Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je financiële zorgen drukken zwaar op je relatie": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 17/10/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Spanningen in je relatie, Ram.

Relaties Je leeft deze week op gespannen voet met planeet Venus en dat zorgt voor spanningen in je relatie. Je bent fel met planeet Mars aan je zijde en dat wekt irritaties op bij je lief. Elkaar wat meer de ruimte geven, werkt het beste. 

Gezondheid Energieverspilling is je grootste valkuil deze week. Let op dat je niet door blijft gaan wanneer je je moe voelt. Die neiging heb je wel. Ga iets liefdevoller met jezelf om.  

Carrière Helaas verloopt het contact met collega’s, klanten of patiënten niet altijd even soepel deze week. Je kunt maar weinig geduld opbrengen. Kijk of een dagje vrij nemen een optie is, dan kun je even stoom afblazen. 

Geld Je budget laat weinig ruimte over voor plezierige zaken. Dat is soms flink balen en doet je humeur niet bepaald goed. Toch is het even niet anders.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een flitsende week, Stier! 

Relaties Planeten Pluto en Uranus maken de week anders dan anders. Als single kan dit een nieuwe lover betekenen, die heel anders is als je exen. Voor je seksleven kan deze week transformerend zijn.  

Gezondheid Zolang je af en toe je rust pakt en bijtankt, kun je alle veranderingen deze week wel aan. Gelukkig betreffen het meestal positieve ontwikkelingen, waardoor je niet snel in de stress schiet. Het is meer positieve spanning. 

Carrière Ook deze week wordt het niet saai op school of op je werk. Daar zorgen deze twee flitsende planeten wel voor. Pak uitdagende kansen aan die je pad kruisen. 

Geld Ook al heb je weinig te besteden, de kans is groot dat er plots iets verandert. Vanuit onverwachte hoek ontvang je iets extra’s of krijg je meer financiële ruimte.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je bent zeer ondernemend, Tweelingen. 

Relaties Met planeten Mars en Venus aan je zijde, zit het wel goed in je relatie. Je hebt het fijn met je lief en ook tussen de lakens blijft het spannend. Als single is het aan te raden te daten. Kans op succes is groot. 

Gezondheid Je zit mentaal en fysiek goed in je vel deze week. Let wel op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Dat blijft een valkuil, vooral wanneer je job of studie leuk vindt.  

Carrière Je ziet kansen deze week en je hebt meer dan één toffe ideeën waar je iets mee zou willen doen. Hoewel dat super is, blijft tijd toch wel een dingetje. Kijk reëel naar je agenda en energielevel. 

Geld Financieel zit het wel goed. Je mag deze week op iets extra’s rekenen met planeet Venus aan je zijde. Have fun with it!  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Financiële zorgen, Kreeft. 

Relaties Je financiële zorgen drukken zwaar op je relatie. Het maakt je somber en negatief. Het feit dat je niets tofs kunt ondernemen met je lief, vriendinnen of familie, vind je verschrikkelijk. 

Gezondheid Alle zorgen doen je gezondheid geen goed, Kreeft. Je slaapt misschien slecht of je bent humeurig. Probeer iets te doen wat geen of weinig geld kost en toch leuk is. Samen een film of serie kijken bijvoorbeeld. Dat ontspant. 

Carrière Je hebt deze week de neiging werk van collega’s uit handen te nemen. En dat terwijl jezelf al omkomt in het werk! Neem even een stapje terug en kijk objectief naar wat je aan het doen bent. 

Geld Op dit vlak ziet het er helaas nog steeds vervelend uit. Zolang planeet Venus dwars blijft liggen, blijft het zuinig aandoen. Probeer creatief om te gaan met je uitgaven.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een heerlijke week voor sociale contacten.

Relaties Alle sociale contacten die je deze week hebt, zijn top. Of je nu met je lief een weekendje weg gaat, een lunch hebt met collega’s of een vriendenweekend. Het wordt supertof en onvergetelijk.  

Gezondheid Door alle prettige sociale contacten, zit je deze week heerlijk in je vel. Je geniet er intens van en je laad er positief van op. Dit is precies de brandstof die je nodig hebt. 

Carrière Vooral het contact met collega’s doet je goed. Het gaat je gemakkelijk af met planeten Mars en Venus aan je zijde. Ook sta je graag voor een ander klaar, wat zeer gewaardeerd wordt.  

Geld Ook op dit vlak is er geen vuiltje aan de lucht, Leeuw. Blijf verstandig met je geld omgaan, dan blijft er vanzelf iets over om iets tofs mee te doen.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Houd je energielevel in de gaten, Maagd. 

Relaties Omdat je niet stil kunt zitten, put je jezelf helemaal uit. Voor je lief, vrienden of familie blijft er dan maar weinig over. Word je hier wat meer bewust van. 

Gezondheid Het is vooral in je eigen belang dat je beter voor jezelf zorgt, Maagd. Wanneer je zo door blijft gaan, loop je in no time leeg. Gun jezelf die broodnodige me-time om op te kunnen laden. 

Carrière Op school of op je werk ben je veel te gek, Maagd. Je blijft maar doorgaan en durft geen nee te zeggen tegen extra werk. Doe jezelf een plezier en durf een keer nee te zeggen. 

Geld Op financieel vlak is er enige balans. Je hebt dit vrij goed onder controle en dat is fijn. Dan hoef je je hier nu geen zorgen over te maken. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een feestelijke week. 

Relaties Jarig of niet, er staan de nodig feestjes, borrels of uitjes op het programma deze week. En het ziet er goed uit met planeten Mercurius, Venus en Mars aan je zijde. Maak je op voor een spetterende tijd! 

Gezondheid Het is aan te raden af en toe tijd voor jezelf te nemen. Dan kun je even op adem komen en alle indrukken verwerken die deze week op je afkomen. Ook al zijn het toffe indrukken, vermoeiend zijn ze soms wel. 

Carrière Je aandacht ligt deze week niet echt bij je job of studie. Je bent liever onder vrienden of familie om te feesten en te genieten. Zolang deze fase niet te lang duurt, zal het geen problemen opleveren.  

Geld Je hebt voldoende te besteden met planeet Venus aan je zijde. Dat laat je niet op je rekening staan, de kans is groot dat je ermee uitgaat of lekker gaat shoppen.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een inspirerende week, Schorpioen. 

Relaties De kans is groot dat je lief of een goede vriend(in) je op goede ideeën brengt. Of met de oplossing voor een probleem komt. Daar zorgen planeten Neptunus en Pluto voor. Ga dus vooral het gesprek aan deze week. 

Gezondheid Je gezondheid is deze week stabiel. Je bent niet uitgesproken fit en ook niet moe. Je weet jezelf prima in balans te houden en dat is top. 

Carrière Er kunnen toffe ontwikkelingen op je werk zijn deze week. Dat brengt je op nieuwe ideeën of je hebt het gevoel dat jij er iets mee kunt. Laat in dat geval zeker van je horen.  

Geld Je kunt wat naïef zijn als het om je geld en budget gaat. Zorg dat je inzicht in je administratie hebt, dan kom je niet snel in de problemen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je kunt je minder fit voelen deze week, Boogschutter. 

Relaties Planeet Venus heeft deze week een gunstige invloed op je, waardoor je een fijne tijd met je lief hebt. Ook al zitten jullie alleen maar samen op de sofa, dan is het nog prettig. Meer heb je nu niet nodig.  

Gezondheid Helaas ligt planeet Mars wel dwars, waardoor je niet fit kunt zijn. Ook is de kans op een verkoudheid, infectie of blessure wat groter. Zorg dus goed voor jezelf deze week. 

Carrière Ben je toch aan het werk wanneer je je niet lekker voelt, zorg dan dat je niet te veel gaat doen. Doe het hoogst noodzakelijke en vraag een lieve collega je te helpen met de rest. 

Geld Je bent niet zoveel met geld bezig deze week. Daar voel je je waarschijnlijk niet fit genoeg voor. Je bent nu het liefst thuis en geeft niet meer uit dan nodig.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je budget heeft aandacht nodig, Steenbok. 

Relaties Planeet Venus ligt deze week dwars en dat heeft effect op je relatie. Er ontstaan snel irritaties en de liefde tussen jullie is soms ver te zoeken. Af en toe tijd alleen doorbrengen helpt, dat schept ruimte. 

Gezondheid Helaas zit je niet zo goed in je vel deze week. Je maakt je over veel zaken zorgen en dat heeft effect op je humeur. Ook heb je hierdoor weinig zin om iets te ondernemen en kom je in een vicieuze cirkel terecht.  

Carrière Op je werk verloopt de week vrij goed. Je loopt niet tegen vervelende issues aan en dat is prettig. Je kunt op jouw manier en in je eigen tempo je ding doen.  

Geld Je budget heeft echt aandacht nodig. Er gat namelijk meer uit dan erin komt. Het is belangrijk dat je hier inzicht in krijgt en er iets aan doet.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een prima week voor single Watermannen. 

Relaties Vanwege een gunstige Mars en Venus invloed, is dit een ideale week om als single te gaan daten. De kans dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt, is groot. Relatie of niet, je seksleven krijgt een boost. 

Gezondheid Je zit komende week goed in je vel, Waterman. Vooral omdat het in je relatie of aan het datingfront goed met je gaat. Dat tovert een glimlach op je gezicht en stemt je zeer positief.  

Carrière Je job of studie loopt nu op rolletjes. Je hoeft weinig moeite te doen om successen te boeken. Daarbij mag je ook nog eens op de hulp van collega’s of medestudenten rekenen.  

Geld Ook hier zorgt planeet Venus goed voor je. Je hebt wat geld te besteden, dus doe er iets tofs mee. Uitgaan, uiteten of iets anders wat je leuk vindt.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Bewaak je grenzen deze week, Vissen. 

Relaties Je bent nooit haantje de voorste, maar deze week komt hier nog een schepje bovenop. Planeet Mars ligt dwars, waardoor je het liefst de hele dag thuisblijft en niets doet. Je lief vindt er weinig aan.  

Gezondheid Je energielevel is laag en dat zorgt ervoor dat je geen motivatie meer hebt om iets te doen. Ook kan je weerstand hierdoor laag zijn en is de kans groot dat je een verkoudheid, griep of infectie oploopt. 

Carrière Vooral op je werk verspil je veel energie. Je blijft doorgaan en zegt eigenlijk nergens nee tegen. Zolang je je grenzen niet beter bewaakt, blijf je deze week leeglopen. Probeer dat te voorkomen.  

Geld De planeten laten deze week geen financiële issues zien. Op dat front verloopt het dus goed. Je hebt ook geen zin om te gaan shoppen.