"Je kunt nogal worstelen met je emoties deze week. Je bent somber en je hebt weinig vertrouwen in de toekomst.": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 29/08/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Planeten Mars en Jupiter zorgen voor een positieve invloed, Ram. 

Relaties Je kunt deze week weer helemaal verliefd op je lief worden. De vonk slaat als vanouds over. Single of niet, het wordt waarschijnlijk zeer heet tussen de lakens. 

Gezondheid Planeten Mars en Jupiter werken zeer positief uit op je gezondheid en welzijn. Mentaal, fysiek en emotioneel zit je top in je vel. Je hebt het gevoel alsof je de hele wereld aankunt. 

Carrière Wat betreft je job of carrière kun je mooie sprongen maken deze week. Wat je ook wilt bereiken, je gaat er volledig voor. Planeten Mars en Jupiter doen de rest!

Geld Ook op je budget hebben beide planeten een gunstige invloed. Je hebt niets te klagen, je kunt kopen of doen wat je wilt en dat is fijn. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een vrij voorspelbare week, Stier. 

Relaties De routine is na de zomerperiode weer volledig terug, ook in je relatie. Dat vind je eigenlijk wel prettig, je weet op deze manier waar je aan toe bent. Let wel op dat het niet saai gaat worden. 

Gezondheid Je zit goed in je vel. Je bent lekker uitgerust, je bent optimistisch en je hebt zin in de week. Beweging is nu belangrijk, zorg dat je daar tijd voor vrijmaakt. 

Carrière Op je werk gaat alles z’n gangetje en dat vind jij wel prima. Geen strakke deadlines of onverwachte wendingen. Je kunt lekker je ding doen in je eigen tempo. 

Geld Omdat planeet Uranus in je teken staat, kun je toch nog te maken krijgen met onverwachte kosten. Houd hier een beetje rekening mee. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een week met mooie ontwikkelingen, Tweelingen. 

Relaties Ben je single, dan kun je gerust actie ondernemen. Meld je aan op een datingsite of ga iets vaker op stap. De kans op een spannende ontmoeting is dan groot. 

Gezondheid Nog steeds is actieve planeet Mars je gunstig gezind en planeet Jupiter doet daar een schepje bovenop. Ben je niet fit, dan duurt dat niet lang. Je herstelt nu supersnel. 

Carrière Je kunt deze week echt geluk hebben met planeet Jupiter aan je zijde. Handig wanneer je gaat solliciteren of wanneer je een klant probeert binnen te halen. Heb vertrouwen in een positieve afloop. 

Geld Ook op dit vlak kun je positief verrast worden. Je krijgt onverwacht geld terug of iets kost minder dan gedacht. Daar kun je iets tofs mee doen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Neem liever niet te veel risico’s, Kreeft. 

Relaties Neem als single niet te veel risico wanneer je gaat daten, Kreeft. Lijkt iemand te mooi om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Volg je gevoel hierin, om teleurstellingen te voorkomen. 

Gezondheid Planeet Jupiter ligt dwars, waardoor je niet heel erg fit en actief bent. Het is goed om het rustig aan te doen en je grenzen niet op te zoeken. Dat komt een andere keer wel weer. 

Carrière Doe deze week zoveel mogelijk routine klussen. Dit is geen week om uit je comfortzone te stappen. Doe vooral waar je goed in bent en ervaring in hebt. 

Geld Blijf realistisch over je budget en weet wat je kunt uitgeven. Anders is de kans groot dat je nu in de problemen komt. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een topweek op meerdere fronten, Leeuw!

Relaties De drie planeten die deze week op jou van invloed zijn, zijn je gunstig gezind. Of je nu single bent of niet, aan aandacht en seks heb je niet snel gebrek. Ook met vrienden staat je een toffe week te wachten. 

Gezondheid De planeten hebben ook een positieve invloed op je gezondheid. Je straalt zelfs helemaal! Je voelt je fit, happy en geliefd, wat wil je nog meer!

Carrière Je beleeft veel plezier en voldoening aan je werk deze week. Niet alleen vanwege het werk zelf, het contact met collega’s doet eveneens veel goed. 

Geld Met planeet Venus in je teken en planeet Jupiter aan je zijde, zit het met je financiën wel snor. Je hoeft je nu echt geen zorgen te maken. Je hebt genoeg te besteden. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je bent iets te passief, Maagd. 

Relaties Planeet Mars maakt het je deze week lastig, Maagd. Je bent zeer passief en dat is vooral in je liefdesleven een issue. Je lief baalt hiervan en als single scoor je op deze manier niet snel een date. 

Gezondheid Vanwege een gespannen planeet Mars invloed, heb je niet veel energie. Ook je motivatie en daadkracht is ver te zoeken. Het liefst doe je deze week zo min mogelijk. 

Carrière Ook op school of op je werk loop je niet vooraan. Je gelooft het allemaal wel. Zolang dit niet te lang duurt, dan is dit geen probleem. Leuk is anders!

Geld Je bent zelfs te moe om te shoppen of op andere wijze geld uit te geven. Het mooie daaraan, is dat je automatisch geld spaart. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een topweek voor sociale contacten, Weegschaal.

Relaties Met planeet Mercurius in je teken en Mars aan je zijde, mag je op toffe gesprekken en ontmoetingen rekenen. Of je nu afspreekt met vriendinnen, je lief op sleeptouw neemt of als single gaat daten, het ziet er goed uit. 

Gezondheid Je laad er heerlijk van op wanneer je onder de mensen bent. Dus deze week zit het wel goed. Ook ben je onder invloed van planeet Mars actiever dan anders. 

Carrière Dit is een prima week om met je job of studie bezig te zijn. Je bent scherp en alert en je pikt alles snel op. Ook het contact met collega’s en medestudenten is top. 

Geld Op financieel vlak is het beter om even niet te royaal te zijn. Planeet Jupiter gooit roet in het eten, waardoor je met extra kosten rekening dient te houden. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een week om orde op zaken te stellen. 

Relaties De week kan een tikkeltje saai verlopen, Schorpioen. Zowel tussen als buiten de lakens valt er weinig te beleven. Wil je het spannender hebben, dan zal je er zelf iets aan moeten doen!

Gezondheid Je batterij is volledig opgeladen, dus je zit goed in je vel. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Gebruik dat om lekker bezig te blijven deze week. 

Carrière Het wordt niet superdruk, waardoor je in de gelegenheid bent om orde op zaken te stellen. Werk achterstallig werk weg en maak alvast een planning voor komende week. 

Geld Op dit vlak is de situatie stabiel. Er is geen reden tot zorg. Blijf gewoon zoals altijd met je geld omgaan. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Nog steeds vraagt je gezondheid aandacht, Boogschutter. 

Relaties Het is belangrijk dat je huishoudelijke taken afstoot en door je lief laat doen. Jij kunt het er namelijk even niet meer bijhebben. Doe jezelf dit plezier en vraag om hulp. 

Gezondheid Nog steeds ligt planeet Mars behoorlijk dwars, waardoor een infectie, blessure of een laag energielevel mogelijk is. Negeer het niet, daar maak je het alleen erger door. Zorg goed voor jezelf. 

Carrière Je job of studie staat even op een laag pitje, omdat je niet helemaal fit bent. Dat is helemaal niet erg, dat kan iedereen overkomen. Forceer deze week niets. 

Geld Wellicht maak je je zorgen over je financiën. Dat is niet nodig. Je hebt gelukkig planeet Jupiter aan je zijde, waardoor het niet snel misgaat. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je ziet alles iets te somber in, Steenbok.

Relaties Planeet Jupiter ligt dwars en daardoor heb je een sombere kijk op alles, dus ook op je relatie. Toch zit dit puur tussen je oren. In werkelijkheid is er gelukkig weinig aan de hand. 

Gezondheid Je kunt nogal worstelen met je emoties deze week. Je bent somber en je hebt weinig vertrouwen in de toekomst. Het kan helpen hier met iemand over te praten. 

Carrière Ook op dit vlak maak je je de nodige zorgen. Blijf op de feiten letten, laat je niet door negatieve gedachten meeslepen. Het is minder erg dan jij denkt. 

Geld Je kunt niet zo royaal zijn deze week, maar je komt ook niets tekort. Ben realistisch over je budget. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Succes en geluk deze week, Waterman!

Relaties Met planeten Mars en Jupiter aan je zijde, ben je lucky in de liefde. Stap je als single op iemand af, dan is de kans klein dat je afgewezen wordt. Integendeel, je bent zeer aantrekkelijk voor het andere geslacht. 

Gezondheid Beide planeetinvloeden zorgen voor de nodige energie en daadkracht. Planeet Saturnus die in je teken staat, doet daar nog een schepje bovenop. Je zit dus kiplekker in je vel. 

Carrière Op carrièrevlak kun je de nodige successen boeken. Ga je voor een andere job of nieuwe functie, dan is de kans daarop zeer groot. Je hebt geluksplaneet Jupiter aan je zijde!

Geld Je komt deze week niets tekort. Je mag juist eerder rekenen op een extraatje. Dat wordt dus genieten. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een laag energielevel, Vissen. 

Relaties Omdat je moe bent, ben je snel geïrriteerd. Je lief moet dit ontgelden. Het is beter om goed voor jezelf te zorgen, zodat je weer snel fit bent. 

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars, waardoor je allesbehalve fit bent. Je hebt weinig geduld en een kort lontje. Je moet deze week echt even bijtanken. 

Carrière Je job of studie kost je veel kruim. Daar komen nog wat onzekerheden bij, waar je je zorgen over maakt. Dit totaalplaatje is net iets te veel voor je.

Geld Blijf verstandig met je geld omgaan. Er zijn veel onzekerheden waar je even rekening mee moet houden. Play it safe.