Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Het is belangrijk dat je zegt wat er in je omgaat en je gevoelens deelt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 10/04/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je bent zeer avontuurlijk ingesteld, Ram.

Relaties Met de zon en planeet Jupiter in je teken, ben je in voor een avontuurtje! Zeker wanneer je single bent, ga je graag voor een fling of onenightstand en de kans dat dit deze week lukt, is groot. 

Gezondheid Op dit vlak heb je echt weinig te wensen. Je voelt je fit, enthousiast, ondernemend en gemotiveerd. Je bent een onuitputtelijke bron van energie, waardoor je voor je gevoel de hele wereld aankunt. 

Carrière Je mag deze week best een risico nemen wanneer dat goed voor je voelt. Je hebt de wind in de rug met Jupiter en ook een fikse dosis geluk. Ga iedere uitdaging gerust met vertrouwen aan.  

Geld Je kunt op financieel vlak echt mazzel hebben deze week. Geniet er dus lekker van.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Onverwachte gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Ben je single, dan kunnen planeten Mercurius en Uranus je verrassen, Stier. Plots ben je onder de indruk van een aantrekkelijke verschijning of je raakt spontaan in gesprek met iemand waar je hart sneller van gaat kloppen. Verwacht het onverwachte!

Gezondheid Dit is een bewogen week voor je, ook al gebeuren er vooral toffe dingen. Je bent er toch van onder de indruk en dat maakt je soms moe. Geef hieraan en toe en zorg dat je vooral genoeg rust pakt.  

Carrière Staan er deze week gesprekken of vergaderingen gepland, dan kunnen die verrassend uitpakken. Blijf alert, want je kunt hier je voordeel uithalen, zeker wanneer je vooruit wilt komen in je carrière. 

Geld Dit is een uitstekende week om iets te kopen of verkopen. Je onderhandelingsskills zijn top.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Voorspoed in de liefde, Tweelingen. 

Relaties Planeten Venus en Jupiter hebben het op liefdesvlak goed met je voor deze week. Je mag rekenen op superromantische momenten met je lief of als single op een spannende ontmoeting. Je hart maakt regelmatig een sprongetje!

Gezondheid De kans is zeer groot dat je je geweldig voelt. Vooral lichamelijk en emotioneel bruis je van de positiviteit en kun je intens genieten van intimiteit, seks en prettige persoonlijke contacten.  

Carrière De planeten zijn je gunstig gezind deze week en dat geldt ook voor je carrière. Deze week kun je gaan oogsten wat je de afgelopen tijd gezaaid hebt. Dit leidt tot toffe financiële resultaten. 

Geld Er komt extra geld jouw kant uit waar je lekker van kunt genieten. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Let op je energielevel, Kreeft. 

Relaties Je hebt de neiging te veel voor anderen klaar te staan, Kreeft. Zowel thuis als op je werk, neem je snel iets van een ander over. Hoewel dat gewaardeerd wordt, doe je jezelf enorm tekort. Je vergeet jezelf.  

Gezondheid Ook al heb je actieve planeet Mars in je teken, planeet Jupiter trapt qua energielevel op de rem. Je bent sneller door je energievoorraad heen dan je denkt. Let dus op en ga niet over je grenzen heen. 

Carrière Je hoeft niet alles te doen op je werk, niet alles is jouw verantwoordelijkheid. Kost iets je te veel tijd of energie, laat het dan aan je collega over, wat in eerste instantie ook de bedoeling was.  

Geld Je kunt wat impulsief zijn in je uitgaven. Houd er rekening mee dat je banksaldo geen bodemloze put is.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je zit goed in je Leeuwenvel deze week.

Relaties Het verloopt voorspoedig tussen jou en je lief deze week, Leeuw. Planeet Jupiter heeft het goed met je voor, waardoor de sfeer top is thuis en het je niet ontbreekt aan goede gesprekken, seks en intimiteit.  

Gezondheid Ook op gezondheidsvlak betekent planeet Jupiter goed nieuws. Zowel fysiek als mentaal en emotioneel zit je top in je vel. Meer weken zoals dit zou fantastisch zijn. 

Carrière Je doet deze week lekker je ding en je hebt de wind in de rug. De kans op problemen of pittige uitdagingen is klein. Je weet overal met gemak doorheen te walsen.  

Geld Ook op financieel vlak valt er weinig te klagen. Je kunt jezelf gerust een keer verwennen.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een relatief rustige week, Maagd. 

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust, waardoor je meer aan jezelf toekomt. Heb je de afgelopen tijd weinig aandacht voor je lief of vriendinnen gehad, dan krijg je nu de kans die schade in te halen. 

Gezondheid Het is een uitstekende week om te herstellen, uit te rusten of te relaxen. Zeker wanneer je voelt dat je het nodig hebt. Gun jezelf dit, dan ben je binnenkort weer volledig fit en opgeladen. 

Carrière Op je werk gebeurt deze week vrij weinig, het kan zelfs een tikkeltje saai worden. Toch kun jij hier prima mee dealen, dit stelt je in staat achterstallig werk weg te werken.  

Geld Je budget is neutraal. Niet meer of minder dan anders en dat is oké. Je weet wat je te besteden hebt.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Leg de lat niet te hoog, Weegschaal. 

Relaties Date je sinds kort, dan kun je hele hoge verwachtingen hebben. Dat kan bijna alleen tot een teleurstelling leiden. Planeet Jupiter maakt je deze week overmoedig en iets te veeleisend, probeer dat te relativeren.  

Gezondheid Ga niet te ver deze week. Respecteer je fysieke grenzen en ga niet door wanneer je moe bent. Hierdoor put je jezelf onnodig uit.  

Carrière Je legt de lat ontzettend hoog en daardoor zijn je doelen bijna onbereikbaar. Hak het in kleinere stukjes of neem iets langer de tijd ervoor. Dan is de kans op succes een stuk groter.  

Geld Let op je budget. Planeet Jupiter voorspelt helaas een tekort. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een week om te relaxen, Schorpioen. 

Relaties Net als de Maagd, heb jij deze week met weinig planeetinvloeden te maken. Dat betekent dat alles een beetje voortkabbelt. Zowel in je relatie als bij je vriendinnen en familie.  

Gezondheid Het is goed om deze week aandacht aan je gezondheid te schenken. Misschien kun je extra supplementen gebruiken of meer gaan bewegen. Extra water drinken of meer slapen. Voel wat je nodig hebt en zorg daarvoor.  

Carrière Je job of studie staat deze week op een laag pitje. Er gebeurt niet veel en zelf geloof je het ook wel even. Dit stelt je in staat overal eens rustig over na te denken en waar nodig bij te sturen.  

Geld Op dit vlak zit het wel snor. Je hebt je geldzaakjes prima voor elkaar. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, Boogschutter. 

Relaties Seks is deze week een topremedie om je overtollige energie op een goede manier te kanaliseren! Planeet Jupiter aan je zijde, blijft je energiek maken en dan kun je jezelf het best op een prettige wijze uitputten. 

Gezondheid Beweging is deze week ontzettend belangrijk voor je om je happy te voelen en in balans te blijven. Anders kun je een beetje cranky worden. Hardlopen, fietsen, sporten, wandelen, alles is goed. Doe datgene wat je echt tof vindt. 

Carrière Op school of op je werk zit het deze week mee. Ook al loop je tegen een issue aan, planeet Jupiter heeft in no time een oplossing voor handen. Maak je dus vooral geen zorgen. 

Geld Geef gerust een keer geld uit voor jezelf. Je hoeft niet alles te sparen, genieten mag ook.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Lichamelijk kun je wat issues ervaren, Steenbok. 

Relaties Helaas ligt planeet Jupiter dwars, waardoor je vooral fysiek issues kunt ervaren deze week. De kans is groot dat je je lief of een goede vriend(in) geregeld om hulp moet vragen. Gelukkig vinden zij dat geen enkel probleem. 

Gezondheid De kans is helaas groot dat je fysiek iets mankeert. Last van je rug, knieën, spieren of gewrichten. Wals daar niet overheen, daar maak je het alleen erger door. Gun je lichaam rust, dat is nu essentieel. 

Carrière Lukt het niet om naar je werk of naar school te gaan, blijf dan thuis. Pijn lijden is geen optie, daar doe je niemand een plezier mee. Doe wat je kunt, meer niet.  

Geld Je bent deze week niet echt met geldzaken bezig. Je aandacht gaat uit naar je gezondheid.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Positieve veranderingen. 

Relaties Planeten Pluto en Jupiter zorgen deze week voor veranderingen en transformaties. Spelen er issues in je relatie of in een vriendschap, dan is dit de aangewezen week om daar positief mee te dealen en dit op te lossen. 

Gezondheid Het is deze week belangrijk dat je zegt wat er in je omgaat en je gevoelens deelt. Dat haalt de spanning weg en het lucht meteen op. Het helpt meteen issues op te lossen, dus het is een win-win situatie.  

Carrière Zijn er voor je gevoel veranderingen nodig op school of op je werk, dan kun je deze week veel bereiken. Durf assertief te zijn en voor je wensen uit te komen. De invloed van de planeten staan je bij om dit in goede banen te leiden.  

Geld Je kunt deze week positief verrast worden met een tof extraatje. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een vrij voorspelbare week, Vissen. 

Relaties Met planeten Saturnus en Neptunus in je teken, zal de week vrij voorspelbaar verlopen. Je relatie is een tikkeltje saai en niet echt hot en spannend te noemen. Wil je dat anders, dan zul je daar echt zelf het initiatief in moeten nemen. 

Gezondheid Verder zit je wel prima in je Vissenvel. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel ben je in balans. Houd dit zo door te blijven luisteren naar de signalen van je lichaam en jezelf te geven wat je nodig hebt. 

Carrière Op school of op je werk verloopt alles volgens plan. Je weet wat je te wachten staat en wat je te doen hebt en ook al is dat soms saai, het geeft ook rust. Je wordt in ieder geval niet gepusht.  

Geld Wat geld betreft heb je momenteel alles goed op orde. Je weet wat je te besteden hebt en dat is fijn.