“Hou je budget extra in de gaten”: jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 03/01/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

De eerste week van het nieuwe jaar start helaas nogal onrustig voor je, Ram, vooral in je relatie. Er zijn de nodige irritaties en de sfeer is beladen. Zeker wanneer er ook nog financiële issues zijn, daarover worden jullie het niet eens. Blijf kalm en probeer er serieus over te praten, dan los je dit op.

Stier 22-4 t/m 21-5

Financieel ziet het er goed voor je uit deze week, wat dat betreft start het nieuwe jaar goed. Ook je liefdesleven staat er rooskleurig voor. Je hebt fijne gesprekken en momenten met je lief en als single is de kans groot dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt. Er ligt een mooie week voor je in het verschiet.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je energielevel kan aan de lage kant zijn, zelfs wanneer je een break achter de rug hebt. Het kost je in ieder geval moeite om weer op gang te komen of nieuwe motivatie te vinden. Neem je tijd en doe de dingen in jouw tempo, daar help je jezelf deze week in ieder geval mee vooruit, Tweelingen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Er spelen deze week wat issues tussen jou en je lief, Kreeft. Gelukkig heb je planeet Uranus aan je zijde, waardoor je snel tot een oplossing kunt komen. Reken op school of op je werk op verrassende wendingen, niet alles verloopt volgens plan. Toch hoeft dit niet verkeerd te zijn, het lijkt iets tofs te betreffen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Heb je vakantie gehad, dan sta je nu weer te trappelen om aan de slag te gaan. Het stilzitten of vele eten ben je beu, je begint weer graag aan je job of studie. Met planeet Mars aan je zijde, heb je daar de energie en motivatie voor. Reken wel op wat uitdagingen, die je niet zomaar tackelt.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Ben je als single stapelverliefd, dan durf je hier waarschijnlijk niet voor uit te komen. Dat is jammer, probeer al je moed bij elkaar te verzamelen, want de planeten beloven een succesverhaal. Durf op hem of haar af te stappen of stuur een berichtje, meer is er niet nodig. Heb je een lief, dan mag je wat meer initiatief nemen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Het is goed om je budget extra in de gaten te houden deze week, Weegschaal. Je hebt de neiging om impulsief geld uit te geven, zeker wanneer alles in de uitverkoop is. Blijf reëel en kijk wat je werkelijk wilt hebben, dan valt er genoeg af. Je geniet dan ook meer van wat je wel gekocht hebt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

De week verloopt redelijk volgens planning en dat is voor jou een prettige manier om weer op te starten. Op deze manier kun je in jouw tempo op gang komen. Financieel ziet het er goed uit, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Zorg alleen dat je iets achter de hand hebt voor onverwachte kosten.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je wordt deze week wederom gedreven door vuurplaneet Mars, Boogschutter. Je gaat als een speer en je hebt totaal geen moeite om na de feestdagen weer in actie te komen. Integendeel, je bent er helemaal aan toe! Dit is verder een goede week om te sporten of extra te bewegen, maak hier tijd voor vrij.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Er is deze week meteen van alles gaande, Steenbok. Saai wordt het in ieder geval niet! Gelukkig wijst het erop, dat het om positieve ontwikkelingen gaat. Zowel op school als op je werk vind je al snel je draai en in de privésfeer mag je rekenen op toffe verrassingen, zeker wanneer je deze week jarig bent. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je zit al snel in het dagelijkse ritme wanneer je deze week weer aan de slag gaat, Waterman. Je hebt snel kunnen schakelen tussen de feestdagen en vanaf nu weer de dagelijkse routine. Dat maakt de week positief en het zorgt voor het nodige plezier en prima resultaten. Je gaat er volledig voor.   

Vissen 19-2 t/m 20-3

Het is goed om deze week je gezondheid in de gaten te houden, Vissen. Misschien voel je je niet fit of ben je ziek en dan kan je weerstand extra aandacht gebruiken. Gun jezelf rust wanneer je daar behoefte aan hebt en zorg voor een gezond en gevarieerd eetpatroon, daar doe je jezelf een groot plezier mee.