend te doorbreken. Of lees eindelijk dat spannende boek. 

Carrière Helaas ontbreekt het aan spannende uitdagingen deze week. Of je nu werkt of studeert, het is nogal voorspelbaar allemaal en helaas leer je niet echt iets nieuws. Dat maakt het wel gemakkelijk. 

Geld Probeer niet uit verveling geld uit te geven. Dat geeft slechts een kort moment een goed gevoel. Daarna baal je waarschijnlijk van je aankoop. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je energielevel is wederom laag, Boogschutter. 

Relaties Nog steeds heb je weinig zin om iets te ondernemen. Of het nu met je lief, een goede vriendin of zus is. Je bent liever thuis of lekker alleen. Dat is de invloed van planeet Mars deze week. 

Gezondheid Het is aan te raden te onderzoeken waardoor je steeds zo moe bent. Bezoek indien nodig een arts. Dan kun je er tenminste iets aan doen. 

Carrière Je hebt niet bepaald zin in je job of studie. Je functioneert meer op de automatische piloot. Dit gaat wonderwel ook goed, alleen leuk is anders. 

Geld De kans is groot dat je je een beetje zorgen maakt over je financiën. Alles wordt duurder en je weet niet goed hoe je dit moet oplossen. Komt tijd, komt raad. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een interessante week, Steenbok. 

Relaties Je hebt deze week goede gesprekken, zowel zakelijk als privé. Het zorgt zelfs voor nieuwe inzichten en oplossingen. Dat maakt je happy. 

Gezondheid Door de oplossingen ga je steeds minder piekeren en dat is natuurlijk top voor je welzijn. Blijf positief, je kunt de neiging hebben de boel somber in te zien, ook al is dat niet nodig. 

Carrière Het kan op dit vlak zeer interessant worden. Reken op een nieuwe ontmoeting of uitdagende kans. Het maakt je in ieder geval enthousiast. 

Geld Op financieel vlak kun je een meevaller hebben. Of je ontdekt een manier om extra geld te verdienen. Een positieve week dus. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen De week verloopt anders dan verwacht, Waterman. 

Relaties Je hebt de neiging om van bepaalde dingen uit te gaan, Waterman. Je vult als het ware dingen in voor je lief, zus of vriend(in). Dit kan voor irritaties en misverstanden zorgen. 

Gezondheid Planeten Saturnus en Mars zorgen deze week voor een stevige, fysieke gezondheid. Mentaal is het een ander verhaal. Planeet Uranus stemt je soms somber, waardoor je humeur regelmatig wisselt. 

Carrière Denk niet dat alles vastligt, dan kom je van een koude kermis thuis. Verschillende planeetinvloeden zorgen voor een turbulente week, sta dus voor allerlei mogelijkheden open. 

Geld Ook op dit vlak kan het veranderlijk zijn. Zorg dus voor een financiële reserve, dan hoef je daar niet naar om te kijken. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je kunt iets te passief zijn, Vissen. 

Relaties Je toont deze week weinig initiatieven en je lief of vriendinnen zijn daar niet altijd blij mee. Het moet altijd van hen komen. Probeer je daar eens wat meer bewust van te worden en pas dit aan. 

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars, waardoor het je aan energie en motivatie ontbreekt. Daarom geloof je het allemaal wel. Toch is in actie komen en iets doen de oplossing. Probeer het gewoon eens. 

Carrière Je hebt de neiging de kantjes er een beetje van af te lopen, Vissen. Ook hier kom je niet op gang. Onderzoek eens of dit tijdelijk is of dat je misschien niet (meer) op de juiste plek zit. 

Geld Planeet Uranus kan deze week voor onverwachte kosten zorgen. Steek dan je hoofd niet in het zand, dat lost niets op. Daarmee maak je het alleen maar erger. Zoek snel een oplossing.