“Het kost je moeite om andere mensen te begrijpen”: jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 22/03/2021

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Financieel ziet het er positief voor je uit, je hebt planeet Venus aan je zijde en dat zorgt voor een meevaller of extraatje. Venus zorgt tevens voor mooie momenten in je relatie. Meer intimiteit of een goed gesprek. Ben je single, dan is de kans op een ontmoeting groot, zeker wanneer je er zelf werk van maakt.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je kunt deze week onrustig zijn en dat is niet je aard. Vooral thuis weet je niet goed wat te doen en ligt verveling op de loer. Sporten of bewegen kan een oplossing zijn. Zoek positieve afleiding die bij je past. Je op je job of studie storten is niet aan te raden, daardoor word je juist nog rustelozer.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je hebt nog steeds te maken met de invloed van planeet Mars in je teken. Daarbij krijg je deze week steun van liefdesplaneet Venus. Perfect voor single Tweelingen, die op zoek zijn naar een date. De kans op een ontmoeting is namelijk zeer sterk aanwezig. Heb je een lief, dan krijgt je seksleven een fikse boost.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Tussen jou en je lief rijzen helaas de nodige irritaties deze week. Dat maakt de sfeer gespannen en onaangenaam. Zolang je niet met elkaar in gesprek gaat, zal dat niet snel veranderen. Durf te zeggen wat je anders wilt. Financieel is het helaas opletten geblazen. Check je budget, voordat je (online) gaat shoppen. Hiermee voorkom je problemen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Er staat je een toffe week te wachten, Leeuw. Je hebt planeet Venus aan je zijde, waardoor je intens kunt genieten van je lief en je seksleven. Ben je nog single, dan kun je zomaar als een blok voor iemand vallen. Ook financieel zit het mee. Je kunt jezelf gerust pamperen met de nodige luxe.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Er staat je voor de verandering een keer een relaxte week te wachten, Maagd! Tenminste, wanneer jij die niet zelf volpropt met allerlei afspraken en verplichtingen. Sta jezelf eens toe om lekker lui te zijn of een dagje vrij te nemen. Het zal je meer dan goed doen en zowel je innerlijke als uiterlijk balans herstellen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Jij en je lief zitten niet bepaald op één lijn deze week en dat zorgt voor de nodige ruzies. Je bent deze keer niet van plan om altijd maar toe te geven en daardoor blijft het botsen. Misschien kun je overwegen om het erover eens te zijn dat jullie het oneens zijn, dan kan je positief weer verder.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je kunt deze week worstelen met je emoties, Schorpioen. Je bent misschien boos of verdrietig, maar laat dat absoluut niet toe. Laat staan dat je het er met iemand over hebt. Wil je je beter voelen, dan is het van belang je gevoelens en emoties in ieder geval toe te staan en ze te uiten.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dit wordt een prettige week voor je, waarin veel dingen naar wens verlopen. Vooral het contact dat je met andere mensen hebt, zorgen voor de nodige fun en inspiratie. Zijn er issues tussen jou en je lief, dan verdwijnen die in no time. Daar zorgt planeet Venus wel voor. Het wordt een week om lekker van te genieten.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Het kost je moeite om andere mensen te begrijpen deze week. Vooral wanneer ze ergens anders over denken dan jij en dat zorgt voor de nodige frustraties. Er wordt geduld van je gevraagd, ook in je relatie. Soms kosten dingen nu eenmaal meer tijd. Dat geldt ook voor resultaten, die laten nu helaas wat langer op zich wachten.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Dit is een prima week om (online) af te spreken met vriendinnen of collega's. Er valt genoeg te bespreken en het zorgt regelmatig voor een glimlach op je gezicht. Trek er op uit met je lief of beste vriend(in). Ga samen wandelen of hardlopen, daar haal je nu ontzettend veel plezier en voldoening uit. Thuisblijven maakt je eerder lusteloos.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je hebt deze week regelmatig goede ideeën, Vissen. Handig wanneer je met creatieve projecten bezig bent, maar ook wanneer je tegen een probleem aanloopt. In no time weet je het te fixen. Verder kun je je gedachten goed onder woorden brengen met planeet Mercurius in je teken. Dus een goede week om iets aan anderen duidelijk te maken.