Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je hebt echt even tijd voor jezelf nodig": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 01/08/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je barst van het zelfvertrouwen, Ram!

Relaties Als single heb je geen moeite om op iemand af te stappen met planeet Jupiter aan je zijde. De kans is zeer groot dat je lucky bent. De klik is wederzijds. 

Gezondheid Planeet Jupiter is de gezondheidsplaneet, dus je zit top in je vel. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel. De enige valkuil is overdrijving, vooral met sporten of eten en drinken. Vermijd dus overdaad. 

Carrière Ben je nog aan het werk, dan verloopt dit soepel. Je hoeft weinig moeite te doen om goede resultaten te boeken. Je komt gemakkelijk vooruit. 

Geld Reken op een extraatje waar je van kunt genieten. Verder is je banksaldo nu stabiel, dus je hoeft je er geen zorgen om te maken. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Doorbreek de sleur, Stier.

Relaties Planeten Mars en Uranus helpen je de sleur in je relatie te doorbreken. Je hebt zelf frisse ideeën om dat te doen of je lief. Dit werkt ook tussen de lakens door!

Gezondheid Kleine kwaaltjes kunnen deze week onverwacht de kop op steken. Maak je er niet te druk over, het is niets ernstigs. Het kan soms wel vervelend zijn. 

Carrière Hoewel het niet echt druk zal zijn deze week, kan de werkweek wel verrassend verlopen. Een onverwachte opdracht, een nieuwe collega of afzegging. Ben overal op voorbereid. 

Geld Helaas horen ook onverwachte kosten bij deze planeetinvloeden. Houd dus ook hier rekening mee. Zorg voor een spaarpotje. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een financiële flow, Tweelingen. 

Relaties Planeet Jupiter staat deze week aan je zijde, wat het een heerlijke week maakt wanneer je dingen met je lief onderneemt. Dat geldt ook voor vriendschappen. Spreek lekker vaak af. 

Gezondheid Je zit goed in je vel en dat straal je ook uit. Je bent relaxt en je bent positief gestemd. Hierdoor voel je je ook lekker. 

Carrière Ben je (nog) aan het werk, dan gaat je dat gemakkelijk af. Het helpt dat het vanwege vakantievierende collega’s rustiger wordt. Je zit in een positieve flow. 

Geld Op financieel vlak zit je deze week in een echte flow. Je mag op mooie extra’s rekenen of je ontvangt eindelijk betalingen waar je al langer op zit te wachten. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Irritaties tussen jou en je lief deze week. 

Relaties Planeet Jupiter ligt dwars, terwijl planeet Venus in je teken staat. Dat betekent vaak issues in je relatie of liefdesleven. Dit speelt vooral wanneer je niet genoeg ruimte van je lover krijgt. 

Gezondheid Je hebt deze week echt tijd voor jezelf nodig, Kreeft. Krijg je dat niet voor elkaar, dan ben je snel geïrriteerd. Het is dus zaak dat je hier een prioriteit van maakt. 

Carrière Heb je (nog) geen vakantie, dan zit je er op je werk een beetje doorheen. Je bent dan echt toe aan verlof. Probeer iets minder hard je best te doen. 

Geld Helaas leidt de planeetinvloed die deze week op jou van toepassing is, tot een financiële tegenvaller. Houd hier rekening mee en ben even niet te royaal.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Toffe contacten en ontmoetingen, Leeuw. 

Relaties Met planeten Mercurius en Jupiter aan je zijde, is de kans op toffe nieuwe contacten en ontmoetingen groot. Handig wanneer je single bent of op stap gaat. Heb je afgesproken met vrienden, dan wordt het supergezellig. 

Gezondheid Het ziet er prima uit wat je gezondheid betreft. Daar zorgt planeet Jupiter wel voor! Probeer alleen niet met eten en drinken te overdrijven, dat is nu de valkuil. 

Carrière Wat job of studie betreft, gaat het je nu voor de wind. Wil je solliciteren of een belangrijk gesprek aangaan, dan is dit een prima week daarvoor. 

Geld Dit is een uitstekende week om iets te kopen of verkopen. Je weet nu een goede deal te maken met handelsplaneet Mercurius aan je zijde. Durf te onderhandelen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een relaxte week, Maagd.

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust, waardoor je meer tijd voor je relatie of vrienden hebt. Plan daar ook tijd voor in, ook voor mensen die je al lang niet meer gezien of gesproken hebt. 

Gezondheid Het is belangrijk dat je je batterij weer oplaadt. Gelukkig krijg je daar deze week alle gelegenheid toe! Doe af en toe eens helemaal niets. 

Carrière De kans is klein dat het deze week hectisch of uitdagend wordt. Zorg er dan zelf ook niet voor, door allerlei taken naar je toe te trekken! Doe rustig je ding. 

Geld Je budget is deze week toereikend. Je kunt doen wat je wilt, zolang je niet overdrijft.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Geef je gezondheid extra aandacht, Weegschaal. 

Relaties Nog steeds ben je niet echt gemotiveerd om iets te ondernemen. Ook kun je best humeurig zijn. Je lief en vriendinnen hebben daar soms last van, houd hier iets meer rekening mee. 

Gezondheid Je bent vaak moe, futloos of ongemotiveerd. Het is goed om daar eens extra aandacht aan te geven. Bezoek een arts of onderzoek zelf hoe dit zou kunnen. 

Carrière Je hebt niet zoveel zin in je job deze week. Ook hier ben je snel moe of ongemotiveerd. Je moet jezelf echt door je werkweek heen slepen. Daarom is het belangrijk dat je erachter komt waarom je je zo voelt. 

Geld Je geeft graag geld uit om je beter te voelen. Dat is niet de oplossing. Blijf verstandig met je geld omgaan. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Relaxen en genieten deze week, Schorpioen!

Relaties Je krijgt deze week alle tijd om te genieten van je lief. Is het wat stil geweest tussen de lakens de laatste tijd, dan kun je daar nu verandering in gaan brengen. Je hebt er nu de rust voor. 

Gezondheid Vakantie of niet, je bent nu in staat om te relaxen en te genieten en dat doet je supergoed. Geef je daar dus volledig aan over. Dan kun je er volgende week weer tegenaan. 

Carrière Op je werk is het nu niet druk. Dat ligt aan de vakantieperiode. Profiteer hier dus lekker van. 

Geld Je hebt het op financieel vlak prima voor elkaar. Op dit vlak is er dus weinig aan de hand. Geniet er vooral van. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Blijf deze week in beweging, Boogschutter. 

Relaties Van thuiszitten word je deze week zeer onrustig, Boogschutter. Met planeet Jupiter aan je zijde, wil je dingen doen. Met je lief, gezin of vrienden. 

Gezondheid Blijf deze week in beweging, Boogschutter. Letterlijk en figuurlijk. Dat heb je nodig om je prettig te voelen en in balans te komen en te blijven. 

Carrière Dit is een week om bezig te zijn. Zorg dat je wat te doen hebt, ook al is het rustig op je werk. Werk desnoods achterstallige klusjes weg. 

Geld Je hebt voldoende te besteden, toch is het aan te raden niet te royaal te zijn. De zomer is nog lang. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een laag energielevel, Steenbok. 

Relaties Hoewel je graag bij je lief bent, heb je niet zoveel zin om samen iets te gaan doen. Wanneer je daar eerlijk over bent, is dat geen probleem. Praat er met elkaar over. 

Gezondheid Planeet Jupiter maakt het je deze week moeilijk. Je hebt weinig energie en motivatie, waardoor je het liefste niets doet. Prima wanneer je vakantie hebt, lastig wanneer je aan het werk bent. 

Carrière Je job valt je nu zwaar, omdat je de fut niet hebt om problemen op te lossen. Helaas lijken die wel de kop op te steken deze week. 

Geld Zorg dat je inzicht blijft houden in je financiën. Dan kom je niet voor onnodige verrassingen te staan en dat geeft je rust. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een prima week om te reizen, Waterman.

Relaties Dit is een topweek om actief of sportief met je lief bezig te zijn, Waterman. Of spreek af met vriendinnen. Dat maakt je week. 

Gezondheid Planeet Jupiter is je gunstig gezind, waardoor je je fit en energiek voelt. Daarom is beweging een goed idee deze week. Dan blijf je dit in stand houden. 

Carrière Ben je (nog) aan het werk, dan heb je daar geen moeite mee. Zelfs wanneer je werk van collega’s over moet nemen, doe je dat met plezier. Dit wordt gelukkig ook gewaardeerd. 

Geld Omdat je verstandig met je budget omgaat, ontstaan op dit vlak geen problemen deze week. Ga op deze manier door!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Heerlijk genieten en ontspannen, Vissen. 

Relaties Je mag deze week meer van seks en intimiteit genieten, Vissen. Dat hebben jij en je lover echt nodig. Om stoom af te blazen en weer naar elkaar toe te groeien. 

Gezondheid Ontspanning is deze week essentieel voor je, Vissen. Seks is daarbij van belang. Dit helpt je fysiek, mentaal en emotioneel in balans te komen. 

Carrière Je dwaalt tijdens je werk vaak af met je gedachten, waardoor je snel een foutje kunt maken. Daarom is het goed om thuis in balans te komen, dan ben je op je werk meer gefocust. 

Geld Geld speelt deze week niet zo’n rol. Thuis genieten kost niet veel en daardoor spaar je nu wat meer.