Hoe lekker zit jij in je vel? Doe mee aan onze enquête (en maak kans op een beautypakket!)

doorValérie Wautersop 31/01/2018

In ons magazine en op onze website lees je regelmatig over zelfvertrouwen en je goed voelen in je vel. Maar hoe zit dat eigenlijk bij jou? Ben jij blij met wie je bent, of zou je toch graag hier en daar iets veranderd zien aan je uiterlijk? 

Wij stelden een enquête op, om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het nu juist zit met jouw zelfbeeld, en bij uitbreiding dat van de Vlaamse vrouw. Neem deel door op onderstaande link te klikken, en wie weet win jij wel één van de vele Cîme beautypakketten ter waarde van € 73,50. Gewoon, omdat we blij zijn dat je hier bent én voor het investeren van 10 minuutjes van je tijd natuurlijk. 

De resultaten van onze enquête lees je trouwens in ons aprilnummer, vanaf 21 maart in de winkel. 

De Persgroep Publishing heeft haar Privacy – en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de Diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste Privacy –en cookieverklaring gelezen te hebben.