Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je hebt al lekkerder in je vel gezeten": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 10/10/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Reken op relatie issues deze week, Ram.

Relaties Liefdesplaneet Venus ligt dwars en dat heeft effect op je relatie. Er zijn snel irritaties en de sfeer is beladen. Vermijd elkaar even wanneer je in een slecht humeur bent. 

Gezondheid Je hebt regelmatig een kort lontje, je kunt weinig hebben. Dat maakt je moe en chagrijnig. Een positieve uitlaatklep is daarom een must deze week. 

Carrière Op school of op je werk wordt er veel van je gevergd en dat zorgt voor spanningen. Je bent deze week snel gestrest en dat maakt het pittig. Zorg dat je in je vrije tijd stoom afblaast.   

Geld Omdat planeet Venus dwarsligt, kunnen er ook issues op financieel vlak zijn. Denk aan onverwachte kosten of een torenhoge rekening. Dit doet je stemming niet bepaald goed.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je job of studie is pittig en uitdagend, Stier. 

Relaties Thuis heb je zin om de dagelijkse sleur te doorbreken of stoom af te blazen. Seks is daarbij een fantastische oplossing. Experimenteer eens wat meer, dat kun je best onder invloed van planeet Uranus!

Gezondheid Zolang je regelmatig stoom afblaast en ontspant, weet je met alle pittige uitdagingen te dealen. Dan blijf je in balans. Maak van relaxen dus een prioriteit. 

Carrière Planeet Saturnus werkt niet bepaald mee deze week en dat zie je met name terug in je job of studie. Er wordt veel op je bordje gelegd, of het nu jouw taak is of niet en dat maakt het zeer uitdagend. Zeker wanneer je geen nee kunt zeggen.  

Geld Gelukkig ben jij iemand die zuinig kan zijn als het moet. Dat is deze week helaas aan de orde. Er blijft weinig geld over voor iets tofs. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een productieve week, Tweelingen. 

Relaties Je hebt de wind in de rug met planeten Mars, Venus en Saturnus aan je zijde. Een prima week om tijd door te brengen met je lief, vrienden of familie. Neem het initiatief wanneer je als single wilt daten. 

Gezondheid Planeet Mars maakt je zeer actief, waardoor je moeilijk stil kunt zitten. Het is dus belangrijk dat je niet door blijft gaan, wanneer je moe bent. Die neiging heb je wel, dus roep jezelf op tijd een halt toe.  

Carrière Het kost je geen enkele moeite om je job goed uit te voeren. Je laat je collega’s en leidinggevende zelfs versteld staan! Het lijkt of niets je te veel of te gek is en dat is eigenlijk ook zo. 

Geld Je hebt wat extra’s te besteden en toch is het raadzaam dat niet over de balk te gooien. Probeer verstandig met je geld om te gaan, zorg bijvoorbeeld voor wat spaargeld.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Zorgen om je budget deze week, Kreeft. 

Relaties Nog steeds is planeet Venus voor jou een spelbreker, Kreeft. Daardoor is het minder gezellig met je lief dan je hoopt. Hij lijkt ook totaal niet aan te voelen waar jij behoefte aan hebt. Durf dit aan te geven.  

Gezondheid Je maakt je deze week vaak zorgen. Over je relatie, je job, je financiën en de toekomst. Dit stemt je somber. Ook kun je hierdoor slechter slapen. Het is belangrijk dat je je zorgen deelt met iemand om het minder zwaar te maken voor jezelf. 

Carrière Je beleeft wellicht minder plezier in je job of studie deze week. Dat heeft met je zorgen te maken. Daardoor kun je niet echt voldoening uit je dagelijkse bezigheden halen.  

Geld Je maakt je ernstig zorgen over je financiën en de kosten die je hebt. Dat is helaas niet onterecht. Trek aan de bel voordat je echt in de problemen komt, zoek hulp of advies. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een stressvolle werkweek, Leeuw.

Relaties Je bent veel met je job of studie bezig en daar is je lief niet altijd happy mee. Hij wil ook aandacht en dat krijgt hij op deze wijze niet. Dit kan helaas tot een fikse ruzie leiden.  

Gezondheid Let op dat je niet te lang doorgaat op je werk. Die neiging heb je wel met stress en slapeloosheid als gevolg. Bewaak je grenzen en stop wanneer je je moe begint te voelen.  

Carrière Er is op je werk veel gaande, vanwege een gespannen planeet Saturnus invloed. Je wilt het allemaal goed doen en daardoor leg je de lat zeer hoog of werk je over. Dit kan zo niet blijven duren, trek dus op tijd aan de rem.  

Geld Op financieel vlak lijkt er deze week weinig aan de hand te zijn. Je hebt amper tijd om geld uit te geven, dus dat helpt absoluut om niet in de problemen te komen! 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Besteed aandacht aan je gezondheid deze week, Maagd. 

Relaties Je voelt je niet bepaald fit en dat zorgt voor een andere sfeer in huis dan anders. Zeker wanneer je in huis niet doet wat je normaal doet. Je lief kan daar best over mopperen, wat het helaas niet gezelliger maakt. 

Gezondheid Planeten Mars en Uranus liggen dwars, waardoor een virus of infectie op de loer ligt. Ook kun je ontzettend moe en futloos zijn of gewoon niet fit. Besteed aandacht aan je weerstand, door op tijd te gaan slapen, veel water te drinken en gezond en gevarieerd te eten. 

Carrière Ook op school of op je werk ben je minder actief. Je motivatie is ver te zoeken. Nu is het tijd dat je collega’s of medestudenten je te hulp schieten, zoals jij dat normaal voor hen doet! 

Geld Met geld ben je deze week niet zo bezig, daar ben je gewoon niet fit genoeg voor. Je gelooft het allemaal wel, zolang je je rekeningen en de boodschappen nog maar kunt betalen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een fantastische verjaardagsweek. 

Relaties Alle sociale planeten staan aan je zijde deze week, Weegschaal. Het kan dan ook niet anders dan een spetterende verjaardagsweek worden. Deze week niet jarig? Dan wordt het eveneens tof en gezellig.  

Gezondheid Planeet Venus laat je genieten van het leven. Lekker eten en drinken met goed gezelschap. Planeet Mars zorgt voor de nodige energie en dat maakt het een prima week voor je gezondheid en welzijn.  

Carrière Vooral met collega’s, medestudenten of klanten heb je veel plezier. Je job of studie zelf, komt daardoor een beetje op de tweede plek. Toch hoeft dat geen probleem te zijn, zolang het tijdelijk is.  

Geld Ook op dit vlak ziet het er rooskleurig voor je uit deze week. Ga alleen in je shopenthousiasme niet over je limiet heen, dat is zonde. Dat hoeft namelijk niet om te kunnen genieten.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Het ontbreekt je aan ideeën en inspiratie, Schorpioen. 

Relaties Je relatie kan in een fikse sleur zijn belandt, Schorpioen. Hier baal je stevig van. Vooral je seksleven mag wat jou betreft spannend en onvoorspelbaar zijn en dat is het nu helaas verre van.  

Gezondheid Je gaat je deze week snel vervelen en omdat planeet Uranus dwarsligt, weet je niet zo goed hoe je dit om kunt buigen. Je zit jezelf soms flink in de weg. Probeer dit juist eens toe te laten, durf je over te geven aan de ultieme verveling. 

Carrière Ook je job of studie is momenteel saai. Tenminste, zo ervaar je dat. Je hebt weinig tot geen inspiratie om daar verandering in te brengen. Je kunt het beter accepteren, ook dit is gelukkig maar tijdelijk. 

Geld Let op dat je uit verveling geen onnodige kosten gaat maken of geld gaat uitgeven. Dat is niet de bedoeling en kan je juist in de problemen brengen.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je neemt te veel hooi op je vork, Boogschutter. 

Relaties Je doet in huis veel meer dan je lief en dat vindt je wederhelft wel prima. Dat is logisch, alleen put het jou behoorlijk uit. Planeet Mars werkt tegen, waardoor je minder energie hebt dan anders. Houd daar rekening mee.  

Gezondheid Je neemt thuis en op je werk te veel hooi op je vork, Boogschutter. Dat houd je helaas niet vol. Planeet Mars put je uit en dat kun je beter voorkomen. Stop op tijd en zorg voor de broodnodige ontspanning.  

Carrière Ook op je werk blijf je veel werk op je schouders nemen of je neemt collega’s werk uit handen. Dat houd je nu niet vol, hoe aardig dit ook van je is. Let wat meer op jezelf en je eigen taken. 

Geld Je let goed op deze week, als het om geld uitgeven gaat. Je doet jezelf eerder tekort dan dat je jezelf verwent. Probeer de middenweg hierin te vinden.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Wrijvingen op sociaal vlak. 

Relaties Planeet Venus is je deze week helaas niet gunstig gezind, Steenbok. Hierdoor zijn er snel misverstanden en irritaties in je relatie of bij vrienden. Heb je als single een date, dan is de kans groot dat deze teleurstellend verloopt. 

Gezondheid Je kunt deze week moeite hebben met je figuur of gewicht. Dat doet de invloed van planeet Venus. Gelukkig heeft jouw beeld over jezelf niets met de werkelijkheid te maken, probeer dat in te zien.  

Carrière Er kunnen ook wrijvingen op je werk of op school zijn. Je bent het niet eens met de werkwijze van je collega’s of medestudenten of er zijn problemen met klanten of patiënten. Dat maakt het een pittige week. 

Geld Planeet Venus vraagt je deze week verstandig met je geld om te gaan. Koop liever niets op emotionele gronden, want dan gaat het mis. Daar krijg je spijt van.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een drukke, maar productieve week. 

Relaties De sociale planeten Venus en Mars zijn je deze week gunstig gezind, Waterman. Daardoor haal je veel plezier en voldoening uit je sociale contacten. Zowel op je werk als in je privéleven.  

Gezondheid Reken op een drukke week waarin veel van je gevraagd wordt. Zolang je af en toe tijd vrijmaakt voor jezelf, kun je hiermee dealen. Luister naar de signalen van je lichaam en neem op tijd rust. 

Carrière Het wordt een uitdagende week op school of op je werk. Gelukkig ontbreekt het je niet aan energie en motivatie met planeten Mars en Saturnus aan je zijde. Gedisciplineerd voer je al je taken prima uit.

Geld Je hebt deze week geld tot je beschikking voor toffe dingen. Zoals uiteten, een dagje weg of shoppen. Gun jezelf dit plezier.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Let op je energielevel, Vissen. 

Relaties Je kunt wat negatief gestemd zijn deze week, Vissen. Een lastige planeet Mars invloed is hier de oorzaak van. Het is belangrijk dat je niet alleen maar zeurt of klaagt tegen je lief of vriendinnen. Dat maakt het zwaarder dan nodig.  

Gezondheid Je hebt wel eens lekkerder in je vel gezeten, Vissen. Je hebt een negatieve kijk op je leven en ook je energielevel is laag. Tijd om positieve aandacht aan jezelf en je gezondheid te geven. Geef jezelf wat je nodig hebt. 

Carrière Je job of studie is pure afleiding deze week en dat is eigenlijk nog niet zo verkeerd. Het voorkomt dat je gaat mokken of piekeren en zorgt soms zelfs voor een glimlach op je gezicht. 

Geld Vermijd hoe dan ook impulsaankopen deze week. Ga niet shoppen wanneer je je niet happy voelt, daar krijg je echt spijt van.