"Het botert niet zo tussen jou en je lief": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 23/11/2020

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Met alleen je eigen planeet Mars in je teken, staat je een prima week te wachten. Je doet je ding online en je houdt voldoende energie en zin over voor toffe bezigheden. Let alleen op dat je niet losgaat tijdens online shopping, de kans dat je meer uitgeeft dan je van plan was, is nu groot. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Planeet Venus ligt deze week dwars, waardoor issues kunnen ontstaan tussen jou en je lief. Je houdt koppig vast aan je mening en daardoor stagneert de boel. Met een iets flexibelere houding, los je alles veel sneller op en is de sfeer meteen een stuk relaxter. Dus zeker de moeite waard om er iets anders in te staan.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

De planeten laten je deze week met rust, waardoor je een vrij relaxte week te wachten staat, Tweelingen. Vanwege je nerveuze aard, kun jij niet echt stilzitten. Dat hoeft ook niet, zolang je niet teveel onnodige hooi op je vork gaat nemen. Neem de tijd om goed voor jezelf te zorgen en op jouw manier te ontspannen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Ben je single, dan ziet het er goed voor je uit deze week. Met planeet Venus aan je zijde, is de kans op een (online) match of date groot. Heb je een relatie, dan heb je het heel tof met elkaar. Er is weer ruimte voor de nodige intimiteit. Een week om intens van te genieten, ga ervoor!

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Het botert niet zo tussen jou en je lief, Leeuw. Jullie worden het niet snel eens en tussen de lakens gebeurt niet veel. Het een is natuurlijk het resultaat van het ander. Je zal iets meer moeite moeten doen. Financieel kan het krap zijn deze week. Het is goed om geen impulsaankopen te doen, ook niet tijdens Black Friday.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je hebt momenteel een leuk budget tot je beschikking, Maagd. Ideaal om te shoppen, zeker bij hoge kortingen. Het is goed om extra tijd door te brengen met je lief, planeet Venus belooft dan romantische momenten. Verwen jezelf ook extra deze week, dat schiet er namelijk wel eens bij in en nu krijg je daar alle kansen toe.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je krijgt deze week de kans om allerlei zaken af te ronden, Weegschaal. Je huishouden, een project of iets anders waar je al een tijdje mee bezig bent. Aan het eind van de week geeft dat een voldaan en opgeruimd gevoel, dus ga lekker aan de slag. Dit weekend kun je relaxen en iets tofs met je lief gaan doen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Zowel financieel als wat de liefde betreft, ziet het er deze week top voor je uit, Schorpioen. Planeet Venus is je gunstig gezind, wat mooie momenten oplevert en genoeg geld om toffe dingen mee te doen. Spaar niet alles, je kunt een klein deeltje gebruiken om extra van te genieten! Dat mag ook wel eens een keer.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dit wordt voor jou een relaxte week, Boogschutter, ook wanneer je jarig bent. Het is misschien wat te stil naar je zin, maar verder weet je er toch iets tofs van te maken. Je mag in ieder geval op de nodige aandacht rekenen. Wil je specifieke dingen doen, dan krijg je daar deze week alle gelegenheid toe.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Ook op jou heeft liefdesplaneet Venus deze week een gunstige invloed, Steenbok. Dat betekent weinig geldzorgen en een toptijd met je lief. Maak echt tijd voor elkaar vrij, dat is deze week absoluut de moeite waard. Je job of studie kan best een keertje opzij geschoven worden, dat hoeft niet altijd bovenaan je prioriteitenlijstje te staan.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Zorg dat je inzicht hebt in je financiën, Waterman. Anders kun je onnodig in de problemen komen deze week. Weet je namelijk niet precies wat je te besteden hebt, dan geef je onbedoeld meer uit dan je hebt. Ben verstandig en niet te impulsief, dan komt het wel goed. Overleg ook het een en ander met je lief.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je hebt deze week behoefte om creatief of artistiek bezig te zijn, Vissen. Het is super goed om daar tijd aan te besteden. Onder invloed van planeten Venus en Neptunus heb je veel inspiratie en kun je prima alleen zijn. Sterker nog, daar heb je nu nog extra behoefte aan, dus geef daar gerust aan toe.