“Je gezondheid heeft wat extra aandacht nodig”: jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 25/01/2021

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Je zit deze week super goed in je vel, Ram. Met planeten Jupiter en Saturnus aan je zijde, beschik je over energie, discipline en daadkracht. Wat je ook van plan bent, de kans is groot dat het je lukt. Daarbij zorgt planeet Jupiter voor het nodige geluk, dat soms ook in een klein hoekje kan zitten.

Stier 22-4 t/m 21-5

Dit wordt een uitdagende week voor je, Stier. Gelukkig verschaft vuurplaneet Mars je de nodige energie, anders was je in no time uitgeblust. Zorg dat je niet teveel wilt doen en focus je op één ding tegelijk, dan kun je op een goede manier deze pittige week doorkomen. Zorg ook dat je af en toe stoom kunt afblazen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Wat er deze week ook op de planning staat, het zit mee en dat is een welkome afwisseling na een tijd van tegenslagen. Zet gerust eerste stappen richting je doel en durf hier en daar een gokje te wagen. Ook wanneer je je momenteel op de online datingmarkt begeeft. Je weet deze week namelijk maar nooit!

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Dit is een goede week om het een en ander op te ruimen, uit te zoeken en uit te praten. Zeker thuis en met je lief. Het kost je nu weinig moeite en wat je zegt, komt goed en duidelijk over. Heb je zin om meer te bewegen, ga er dan voor. Het zal je op alle fronten goed doen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Reken deze week op de nodige tegenslagen en weerstand, Leeuw. Er liggen helaas wat planeten dwars die het je soms niet bepaald gemakkelijk maken. Toch is het zaak om niet te snel op te geven. Met daadkracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen kom je er uiteindelijk toch en dan mag je echt super trots zijn op jezelf.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Heb je een duidelijk doel voor ogen of een strakke planning, ga er dan zeker voor. Met planeten Mars en Pluto aan je zijde kom je snel een heel eind, zonder dat je er extra moeite voor hoeft te doen. Je kunt deze week echt veel toffe resultaten boeken, zelfs meer dan je zelf dacht.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De kans is groot dat het financieel mee zit deze week, Weegschaal. Je ontvangt onverwacht een extraatje of een rekening valt minder hoog uit dan gedacht. Dit stelt je in staat om iets tofs voor jezelf te kopen, mits je dat wilt natuurlijk. Je kunt het ook opzij zetten voor betere tijden. Het is aan jou.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Eis deze week niet teveel van jezelf, Schorpioen. Er wordt al flink aan je getrokken, daar hoef je geen schepje meer bovenop te doen. Je gezondheid heeft juist wat extra aandacht nodig. Gun jezelf meer slaap, rust en ontspanning. Dat is de enige manier om de week positief en op prettige wijze door te komen.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je grijpt deze week iedere mogelijkheid aan je huis uit te komen, Boogschutter. Even een wandelingetje maken, een stukje fietsen of een ritje met de auto. Alles wat maar mogelijk is. Met name planeet Jupiter maakt je onrustig en versterkt je behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Geef hier gerust aan toe, dat brengt je weer in balans.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Vooral met je lief heb je mooie momenten deze week, Steenbok. Fijne gesprekken, samen iets doen, het verloopt prettig en vanzelf en dat geeft je een heerlijk gevoel. Daar laad je van op. Financieel ziet het er eveneens prima uit. Je hebt weinig zorgen momenteel en dat is prettig, vaak is dat namelijk wel anders.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Er zijn veel planeten van invloed op je leven momenteel, Waterman. Gelukkig krijg je steun van Jupiter en Saturnus, waardoor je sterk in je schoenen staat en ook op toffe verrassingen mag rekenen, juist wanneer je deze week jarig bent. Focus je komende dagen op de dingen die positief zijn en goed gaan, dat helpt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je doet een beetje automatisch je ding deze week, Vissen. Je laat je een beetje leiden door wat de dag je brengt, zonder er veel over na te denken. Daarmee voorkom je stress, maar echt spannend wordt het hierdoor niet. Heb je daar wel behoefte aan, dan zal je zelf initiatieven moeten nemen. Het gaat niet vanzelf.