Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je hebt niet zoveel zin in diepgang, omdat planeet Pluto dwarsligt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop Invalid date

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een topweek voor je job en carrière, Ram.

Relaties Je bent deze week liever met andere dingen bezig dan je lief. Dit kan de nodige irritaties opleveren. Zeg dat het niets met je lover te maken heeft, dat verduidelijkt het een en ander. 

Gezondheid Vooral bezigzijn doet je deze week goed. Hierdoor blaas je stoom af. Planeten Jupiter en Saturnus zorgen ervoor dat je fit en krachtig in je vel zit. 

Carrière Je kunt deze week mooie sprongen maken op je werk. Wanneer je inspringt op kansen of laat zien wat je in huis hebt, kan dit tot mooie ontwikkelingen leiden. Ga er dus zeker voor. 

Geld De invloed van deze twee planeten zorgen ervoor dat je deze week financieel niets tekortkomt. Dat heb je ook aan je eigen inzet te danken!

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een turbulente en intensieve week. 

Relaties Je staat onder invloed van heel veel planeten, waardoor je onrustig bent en meer in jezelf gekeerd. Je lief kan je niet peilen en dat zorgt voor spanningen. Deel je zorgen, vertel wat er in je omgaat, dat kan hij je misschien helpen. 

Gezondheid Er gebeurt momenteel veel en daar word je onrustig van. Ook onzekerheid doet je niet bepaald goed. Je weet als Stier graag waar je aan toe bent en daar ontbreekt het nu aan. Dat zorgt voor stress. 

Carrière Op je werk is van alles gaande en dat zorgt voor de nodige stress. Op de meeste zaken heb jij geen invloed, dus probeer dat los te laten. Doe waar je goed in bent en weet dat dit genoeg is. 

Geld Ook op dit vlak kan het turbulent zijn. Houd rekening met onverwachte uitgaven. Dat is het beste. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je bent deze week graag alleen, Tweelingen. 

Relaties Hoewel je een supersociaal mens bent, heb je deze week onder invloed van planeet Neptunus vaker de behoefte om alleen te zijn. Wanneer je dit duidelijk communiceert naar je lief of vriendinnen, is dat absoluut geen probleem.

Gezondheid Je hebt het nodig om tijd alleen door te brengen. Om zaken voor jezelf op een rijtje te zetten en het een en ander wat gebeurd is de laatste tijd, te verwerken. Gun jezelf dat dan ook. 

Carrière Heb je geen vakantie (meer) dan werk je het liefst alleen. Dat het wat rustiger is door vakantievierende collega’s, vind jij geen probleem. Op deze manier functioneer jij nu het beste.

Geld Op dit vlak zit het deze week wel goed. Planeet Saturnus zorgt ervoor, dat je verstandig met je geld omgaat. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Dit wordt een actief weekje, Kreeft. 

Relaties Je hebt veel actieve planeten aan je zijde, waardoor je graag iets met je lief of vriendinnen onderneemt. Staat er een teamuitje of andere sportieve activiteit op het programma, dan zit je gebeiteld. Daar beleef je nu enorm veel fun aan. 

Gezondheid Lichamelijk beweging is deze week een must voor je, Kreeft. Dat is de enige manier om je overtollige energie in kwijt te kunnen raken. Maak hier dus regelmatig tijd voor. 

Carrière Op je werk trek je werkzaamheden naar je toe, zodat je lekker bezig blijft. Dit is prima, zolang je niet overdrijft. Je moet jezelf natuurlijk ook niet onnodig uitputten. 

Geld Je kunt een tikkeltje impulsief zijn, zeker wanneer je op stap bent met vrienden of collega’s. Bepaal van tevoren je budget, om problemen te voorkomen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Helaas zijn er wat relatieperikelen deze week, Leeuw. 

Relaties Omdat planeet Mars dwarsligt, samen met planeet Saturnus, is je humeur slecht. Je hebt nergens zin in en dat heeft effect op je relatie. Probeer jezelf bij elkaar te rapen en iets positiever te zijn. 

Gezondheid Je zit momenteel niet lekker in je vel, vooral op emotioneel vlak. Duw dit niet weg, laat het er zijn. Des te sneller ben je weer je optimistische zelf. 

Carrière Op je werk verloopt de week stroef. Er zitten dingen tegen en je moet harder werken dan anders. Dat doet nog eens een schepje op je slechte humeur. 

Geld Onder invloed van planeet Saturnus maak je je zorgen over je financiën. Bekijk of dit terecht is, de kans is groot dat het alleen tussen je oren zit. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je gaat deze week als een speer, Maagd. 

Relaties Je hebt zin om actief te zijn en iets te ondernemen met je lief, vriendinnen of familie. Let op dat je niet over iedereen heen walst. In je enthousiasme heb je niet door dat anderen dit misschien niet zo zien zitten. 

Gezondheid Zeker met planeet Mars aan je zijde, voel je je deze week fit en gemotiveerd. Pluto en Mercurius doen daar nog een schepje bovenop. Hier kun je je voordeel mee doen. 

Carrière Je gaat deze week als een speer, waardoor je ontzettend veel werk kunt verzetten. Heb je (nog) vakantie, dan is de kans groot dat je thuis aan de slag gaat. Met je tuin, interieur of hobby’s. 

Geld Het is goed om niet te impulsief te zijn. Met planeet Mercurius in je teken, is het wel een goede week om iets te verkopen en te onderhandelen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een productieve week, Weegschaal. 

Relaties Je hebt niet zoveel zin in diepgang, omdat planeet Pluto dwarsligt. Ben je aan het daten, dan is een onenightstand meer dan voldoende. Ook met je lief houd je het graag luchtig, vooral in gesprekken. 

Gezondheid Je hebt geen zin in serieuze en zware gesprekken deze week. Je houdt het liever gezellig en oppervlakkig. Hierdoor zit je prima in je vel en maak je je niet snel zorgen. 

Carrière Heb je geen vakantie (meer), dan heb je er geen moeite mee om aan de slag te gaan. Je vindt het heerlijk om met collega’s bij te kletsen over je vakantie. Ben je wel nog vrij, dan amuseer je je eveneens prima. 

Geld Op dit vlak is het wel even opletten geblazen, zeker wanneer je nog vakantie hebt. Je geld gaat er sneller doorheen dan je denkt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Maak je op voor een uitdagende week, Schorpioen. 

Relaties Er liggen nogal wat planeten dwars die op jou van invloed zijn, Schorpioen. Dat kan een negatief effect op je relatie hebben. De kans op een ruzie of fikse discussie is groot, maar klaart gelukkig wel de lucht. 

Gezondheid Helaas ervaar je deze week de nodige stress en daar kun je niet altijd even goed mee dealen. Wanneer je er met niemand over wilt praten, kun je je gedachten op papier zetten, dat lucht ook op. 

Carrière Het wordt een hectische en turbulente week voor je, Schorpioen. Ook op carrière of studievlak. Probeer je focus op één ding tegelijk te houden en blijf bij je eigen taken. 

Geld Het is goed om even pas op de plaats te maken en te sparen. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je hebt niet zoveel oog voor anderen deze week. 

Relaties Vanwege een lastige planeet Neptunus invloed, voel je anderen niet zo goed aan. Hierdoor ontstaan er misverstanden en irritaties. Probeer iets meer op de signalen te letten. 

Gezondheid Zelf zit je prima in je vel deze week. De kritiek die je soms van anderen krijgt, brengen je wel af en toe uit evenwicht. Gelukkig kun je je gedrag aanpassen. 

Carrière Met planeet Saturnus aan je zijde, vind je deze week prima je draai op school of op je werk. Heb je vakantie, dan ben je het liefst actief of sportief bezig en dat is prima. 

Geld Zolang je weet wat je te besteden hebt, ontstaan er op dit vlak geen problemen. Blijf dus alert. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een week vol ontwikkelingen, Steenbok.

Relaties Veel planeten zijn je deze week gunstig gezind en dat pakt positief uit voor je relatie en vriendschappen. Je hebt het supergezellig met elkaar en tussen de lakens bloei je weer volledig op. Als single is het aan te raden te gaan daten. 

Gezondheid Omdat je nu de wind in de rug hebt, pieker je ook minder. Dat doet je humeur en je energielevel ontzettend goed. Je hebt zin om te sporten of iets tofs te ondernemen. 

Carrière Op dit vlak mag je op mooie ontwikkelingen rekenen, Steenbok. Een toffe nieuwe collega, een unieke kans of geweldig nieuws. Houd rekening met alle mogelijkheden!

Geld Op financieel vlak zit het wel goed. Je komt in ieder geval niets tekort, daar zorg je zelf wel voor. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Je gezondheid heeft extra aandacht nodig, Waterman.

Relaties Planeten Mars en Uranus liggen dwars, waardoor je energielevel laag is en je zeer negatief gestemd kunt zijn. Dat maakt je geen toffe lover. Het kost je moeite om gezellig en positief te zijn. 

Gezondheid Je gezondheid heeft deze week extra aandacht nodig. Niet alleen op fysiek vlak, ook je gedachten en emoties mogen aan bod komen. Vraag jezelf af wat er werkelijk aan de hand is en ga daarmee aan de slag. 

Carrière Je motivatie is ver te zoeken deze week. Je hebt geen fut of zin om te studeren of te werken. Daarom is het goed om voor jezelf na te gaan wat er werkelijk scheelt. De kans is groot dat het hiermee te maken heeft. 

Geld Op dit vlak is er deze week het minst aan de hand. Dit geloof je wel en dat lijkt ook zo te zijn. Focus je deze week op andere dingen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een positieve week op meerdere fronten, Vissen. 

Relaties Ontzettend veel planeten hebben het deze week goed met je voor. Dat betekent meer seks, goede gesprekken of een spannende ontmoeting. Hier kun je reikhalzend naar uitkijken. 

Gezondheid Mentaal, fysiek en emotioneel zit je deze week prima in je vel, Vissen. Dit stelt je in staat te doen wat je graag wilt en daar word je als vanzelf happy van. Geniet vooral van deze week. 

Carrière Of je nu vrij bent of niet, je hebt zin in de week en je doet wat nodig is. Vooral het contact met andere mensen doet je goed, dat is deze week de kers op de taart. 

Geld Het blijft belangrijk je financiën in de gaten te houden, Vissen. Juist omdat je dat weinig interesseert. Voorkom in ieder geval impulsaankopen.