"Het mag allemaal iets minder serieus": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 02/05/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Love is in the air!

Relaties Met liefdesplaneet Venus in je teken, kan het niet anders dan een superromantische week worden, Ram. Met je lief wordt het spannend tussen de lakens, zeker wanneer je durft te experimenteren. Ben je single, dan mag je een bezoekje van Cupido verwachten. 

Gezondheid Je leeft van de liefde, dus je zit lekker in je Rammenvel. Planeet Venus zorgt er wel voor, dat je jezelf soms iets te veel verwent met lekker eten en drinken. Houd hier rekening mee wanneer je niet wilt aankomen. 

Carrière Vooral de contacten met collega’s en medestudenten zijn top, ook daar zorgt Venus voor. Lukt iets niet of heb je hulp nodig, dan kun je daar op rekenen. Het komt hoe dan ook goed. 

Geld Ook voor je financiën betekent deze planeet goed nieuws. Je hebt deze week op zich genoeg te besteden, zolang je niet overdrijft of overbodige spullen aanschaft. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je carrière zit in de lift.

Relaties Reken op toffe verrassingen deze week, zeker wanneer je jarig bent. Het komt uit onverwachte hoek en dat maakt het extra bijzonder. Als single is dit een prima week om te daten. 

Gezondheid Vooral bij het sporten is het opletten geblazen. Planeet Mars kan blessures veroorzaken, zeker wanneer je niet zorgt voor een gedegen warming-up. Supplementen kun je nu prima inzetten om je weerstand te verhogen. 

Carrière Vooral voor je carrière ziet het er deze week top uit, Stier. Planeet Mars en Uranus zorgen voor onverwachte kansen en ontmoetingen die je omhoog kunnen tillen. Ben dus alert. 

Geld Houd er rekening mee dat je met onverwachte kosten te maken kunt krijgen, Stier. Planeet Uranus heeft hier nog wel eens een handje aan. Heb je genoeg reserves, dan is er niets aan de hand. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Houd je energielevel op peil. 

Relaties Helaas kunnen hier en daar de nodige discussies ontstaan, Tweelingen. Planeet Mars maakt je lekker eigenwijs en dat weet niet iedereen te waarderen. Vraag jezelf af of het echt nodig is om gelijk te krijgen. 

Gezondheid Omdat planeet Mars nog steeds dwarsligt, is het essentieel dat je niet te veel van jezelf vergt. Houd je energielevel in de gaten. Zeker wanneer het zowel thuis als op je werk druk is. 

Carrière Niet alles verloopt deze week naar wens. Dit heeft vooral met je eigen (te) hoge verwachtingen te maken. Probeer iets realistischer te zijn en praat erover om misverstanden te voorkomen. 

Geld Zit je krap bij kas, dan weet planeet Mercurius je te inspireren. Plots weet je hoe je aan extra geld kunt komen of iets voor een mooi bedrag te verkopen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Dit wordt een verrassende en spannende week!

Relaties Met het opwindende planeten duo Mars en Uranus aan je zijde, wordt het allesbehalve saai. Vooral tussen de lakens kan het wel eens zeer heet worden. Sta open voor nieuwe ideeën van je lief of date. 

Gezondheid Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt, zit het wel goed met je gezondheid deze week. Je bent positief gestemd en je hebt een goed humeur. Ook je energielevel is top. 

Carrière Reken op verrassende twists deze week. Zo kun je een spannende nieuwe collega krijgen of een uitdagend project. Wat het ook is, je gaat er graag mee aan de slag. 

Geld Je kunt iets te impulsief zijn met je uitgaven, Kreeft. Vooral wanneer je uitgaat, let je nergens op. Bedenk van tevoren hoeveel je maximaal uit wilt geven, dat helpt. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Er spelen issues in je relatie. 

Relaties Eigenzinnige planeet Uranus ligt dwars en dat heeft met name effect op je relatie, Leeuw. Jullie zitten totaal niet op dezelfde golflengte en dat kan conflicten opleveren. Serieus het gesprek met elkaar aangaan, is de enige oplossing. 

Gezondheid De problemen in je relatie zorgen deze week voor de nodige stress. Zeker wanneer je het niet met je lief bespreekt. Wil je je beter voelen, dan kun je er het beste direct werk van maken. 

Carrière Ter afleiding van je personal issues, stort je je het liefst zoveel mogelijk op je job of studie. Hoewel dat niet de beste oplossing is, levert het je wel wat op. Je boekt toffe resultaten. 

Geld Het is helaas geen goede periode voor impulsaankopen. Daar heb je momenteel niet genoeg voor te besteden. Denk dus goed na voordat je gaat pinnen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Schenk extra aandacht aan je gezondheid. 

Relaties Je neemt te veel taken op je binnen het huishouden, Maagd. Je lief vindt dat natuurlijk prima, maar dit kan zo niet langer. Jij trekt het gewoon niet meer. 

Gezondheid Je loopt over, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Zeker wanneer je op deze manier door blijft gaan. Neem rust, delegeer eens iets en voel je niet overal verantwoordelijk voor. Dat is vast een goed begin. 

Carrière Op dit vlak mag je eveneens wat meer delegeren. Ook al doet een ander het werk niet zoals jij het wenst, dat wil niet zeggen dat jij het dan maar moet doen. Laat hierin je perfectionisme iets meer los. 

Geld Helaas is het op dit front ook niet zo top. Je hebt de laatste tijd veel geld uitgegeven, waardoor je het nu iets zuiniger aan moet doen. Het is even niet anders. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Geniet van een relaxte week. 

Relaties Alle opties zijn nog open, Weegschaal. De planeten laten je deze week lekker met rust, dus vul het in hoe jij het graag ziet. Spreek af met vriendinnen, neem je lief mee uiteten of ga shoppen. 

Gezondheid Het doet je goed om eens geen propvolle agenda te hebben. Je hebt tijd voor jezelf en ontspannende activiteiten. Hierdoor laad je deze week lekker op. 

Carrière Op school of op je werk gaat alles z’n gangetje. Niet bepaald spannend of opwindend, wel lekker relaxt. Een goede week om achterstallige werkzaamheden weg te werken.

Geld Shoppen is voor jou als Weegschaal je grootste hobby. Er liggen geen planeten dwars, dus de kans is groot dat je iets te besteden hebt. Geniet er dan gerust van. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen De week pakt anders uit dan verwacht. 

Relaties In je relatie trek jij de kar en dat gaat je irriteren. Zeker wanneer je lief dit niet lijkt te waarderen. In plaats van ruziën, kun je het er ook gewoon eens rustig over hebben. 

Gezondheid Een gezonde levensstijl is deze week geen luxe. Denk hierbij aan voldoende slaap, genoeg water drinken en gezonde en gevarieerde voeding. Dit helpt je weerstand te versterken. 

Carrière Vergeet alle plannen die je deze week hebt, Schorpioen. Planeet Uranus gooit toch wel roet in het eten. Stel je flexibel op en zie het niet als probleem, eerder als uitdaging. 

Geld Zorg voor een appeltje voor de dorst. Planeet Uranus kan namelijk wel eens voor verrassingen zorgen, ook op financieel vlak. Ben deze week dus voorbereid. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Geduld is een schone zaak. 

Relaties Geduld is niet je sterkste kant en vurige planeet Mars maakt het je daardoor niet bepaald gemakkelijk. Bij je lief heb je een kort lontje en hij doet niet snel iets goed. Je relatie staat deze week dus helaas in het teken van irritaties. 

Gezondheid Je hebt ook weinig geduld met jezelf. Je legt de lat hoog, waardoor het bijna onmogelijk wordt om je doelen te behalen. De meeste dagen ben je hierdoor moe en uitgeput. 

Carrière Voor je gevoel wordt ook op je werk of op school het onmogelijke van je gevraagd. Toch is dat meer iets van jezelf. Ben je eens bewust van wat je van jezelf eist!

Geld Je hebt niet zoveel tijd om geld uit te geven deze week. Je hebt het te druk met andere dingen. Hierdoor ontstaan op dit vlak geen problemen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Grijp je kans. 

Relaties Met planeten Mars en Uranus aan je zijde, sta je meer open voor spontane acties en ideeën. Dat doet je relatie en je seksleven goed. Dit werkt ook top binnen je vriendenkring. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, Steenbok. Dit heeft te maken met je job waar je nu veel succes en voldoening uit haalt en met de toffe mensen om je heen.

Carrière Je job of studie is belangrijk voor je en deze week heb je de wind in de rug. Zelfs nog meer dan dat. Wanneer je kansen weet te grijpen, kun je zelfs hogerop komen. 

Geld Op dit vlak verloopt alles naar wens deze week. De kans is zelfs groot dat je een extraatje mag verwachten. Je hebt dus voldoende te besteden. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Het mag allemaal iets minder serieus. 

Relaties Planeten Saturnus en Uranus maken je ernstig en serieus, ook in je relatie. Dit doet je seksleven sowieso geen goed! Spring eens uit de band en laat je eens helemaal gaan. 

Gezondheid Doordat je veel als een last ervaart, kun je letterlijk last van je schouders hebben deze week. Laat je job los wanneer je thuis bent en besteed tijd aan je hobby. Of doe iets anders waarbij je ontspant. 

Carrière Hier gaat al je aandacht naartoe en helaas zie je vooral beren op de weg. Ook daar waar ze niet zijn! Besef dat je het goed doet, daar hoeft echt niet nog een schepje bovenop. Ben eens minder streng voor jezelf. 

Geld Je bent momenteel zeer spaarzaam. Op zich is dat geen probleem, alleen gun je jezelf ook niets. Dat mag nu juist wel eens een keer. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Stel je doel en ga ervoor. 

Relaties Met name planeten Mars, Jupiter en Neptunus zijn je deze week gunstig gezind. Ben je nog single, dan kun je daar absoluut je voordeel mee doen. Stap op die aantrekkelijke persoon af en durf eens wat minder braaf te zijn. 

Gezondheid Ben je niet fit, dan duurt dat niet lang. Planeet Jupiter helpt je nu zeer snel helen. Ook ben je positief gestemd, wat eveneens wonderen doet voor je gezondheid. 

Carrière Op dit vlak is het belangrijk deze week, dat je je doelen helder hebt. Wil je die andere functie? Dat toffe project? Ga er dan volledig voor. Je hebt er nu de juiste planeten voor aan je zijde. 

Geld Je kunt iets te royaal zijn met je geld deze week, Vissen. Gelukkig heb je voldoende te besteden, waardoor je niet snel in de problemen zult komen.