Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je hebt extreem veel energie met planeten Mars en Jupiter aan je zijde": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 22/08/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een topweek voor seks, Ram!

Relaties Planeet Mars wakkert je verlangen aan, Ram. Je hebt behoefte aan seks en intimiteit. Ben je single, dan kun je op zoek gaan naar een onenightstand. 

Gezondheid Je hebt extreem veel energie met planeten Mars en Jupiter aan je zijde. Het is belangrijk dat je daar een goede uitlaatklep voor vindt. Seks is uitstekend en sporten en fietsen ook. 

Carrière Je verspilt deze week veel energie aan bijzaken. Probeer je op de belangrijkste taken te focussen, anders put je jezelf onnodig uit. 

Geld Je kunt zeer impulsief zijn en van de andere kant geluk hebben. Je komt in ieder geval niet snel in de problemen en dat is tof. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Rustig opstarten, Stier. 

Relaties Toon af en toe wat initiatief in je relatie, Stier. Anders beland je relatie in een fikse sleur. Als single kan een ontmoeting je positief verrassen met planeet Uranus in je teken. 

Gezondheid Heb je net vakantie of verlof gehad, dan is het zaak dat je rustig opstart. Je hebt de neiging om meteen veel hooi op je vork te nemen en dat is niet aan te raden. Doe het lekker rustig aan. 

Carrière De week verloopt vrij rustig, alleen je kunt zelf vrij onrustig zijn! Blijf kalm en pak je taken één voor één op, dan heb je tijdens het weekend nog energie over. 

Geld Je kunt met een onverwachte financiële meevaller te maken krijgen. Dat is een typische planeet Uranus invloed en dat is prettig. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je bruist van de energie, Tweelingen. 

Relaties Ben je single, dan hunker je naar een lover. Het hoeft niet per sé iets serieus te zijn, zolang je tussen de lakens maar aan je trekken komt. Je libido is deze week hoog. 

Gezondheid Planeet Mars zorgt deze week voor een energieoverschot, Tweelingen! Je gaat als een speer en je bent niet te stoppen, wat je ook aan het doen bent. 

Carrière Geen uitdaging schrikt je af deze week. Je zet je tanden erin en je vertrouwt op een goede afloop. Met deze mindset weet je goede resultaten te boeken. 

Geld Op dit vlak is het even opletten geblazen, je kijkt namelijk nergens naar. Je koopt wat je leuk vindt of je bezoekt het ene terras na het andere. Houd jezelf af en toe in. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Er staat je een heerlijke, relaxte week te wachten, Kreeft.

Relaties Je geniet vooral wanneer je met je lief of gezin thuis bent deze week. De planeten laten je lekker met rust en dan ben jij het liefste thuis. Als single heb je niet zo’n behoefte om te daten. 

Gezondheid Vakantie of niet, je bent prima in staat om te chillen en te relaxen. Je moet niet zoveel van jezelf en dat is alvast het halve werk. 

Carrière Ben je aan het werk, dan is het niet zo druk. Je krijgt je werk gemakkelijk en op tijd af. Studeer je, dan staat er eveneens nog weinig op het programma. 

Geld Je geld besteed je deze week vooral aan lekker eten en drinken. Je kookt graag voor anderen of je nodigt mensen uit voor een borrel of barbecue. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een topweek voor single Leeuwen!

Relaties Met planeten Venus en Mars aan je zijde, heb je aan aandacht geen gebrek en daar geniet je intens van. Zeker wanneer je als single iemand wilt scoren. De kans is supergroot dat dit deze week gaat lukken. 

Gezondheid Je voelt je fit en gemotiveerd. Wil je afvallen of juist meer sporten, dan weet je jezelf daartoe te bewegen. Hierdoor kom je nog beter in je Leeuwenvel te zitten. 

Carrière Je hebt deze week echt zin in je job of studie. Zeker wanneer je net terug bent van je verlof. Je geniet ervan om bij te kletsen met collega’s en weer van start te gaan. 

Geld Met planeet Venus in je teken ziet het er goed uit op financieel vlak. Je kunt er deze week dus best een royale levensstijl op nahouden!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Bewaak je energielevel, Maagd. 

Relaties Er kunnen irritaties tussen jou en je lief rijzen deze week. Je bent vaak moe en hoopt dat je lover huishoudelijke taken van je overneemt. Is dat niet het geval, dan frustreert je dat enorm. 

Gezondheid Planeet Mars zorgt voor een gespannen invloed deze week. Dat is funest voor je energielevel. Het is dus een must dat je je grenzen bewaakt en niet te veel hooi op je vork neemt. 

Carrière Heb je geen vakantie (meer) dan valt je job of studie je zwaar. Juist omdat je zo weinig energie hebt. Doe het daarom rustig aan, volg je eigen tempo. 

Geld Heb je royaal geleefd tijdens je zomervakantie, dan is het nu toch echt even op. Je kunt niet anders dan het tijdelijk zuiniger aandoen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een prima week om initiatieven te nemen, Weegschaal. 

Relaties Heb je als single behoefte aan een date of onenightstand, kom dan in actie. Met planeet Mars aan je zijde, word je initiatief beloond. Ben niet zo onzeker over jezelf, dat is echt niet nodig. 

Gezondheid Sport en beweging is deze week een must, Weegschaal. Daar vraagt planeet Mars je om. Het helpt je lichaam en geest in balans te brengen en te houden. 

Carrière Je gaat deze week graag een uitdaging aan. Start je met een nieuwe opleiding, dan heb je daar superveel zin in. Vooral het contact met collega’s of medestudenten doet je goed. 

Geld Roep je shopverslaving even een halt toe, anders gaat het mis. Je geeft gewoon iets te graag geld uit en dat kun je je nu helaas niet permitteren. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een week om bij te tanken. 

Relaties Heb je de laatste tijd weinig tijd voor je lief gehad, dan komt daar nu verandering in. Je krijgt de kans op quality time met elkaar. Grijp dat met beide handen aan. 

Gezondheid De planeten laten je deze week lekker met rust, waardoor jij dat eveneens kunt doen. Doe alles in je eigen tempo en tank heerlijk bij. Laat de boel de boel. 

Carrière Op je werk is het nog vrij rustig, waardoor je ook daar jezelf niet voorbij hoeft te lopen. Dit stelt je in staat eens na te denken wat je de komende tijd wilt doen en bereiken. Zeker wanneer je voor jezelf werkt. 

Geld Op dit vlak staat je een stabiele week te wachten, Schorpioen. Het is financieel vrij voorspelbaar en dat is oké. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je gezondheid mag extra aandacht hebben, Boogschutter. 

Relaties Planeet Mars ligt dwars, waardoor het soms flink kan knetteren in je relatie. De goedmaakseks maakt dan gelukkig wel weer veel goed. Als single kun je een hete onenightstand hebben. 

Gezondheid Je bent niet fit en de oorzaak is niet meteen duidelijk. Die invloed heeft planeet Mars nu op je. Het enige wat je kunt doen, is je hieraan overgeven en het rustig aandoen. 

Carrière Eigenlijk is je deze week alles te veel, behalve wanneer je (nog) vakantie hebt. Je bent het liefst in de relaxmodus. Probeer jezelf niet te pushen en delegeer werk waar dat kan. 

Geld Je kunt het beste niet te impulsief met je geld omgaan. De kans op een onverwachte rekening of kostenpost is helaas aanwezig. Ben daarop voorbereid. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een stabiele week, Steenbok. 

Relaties Met alleen planeet Pluto in je teken, staat je een stabiele week te wachten, dus ook in je relatie. Let op dat het niet te saai of voorspelbaar wordt, dat is ook niet de bedoeling. Maak het zelf af en toe spannend. 

Gezondheid Je zit stabiel in je vel. Wel is het belangrijk dat je in beweging blijft. Daar doe je je stijve spieren en gewrichten een groot plezier mee. 

Carrière Op dit vlak is het eerder saai dan druk. Toch heb jij daar als Steenbok niet zo’n moeite mee. Als aardeteken vind je het heerlijk te weten waar je aan toe bent. 

Geld Je hoeft je financieel geen zorgen te maken, je hebt je zaakjes goed voor elkaar en dat is meestal wel het geval. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een positieve week voor studie en carrière, Waterman. 

Relaties Je toont deze week de nodige initiatieven in je relatie onder invloed van planeet Mars. Ook tussen de lakens en dat weet je lover zeer te waarderen. Als single kun je een aantrekkelijk iemand tegen het lijf lopen. 

Gezondheid Aan energie ontbreekt het je niet, daar zorgt vurige planeet Mars wel voor. Let alleen op dat je niet te veel van jezelf vergt, dat is namelijk de valkuil. 

Carrière Op dit vlak kun je mooie sprongen maken deze week. Planeten Mars en Saturnus zijn je gunstig gezind, waardoor je toffe resultaten kunt bereiken en op unieke kansen mag rekenen. 

Geld Je gaat verstandig met je geld om en dat is deze week nodig. De kans op onverwachte kosten is aanwezig en dan is het handig wanneer je reserves hebt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Let op dat je niet overprikkeld raakt, Vissen. 

Relaties Het is belangrijk dat je in je relatie en bij vriendinnen je grenzen aangeeft, Vissen. Anders raak je in no time overprikkeld. Je bent sensitief en ook gezellige activiteiten kosten energie. 

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars, waardoor je snel over je grenzen heengaat. Hierdoor raak je in no time overprikkeld. Ben dat voor door afspraken af te zeggen of meer tijd voor jezelf in te ruimen. 

Carrière Wanneer het hectisch en druk is, heb jij hier direct last van. Kijk of je dan alleen of thuis kunt werken. Daar bescherm je jezelf mee. 

Geld Weet wat je te besteden hebt, Vissen. Dan kom je niet snel voor onaangename verrassingen te staan.