Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Het is echt oppassen geblazen wat je financiën betreft": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 20/06/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een voorspoedige week.

Relaties Naast planeten Mars en Jupiter, vertoeft ook de maan een paar dagen in je teken. Je bent dan graag thuis met je lief. Ben je single, dan kun je op een familiefeestje iemand tegen het aantrekkelijke lijf lopen. 

Gezondheid Je zit nog steeds top in je vel. Planeten Mars en Jupiter blijven je energie geven, waardoor je je fit en krachtig voelt. Verder ben je ook zeer positief gestemd.

Carrière Wat job of studie betreft, ga je als een speer. Je bent niet te stoppen wanneer je ergens enthousiast over bent. Hierdoor boek je geweldige resultaten deze week. 

Geld Op dit vlak mag je een beetje opletten deze week. Overdrijf niet wanneer je gaat shoppen, ben iets minder royaal. Dan blijft het tenminste goed gaan. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een verrassende week voor de liefde.

Relaties Planeet Uranus kan voor de nodige verrassingen zorgen in je liefdesleven. Misschien wil je lover plots experimenteren in bed of hij verrast je met een voorstel. Ben je single, dan kan dat ineens veranderen. 

Gezondheid De invloed van grillige planeet Uranus, kan je onrustig maken. Daarom is het aan te raden af en toe stoom af te blazen en te ontspannen. Zorg dat je niet steeds bezig bent. 

Carrière Het is druk en onvoorspelbaar op je werk deze week. Misschien gaan afspraken plots niet door of wijzigt er iets anders op de werkvloer. Hier word je een tikkeltje gestrest van.

Geld Met planeet Venus in je teken, ziet het er op dit vlak goed uit nu. Het is wel zaak, dat je niet impulsief met je geld omgaat. Gelukkig zit dat niet zo in je aard. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een drukke, maar positieve week.

Relaties Maak tijd voor je lief en vriendinnen, Tweelingen. Dat schiet er wel eens bij in, omdat je het druk hebt met je werk of studie. Spreek gewoon iets gezelligs af. 

Gezondheid Planeet Neptunus vraagt je vaker tijd alleen door te brengen. Ga wandelen in de natuur, mediteer of lees een boek. Dat brengt je overbelaste geest tot rust. 

Carrière Er is deze week van alles gaande op dit vlak. Toch ziet het er rooskleurig uit. Het is druk, maar je werk- of studieweek is met name gevuld met toffe zaken. 

Geld Je hoeft je deze week geen zorgen te maken. Geld waar je al langer op zit te wachten, komt nu binnen. Hierdoor kom je niets tekort. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je energielevel is helaas laag, Kreeft. 

Relaties Het zou fijn zijn wanneer je lief wat huishoudelijke taken van je zou overnemen. Je bent namelijk niet helemaal fit. Doet hij dit niet uit zichzelf, durf het dan gewoon te vragen. 

Gezondheid Planeet Jupiter ligt dwars en dat zorgt voor een laag energielevel deze week. Negeer het niet, daar heb je alleen jezelf mee. Geef je over aan je moeheid en doe eens een keer niets. 

Carrière Ook op je werk mag je het deze week iets rustiger aandoen. Vraag een lieve collega je te helpen wanneer je er even doorheen zit. Jij zou dat ook voor hem of haar doen. 

Geld Ook je budget laat helaas het een en ander te wensen over deze week. Geef dus alleen geld uit aan het broodnodige, dan kom je niet snel in de problemen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Het zit helaas niet mee, Leeuw.

Relaties Twee planeten liggen dwars en maken je het niet bepaald gemakkelijk, Leeuw. Zo zorgt planeet Venus voor issues in je relatie. Jullie zijn het niet eens over de huidige gang van zaken. 

Gezondheid Financiële zorgen of de issues in je relatie, stemmen je negatief. En dat is normaal gesproken niet jouw vibe. Toch kost het je deze week echt moeite om positief te blijven. 

Carrière De druk op je werk is hoog of jij trekt werk naar je toe. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Kijk wat je zou kunnen delegeren, niet alles is namelijk jouw verantwoordelijkheid. 

Geld Het is echt oppassen geblazen wat je financiën betreft. Het houdt namelijk niet over. Ben verstandig wanneer je gaat shoppen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een mooie week voor de liefde. 

Relaties Je hebt liefdesplaneet Venus aan je zijde, waardoor het automatisch lekker loopt in je relatie. Zowel tussen als buiten de lakens. Voor jou als single, mag je op een spannende ontmoeting rekenen. 

Gezondheid Omdat het zo lekker loopt tussen jou en je lief, voel je je goed. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Wel kun je wat sneller moe zijn onder invloed van planeet Neptunus. Dan is het goed om het even wat rustiger aan te doen. 

Carrière Vooral met je collega’s of medestudenten is het deze week gezellig. Er valt veel te lachen en toch weten jullie samen veel te presteren. Het wordt dus een vruchtbare week. 

Geld Planeet Venus heeft ook een gunstige invloed op je financiën. Reken op een extraatje of een rekening die minder duur uitvalt dan gedacht. Dat houd je budget in balans. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Leg de lat niet te hoog deze week.

Relaties Het kan een tikkeltje saai zijn tussen jou en je lief. Jij hebt nergens zin in en je wederhelft neemt ook geen initiatieven. Heb je als single een date, dan is het niet wat je ervan verwacht. 

Gezondheid Je wilt meer dan je momenteel aankunt. Je bent snel moe, waardoor je je niet voor de volle honderd procent in kunt zetten. Geef je hieraan over, forceren en pushen werkt averechts. 

Carrière Je legt de lat te hoog voor jezelf, waardoor je aan het eind van je werkdag uitgeput bent. Je werk doe je goed, daar ligt het niet aan. Het kost je gewoon te veel kruim. 

Geld Je budget is in balans en het is belangrijk dit zo te houden. Zorg voor wat spaargeld, wanneer een onverwachte rekening op de deurmat valt. Dan blijft het oké.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Niet op één lijn met anderen deze week. 

Relaties Planeten Venus en Saturnus maken je het niet gemakkelijk deze week. Jij en je lief lijken het werkelijk nergens over eens te worden en dit zorgt voor spanningen en irritaties. Blijf er niet over doorgaan, laat het liever even rusten. 

Gezondheid Zowel de spanningen in je relatie als op je werk, doen je gezondheid niet bepaald goed. Je kunt er slechter door slapen of extra moe zijn. Zorg beter voor jezelf, door naar de signalen van je lichaam te luisteren.

Carrière Op dit vlak wordt er veel van je geëist. Of je eist te veel van jezelf! Kijk eens serieus naar je werkdag, dan valt vanzelf op wat je zou kunnen veranderen en verbeteren. 

Geld Het is goed om spaarzaam te zijn deze week. Gelukkig ben jij daar als Schorpioen prima toe in staat en dat komt nu heel goed uit. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Positieve ontwikkelingen deze week. 

Relaties Je hebt de wind in de rug en dat geldt ook voor je liefdesleven, Boogschutter. Zeker wanneer je iets gaat ondernemen met je lief, staat je een toffe week te wachten. Ben je single, spreek dan af met vrienden. 

Gezondheid Je zit goed in je Boogschuttervel, deze week. Je voelt je fit, energiek en optimistisch. Je hebt zin om te sporten en te bewegen en het is absoluut aan te raden hier tijd voor vrij te maken. 

Carrière Je werk- of studieweek verloopt vlotjes en grotendeels naar wens. De kans is zelfs groot dat je iets tofs meemaakt of een mooie kans aangeboden krijgt. Het ziet er zonnig voor je uit. 

Geld Ook op dit vlak lijken er weinig problemen te zijn. Je hebt genoeg te besteden, dus er staat je niets in de weg om er een mooie week van te maken. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Het mag allemaal een tikkeltje minder serieus zijn, Steenbok. 

Relaties Je maakt je veel zorgen en de meeste daarvan zijn gelukkig onterecht. Toch drukt dit een stempel op je relatie. Het maakt de sfeer geladen en allesbehalve relaxt. Probeer hier op te letten. 

Gezondheid Je ziet snel beren op de weg, ook daar waar ze niet zijn. Ben je er eens echt bewust van deze week en kijk hoe je dit positief om kunt buigen. 

Carrière Eigenlijk verloopt het allemaal prima op school of op je werk en toch heb je de neiging om erover te piekeren. Het zit in dit geval echt tussen je oren. Kijk maar eens naar de feiten, je doet het supergoed!

Geld Zolang je niet te royaal bent, is er niet veel aan de hand. Dan heb je ook deze week genoeg geld op je rekening staan, om alles te kunnen betalen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Je relatie mag iets meer aandacht krijgen, Waterman.

Relaties Je bent zo met je job of studie bezig, dat je lief op de tweede plek komt. Eigenlijk geldt hetzelfde voor je vrienden. Probeer je hier iets meer bewust van te zijn deze week. 

Gezondheid Stress ligt op de loer wanneer je je niet los kunt maken van je job of studie. Probeer dat dus te voorkomen. Neem geregeld een pauze en zorg voor de broodnodige ontspanning. 

Carrière Op school of op je werk gaat het top. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je er volledig in opgaat. Kijk of het een beetje minder kan, dan is het nog steeds goed genoeg!

Geld Planeet Venus ligt dwars, waardoor je het beter even rustig aan kunt doen als het om geld uitgeven gaat. Wanneer je daar rekening mee houdt, komt het wel goed. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Er staat je een heerlijke week te wachten, Vissen.

Relaties Met planeten Venus en Neptunus aan je zijde, heb je het vooral heel fijn met andere mensen deze week. Of het nu je lief, je zus, een vriendin of collega betreft, je hebt het heerlijk samen. 

Gezondheid Zolang er niet te veel onrust of hectiek is, voel jij je prima. Gelukkig ziet het er naar uit, dat het precies zo’n week wordt. Een mooi vooruitzicht dus. 

Carrière Op je werk of op school verloopt alles naar wens. Dat heeft vooral met je collega’s of medestudenten te maken. Zij zijn deze week de krenten in de pap.

Geld Je hebt deze week geld tot je beschikking voor iets leuks. Misschien niet veel, maar toch. Gun jezelf daarom gerust eens iets.