Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Je hebt veel energie en dat stelt je in staat om heel wat werk te verzetten": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 28/11/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Plan deze week me-time in, Ram.

Relaties Je hebt deze week echt tijd voor jezelf nodig, Ram. Je lontje is kort en dat heeft een negatief effect op je relaties. Trek je regelmatig terug en houd je bezig met zaken die je tof vindt. Een serie bingen, in een warm bad liggen of veel slapen. 

Gezondheid Het is echt belangrijk dat je deze week je batterij oplaadt. Vooral emotioneel heb je je grens bereikt. Gun jezelf rust en tijd om iets tofs of creatiefs te doen, dan ben je snel weer in balans. 

Carrière Het kost je soms moeite om te focussen deze week. Je dwaalt regelmatig af met je gedachten en je hoort niet alles wat gezegd wordt. Dat zorgt soms voor irritaties bij je collega's of medestudenten. Probeer hier op te letten. 

Geld Ga niet shoppen uit verveling, dat blijft niet goed gaan. Besteed je vrije tijd liever aan activiteiten thuis, dat is goedkoper en beter voor je innerlijke balans.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een prima week om de balans op te maken. 

Relaties Plan quality time in met je lief. Dat is nodig om weer dichter bijelkaar te komen. Door alle hectiek van alledag, zijn jullie elkaar onbedoeld een beetje uit het oog verloren. Een gunstige invloed van de maan helpt je hier deze week bij. 

Gezondheid Je zit fysiek goed in je vel. Wel kun je af en toe moe zijn van al het gedoe op je werk of de ontwikkelingen in de wereld. Daarom is het goed om thuis met je lief regelmatig op adem te komen en erover te praten. 

Carrière Er is veel gedoe op je werk, dat komt nog steeds door grillige planeet Uranus in je teken. Hoewel je wel het nodige gewend bent, wordt het je deze week wel eens even teveel. Daarom is het zaak dat je thuis tot rust kunt komen. 

Geld Geef deze week eens wat geld uit aan je interieur, om het daar extra gezellig te maken! 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen De onrust in jezelf, speelt je soms parten. 

Relaties Je bent extreem onrustig deze week, Tweelingen. Planeet Mars loopt nog steeds retrograde en zorgt ervoor dat je moeite hebt met relaxen. Je lief wordt er soms stapelgek van en dat levert helaas de nodige irritaties op. 

Gezondheid Het is belangrijk dat je je onrust in goede banen leidt deze week. Dat kan fysiek door te wandelen, bewegen of sporten of door juist de rust op te zoeken, middels meditatie, yoga of het lezen van een boek. 

Carrière Leg de lat niet altijd zo hoog voor jezelf, daar maak je het jezelf extra lastig mee. Goed is goed genoeg en af en toe een paar uurtjes verlof nemen is ook geen schande. Relax wat meer. 

Geld Zorg dat je inzicht hebt in je budget, anders is de kans groot dat je deze week je limiet bereikt. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je hebt veel nieuwe en verfrissende ideeën, Kreeft. 

Relaties De maan is je deze week gunstig gezind, waardoor het vooral thuis heel fijn is met je lief of gezin. Je geniet nog meer dan anders. Is je seksleven ingedut, dan is het zaak dat nieuwe leven in te blazen, je hebt inspiratie genoeg!

Gezondheid Je gunt jezelf deze week de tijd om te genieten en dat is top. Dat is belangrijk voor je gezondheid en welzijn. Neem ook voldoende rust door een keer uit te slapen of op tijd naar bed te gaan. 

Carrière Je geniet vooral van het contact met andere mensen op school of op de werkvloer. Deze week wordt je daardoor geïnspireerd, gesprekken en ontmoetingen brengen je op verfrissende nieuwe ideeën waar je zeker iets mee mag doen. 

Geld Je geeft graag geld uit aan eten, drinken en spullen om je huis gezellig te maken. Check vantevoren of je binnen je limiet blijft. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Neem deze week de regie over je leven, Leeuw!

Relaties Ben je single, dan is het goed om je doel na te jagen. Pak de regie en neem de leiding, dat is voor de ander zeer aantrekkelijk. Heb je een vaste relatie, pas dit dan eveneens toe tussen de lakens. 

Gezondheid Verlopen zaken niet zoals je graag wilt, doe er dan zelf iets aan. Neem het initiatief en pak dit aan, dan voel je je in no time beter en veel meer in control. 

Carrière Geef iets meer aan hoe jij dingen graag ziet op school of op je werk, zeker wanneer je je ergens aan irriteert. Zolang jij het niet aangeeft, weten anderen niet hoe jij erover denkt. 

Geld Ga verstandig met je geld om, Leeuw. Ook al zijn sommige items verleidelijk om te kopen, kijk eerst of je daar budget voor hebt. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je zit soms met jezelf in de knoop, Maagd.

Relaties De maan heeft deze week een uitdagende invloed op je, waardoor je gevoelsmatig met jezelf in de knoop kunt zitten. Wanneer je hierover niets tegen je lief zegt, gaat hij twijfelen. Probeer je gevoelens met hem te delen, dat lucht op en schept duidelijkheid. 

Gezondheid Het is goed om de aandacht op jezelf te leggen deze week. Onderzoek waar jij zo emotioneel over bent of wat je zo raakt. Dan kun je tenminste naar een oplossing zoeken. 

Carrière Je job groeit je soms boven het hoofd. Dat heeft ook met je eigen strubbelingen te maken. Het kost je moeite om zonder problemen de week door te komen en dat is pittig. Zorg dus goed voor jezelf. 

Geld Je financiën heb je deze week op de rit en heeft geen prioriteit. Je bent nu met andere dingen bezig. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen De twijfels slaan deze week toe, Weegschaal!  

Relaties Ben je sinds kort aan het daten, dan slaan de twijfels toe. Waar je eerst misschien zeer enthousiast was, weet je het nu niet meer zo zeker. Geef het even tijd en volg hierin vooral je gevoel en niet je verstand. 

Gezondheid Fysiek zit je prima in je vel. Mentaal ben je een tikkeltje uit balans en dat heeft alles met diverse twijfels te maken. Dat zorgt soms voor stress en gepieker. Betrek je gevoel en intuïtie bij keuzes, dat kan helpen. 

Carrière Er kan een kans of mogelijkheid op je pad komen en ook daar ben je niet meteen zeker van. Twijfel loopt als rode draad door je week heen. Geef jezelf tijd om te beslissen en luister ook naar je gevoel. 

Geld Twijfel je over een aankoop, doe het dan niet. De kans dat je er spijt van krijgt, is dan groot.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een mooie week voor single Schorpioenen. 

Relaties Met een mooie maaninvloed, is de kans op een romantische ontmoeting groot. Zeker wanneer je hier voor open kunt staan. Heb je een lief, dan keert de romantiek terug tussen jullie, ook in bed. 

Gezondheid Je zit deze week goed in je Schorpioenenvel. Mentaal, fysiek en emotioneel ben je in balans en het is goed om dit zo te houden. Dit doe je door te genieten van alles wat de week voor je in petto heeft. 

Carrière Je hebt het naar je zin op je werk of op school en gelukkig is de druk nu niet al te hoog. Dat stelt je in staat wat vaker een praatje te maken met collega's, klanten of patiënten. 

Geld Gun jezelf dat mooie item dat al langer op je verlanglijstje staat. Dat mag ook best een keer! 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Zorg dat het geven en nemen in balans is deze week. 

Relaties Je staat vaak voor iedereen klaar, waardoor je jezelf vergeet en tekort doet. Dat gaat je deze week tegenstaan en eigenlijk is dat een goed teken! Besef dat je ook tijd voor jezelf mag hebben of hulp kunt aannemen, dan wordt het een stuk toffer allemaal.  

Gezondheid Om niet uitgeput te raken of je weerstand te verlagen, is het aan te raden je in- en ontspanning in balans te krijgen. Dat doe je door tijd voor jezelf te nemen en niet alles naar je toe te trekken. 

Carrière Dit kan een interessante week worden op school of je werk. Er komt een nieuwe collega bij of er komt een uitdagende kans op je pad. Hoe dan ook, je wordt er happy van. 

Geld Met planeet Venus in je teken, zit het nu wel goed op financieel vlak. Je kunt je best iets permitteren. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Luister eens wat vaker naar jezelf, Steenbok! 

Relaties Je lief weet het deze week vaak beter en daar laat je je soms door beïnvloeden. Voelt het niet goed, volg dan je eigen plan. Dat voelt meteen beter en is soms echt nodig om je lief scherp te houden. 

Gezondheid Tijd voor jezelf is deze week een must. Om alles wat gebeurt voor jezelf op een rijtje te zetten en echt tot rust te komen. Voel je dat je meer wilt slapen, geef daar dan aan toe, dan heb je dat nodig. 

Carrière Op je werk verloopt alles vlotjes. Zoals meestal heb je het onder controle. Zorg wel dat je niet alle verantwoordelijkheden naar je toetrekt, dat blijft je valkuil. 

Geld Spaar deze week je geld maar, verspil niets aan onnodige aankopen. Daar schiet je namelijk niet veel mee op. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Er komt iets nieuws op je pad, Waterman. 

Relaties Sta je als single open voor een nieuwe liefde, dan kan dat deze week gebeuren. Heb je een lover, dan heeft hij een spannend of inspirerend idee. Het is aan jou of jij daarin meegaat. 

Gezondheid Je hebt vooral veel energie deze week. Dit stelt je in staat om veel werk te verzetten. Ook ben je enthousiast, wat weer top is voor de nieuwe uitdagingen die wellicht op je pad komen. 

Carrière Je mag uitkijken op een interessante week, Waterman. Er komen toffe kansen op je pad of er zijn nieuwe ontwikkelingen op komst. Ben alert, houd je ogen en oren goed open. 

Geld Vermijd impulsaankopen, dat is het allerbelangrijkste. Dan kom je niet snel in de problemen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je hebt veel inspiratie en fantasie deze week, Vissen. 

Relaties Met planeten Neptunus en Jupiter in je teken, ontbreekt het je niet aan fantasie. Dat kan in bed tot spannende acties leiden. Wel ben je vaak in gedachten, waardoor je niet alle gesprekken meekrijgt. 

Gezondheid Een creatieve uitlaatklep doet je deze week super goed. Dat helpt je je gevoelens te verwerken en nieuwe ideeën te krijgen. Ook helpt het je ontspannen, wat eveneens superbelangrijk voor je is. 

Carrière Je weet originele ideeën in te brengen op school of op je werk. Handig bij nieuwe projecten of juist taken die vastlopen. Je weet er deze week weer een nieuwe draai aan te geven. 

Geld Laat je geld deze week maar in je portemonnee. De decembermaand wordt nog duur genoeg!