Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Het oktobernummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. Koop het nu samen met een gratis Dermalex douchegel

doorRedactieop 19/09/2022

Het oktobernummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel, een nazomerse editie vol intimiteit, pakkende verhalen en harmonie. We geven alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten.

Uit volle borst: bijzondere ontboezemingen

Borsten laten ons niet koud. Integendeel: we geven ze de aandacht die ze verdienen. Van afscheid nemen over leren accepteren tot de kracht vinden om helemaal jezelf te zijn: zes bijzondere boezemverhalen. 

Vanavond wél schat

Kinderen krijgen verandert je intieme leven. Er is minder tijd, er is meer stress, je bent door- gaans moe en ook je lichaam is veranderd. Vroedvrouw Uwe Porters en relatietherapeut Katrien Koolen creëerden een online workshop om opnieuw te connecteren met elkaar, ook in de slaapkamer. Onze redactrice ging samen met haar partner aan de slag 

De gezonde gewoontes van Ruben Block

Triggerfinger-frontman Ruben Block heeft met Looking to glide zijn eerste soloplaat uit. Maar wie is de 51-jarige Antwerpenaar als hij van het podium stapt en zijn gitaar opbergt? Een gesprek over vaderschap, verouderen en joggen door Los Angeles. 

Gezellige en gezonde gerechten met een herfstige toets 

Geen herfst zonder dampende ovenschotels, de geur van versgebakken cake en pruttelende stoofpotjes. Sandra Bekkari bedacht fruitige creaties, voor extra vitamientjes. Laat de nazomer smaken!

Gif op de werkvloer: herken en leer omgaan met moeilijke collega’s

Je collega’s, je kiest ze niet. Van de hielenlikker over de ideeënpikker tot een micromanager: je kan hen negeren of tolereren maar misschien kan je er ook iets van leren. 

Spreekuur eetlust

Elke maand houdt Goed Gevoel spreekuur over gezondheidsissues waarmee veel mensen kampen. Als lezer(es) heb jij de kans om vanaf de eerste rij je problemen voor te leggen aan een expert ter zake. Deze keer beantwoordt voedingsexpert Karolien Olaerts al jullie vragen over eetlust. 

Het is hier geen hotel: waarom en hoe je thuis de taken moet verdelen

Ruim je kamer op! Zet je bord in de afwasmachine! Ik moet hier alles zelf doen! Klinken deze woorden herkenbaar? Je bent niet alleen. Onze samenleving legt de huishoudelijke lat voor moeders een pak hoger dan voor vaders. In Het is hier geen hotel! gidsen Eva Brumagne en Riet Ory je op weg naar een evenwichtigere taakverdeling in het huishouden. 

De magie van muziektherapie

Van parkinson over afasie tot jezelf terugvinden na een depressie: muziek vormt in veel verschil- lende situaties de (sol)sleutel tot meer geluk. Maak kennis met muziektherapie, waarbij klanken de pijn verzachten en je veerkracht versterken.