Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

'Je hebt tijd nodig om op te laden en na te denken': jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 03/10/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Relatie issues.

Relaties Vanwege een gespannen aspect met planeet Venus, zijn er helaas ook spanningen in je relatie deze week. Je bent snel geïrriteerd of je voelt je niet begrepen. Dit maakt de sfeer er niet beter op. Benoem eerlijk wat je dwarszit op een rustige manier.  

Gezondheid De spanningen in je relatie zorgen voor stress. Je piekert erover en je humeur daalt soms naar een dieptepunt. Daarom is het zaak dat je dit zo snel mogelijk bespreekt en oplost.  

Carrière Op je werk vind je de broodnodige afleiding. Het kan druk zijn, maar dat vind je geen probleem. Je stort je graag op je taken deze week. 

Geld Ook financieel is er deze week weinig aan de hand met planeet Jupiter in je teken. Het blijft belangrijk dat je impulsaankopen vermijdt en je budget niet overschrijdt. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een onrustige week. 

Relaties Zowel planeet Uranus als de maan hebben deze week een onrustige invloed op je. Thuis vind je je draai niet en je lief wordt er soms chagrijnig van. Vooral omdat je niet kunt benoemen wat er aan de hand is.  

Gezondheid Het is belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt en je gevoelens onder de loep neemt. Probeer uit te zoeken wat je werkelijk dwars zit, dan kun je tenminste een oplossing zoeken.  

Carrière Ook op school of op je werk kan het hectisch zijn deze week. Je bent ook minder georganiseerd dan normaal en dat maakt het weer onrustig. Probeer je aan je planning te houden, dat zorgt voor routine en structuur. 

Geld Zolang planeet Uranus in je teken staat, blijft het belangrijk wat geld achter de hand te hebben. Ook nu is de kans groot dat er onverwachte kosten op je pad komen. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een voorspoedige week op meerdere fronten. 

Relaties Planeten Mars en Venus staan deze week aan je zijde en dat is fantastisch voor je liefdes- en seksleven. Het kan af en toe heet worden tussen de lakens. Twijfel je als single of je moet daten? Doe het! 

Gezondheid Je zit deze week goed in je vel. Je hebt de wind in de rug en er gebeuren prettige dingen. Niet alleen thuis, ook op je werk en in je sociale leven. Dat is top voor je gezondheid en welzijn.  

Carrière Reken op toffe kansen, interessante ontmoetingen of inspirerende gesprekken. Dit wordt absoluut geen saaie week en daar houd je als Tweelingen enorm van. Laat je lekker verrassen.  

Geld Je houdt een extraatje over om aan jezelf te besteden. Doe dat gerust, dat verdien je. Het is ook aan te raden iets te ondernemen met je lief of vriendinnen.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Zorgen om geld. 

Relaties Zijn er problemen in je relatie, dan heeft dat waarschijnlijk met geld te maken. Planeet Venus ligt dwars en geeft vaak financiële moeilijkheden aan. Maak elkaar geen verwijten, probeer juist samen een oplossing te vinden. 

Gezondheid Als emotioneel type, maak je snel zorgen. Hier blijf je vaak alleen mee rondlopen, met een somber gevoel als gevolg. Deel je zorgen met iemand, dat lucht op en kan tot nieuwe inzichten leiden.  

Carrière Je krijgt van collega’s of medestudenten niet de hulp die je had gehoopt. Toch is het niet geheel hun schuld. Jij geeft niet aan dat je hulp nodig hebt, zodat zij dat niet altijd in de gaten hebben. Durf erom te vragen! 

Geld Geld is deze week je grootste bron van zorg. De rekeningen stapelen zich op en je hebt geen idee hoe je hiermee moet dealen. Dit los je waarschijnlijk niet alleen op, praat erover of schakel hulp in. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een prettige week voor relaties en contacten.

Relaties Planeet Venus belooft een prettige week op dit vlak. Of je nu tijd doorbrengt met je lief, collega’s, vriendinnen of familie, het verloopt prima. Het is lachen en genieten.  

Gezondheid Zolang je niet overdrijft tijdens lunches of diners, komt het wel goed. Planeet Venus zorgt wel eens voor overmatig eetgedrag en wanneer je niet aan wilt komen, kun je dat beter voorkomen. 

Carrière Soms is het iets te gezellig met klanten of collega’s, waardoor je job op de tweede plek komt. Zorg dat je nijpende deadlines haalt, anders breng je jezelf onnodig in de problemen.  

Geld Je houd je prima aan je budget en zolang je dat blijft doen, kom je niet snel in de problemen. Blijf je in- en uitgaven in de gaten houden.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een prima week voor studie, Maagd. 

Relaties Je hebt vooral goede gesprekken met andere mensen. Je eigen planeet Mercurius staat in je teken, waardoor je vaak in je element bent. Soms wel iets te zakelijk en afstandelijk.  

Gezondheid De week wordt niet echt druk of veeleisend, waardoor je op je eigen manier en in je eigen tempo je ding kunt doen. Dat doet je goed en daar word je ook vrolijk van.  

Carrière Nu planeet Mercurius weer vooruitloopt, gaat studeren en lezen je supergoed af. Handig wanneer je sowieso studeert of iets moet bestuderen op je werk. Je pikt nieuwe zaken snel op en je bent zeer gefocust.  

Geld Je blijft soms impulsief als het om geld uitgeven gaat. Houd het in de gaten en ben je er bewust van, dan kom je niet in de problemen.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een heerlijke week voor de boeg, Weegschaal. 

Relaties Planeet Venus heeft het deze week goed met je voor. Dit betekent veel seks, fijne gesprekken met je lief of als single een spannende date. Jij hoeft er alleen maar voor open te staan.  

Gezondheid Je zit nu goed in je vel, nu je eigen planeet Venus in je teken staat. Je bent zelfs regelmatig in balans en dat is soms een hele uitdaging voor je. Probeer dit zo vol te houden! 

Carrière Ben je deze week jarig, dan word je op je werk in het zonnetje gezet. Je wordt er zelfs verlegen van! Hoe dan ook, met collega’s, klanten of patiënten wordt het deze week supertof. 

Geld Planeet Venus betekent ook goed nieuws voor je financiën. Misschien ontvang je iets extra’s voor je verjaardag of houd je op andere wijze iets over. Verwen jezelf ermee.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een vrij relaxte week, Schorpioen. 

Relaties De meeste planeten laten je deze week met rust, alleen de maan heeft invloed op je. Hierdoor ben je niet veel thuis, daar ben je te onrustig voor. Dit speelt vooral aan het begin van de week.  

Gezondheid Het is belangrijk dat je je onrust op positieve wijze kanaliseert. Beoefen yoga, neem de tijd om te mediteren of spendeer tijd in de natuur. Vooral je geest mag tot rust komen.  

Carrière Het ontbreekt je niet aan ideeën deze week. Handig wanneer je aan een nieuw project of voor jezelf werkt. Zorg wel dat je ideeën concreet en haalbaar zijn.  

Geld Je bent deze week niet zoveel met je geld of budget bezig. Het lijkt er ook op, dat je dit prima onder controle hebt. Er gebeuren nu geen gekke dingen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een prima week voor sociale contacten. 

Relaties Zowel de maan als planeet Venus steunen je deze week. Dat zorgt voor fijne sociale contacten. Heb je nog niets op de planning staan, spreek dan snel af met je lief, vriend(in) of collega. 

Gezondheid Je zit goed in je Boogschuttervel deze week. Ook daar zorgt planeet Venus voor. Let wel op je eetgedrag, vooral wanneer je aan het lijnen bent. Helaas vliegen pondjes er nu sneller aan dan anders.  

Carrière Je job of studie is vooral tof door de mensen waar je mee werkt of die je tegenkomt. Daar heb je nu veel plezier mee en daar geniet je van. Dat is deze week echt de kers op de taart. 

Geld Je hebt je financiën in balans deze week. Je geeft niet meer uit dan je hebt en dat is alvast een zeer goed uitgangspunt om niet in de problemen te raken. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Relatieperikelen, Steenbok. 

Relaties Planeet Venus zorgt voor een gespannen invloed op je relatie deze week. Dat veroorzaakt soms irritaties, ruzies of discussies. De goede sfeer is helaas ver te zoeken. Neem af en toe afstand van elkaar, dat schept ruimte.  

Gezondheid Je hebt echt tijd voor jezelf nodig deze week. Om op te laden en na te denken. Zeker na een fikse ruzie of woordenwisseling. Besteed extra tijd aan je hobby’s of ga wandelen.  

Carrière De kans is groot dat afspraken niet nagekomen worden en dat frustreert je enorm. Vooral omdat je zelf zo niet bent. Los het niet meteen zelf op, spreek de ander eropaan. Laat de ander zich bewust worden van zijn of haar gedrag.  

Geld Het is verstandig om zuinig aan te doen. Omdat planeet Venus dwarsligt, kunnen er onvoorziene kosten jouw kant uitkomen.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een heerlijk weekje om thuis te zijn, Waterman. 

Relaties Met planeet Venus en de maan aan je zijde, is dit een heerlijk weekje om thuis te zijn. Je heerlijk met je lief op de sofa te nestelen of vrienden uit te nodigen voor een diner of borrel. Je geniet er nu enorm van.  

Gezondheid Wanneer je regelmatig relaxt en thuis geniet, laad je weer heerlijk op. Zeker na een drukke werkdag is dit fijn en de juiste manier om jezelf weer op te laden en in balans te krijgen. 

Carrière De week kan druk zijn. Toch verloopt het een en ander voorspoedig. Eventuele problemen weet je te tackelen en dat geeft weer een voldaan gevoel. 

Geld Op financieel vlak heb je deze week de boel in balans. Dit komt vooral omdat je er zelf verstandig mee omgaat. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een rustige week, Vissen. 

Relaties Met alleen je eigen planeet Neptunus in je teken, ben je volledig jezelf deze week. Dat weten de mensen om je heen enorm te waarderen. Ze weten bij jou volledig waar ze aan toe zijn en dat is fijn.  

Gezondheid Zorg voor voldoende me-time, ook al verloopt de week relaxt. Je bent als sensitief type snel overprikkeld en op deze manier voorkom of herstel je dat. Fysiek voel je je deze week prima.  

Carrière Op school of op je werk gaat alles z’n gangetje. Dat is ook wel eens lekker! Dit stelt je in staat alles in je eigen tempo te doen en dat bevalt je prima.  

Geld Er lijkt op dit vlak deze week niets aan de hand te zijn. Zolang jij niets geks doet, zit het wel goed met je budget.