'Je wil deze week meer dan je budget aankan': jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 13/05/2019, laatst bijgewerkt op 07/05/2019

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Met planeet Jupiter aan je zijde, ontbreekt het je niet aan energie, Ram. Dit zal je ook hard nodig hebben, aangezien je een drukke week te wachten staat. Niet alleen je job eist het nodige van je, ook thuis liggen er allerlei taken en verplichtingen op je te wachten. Het is deze week alle zeilen bijzetten!

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Ben je deze week jarig, dan wordt je feestje super gezellig. Niet te laat en ook niet te druk; precies goed. Je geniet ervan. Ben je deze week niet jarig, dan wordt het ook gezellig en dan vooral in het weekend. Als single Stier is dan zelfs de kans groot, dat je zomaar iemand tegen het lijf loopt.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Helaas is de kans aanwezig dat je deze week in de lappenmand terecht komt, Tweelingen. Planeten Mars en Jupiter verzwakken je weerstand en dan loop je sneller een verkoudheid, griep of virus op. Het is dus belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en je rust neemt. Je kunt nu eenmaal niet altijd op volle toeren draaien.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Wat job en carrière betreft, kun je deze week mooie stappen zetten, Kreeft. Zeker wanneer je vooruit wil. Er komen mooie kansen of uitdagingen op je pad, waar je je ziel en zaligheid in kunt leggen. Je chef of leidinggevende ziet wat je in huis hebt. Ben je eigen baas, dan komt er een tof nieuw project aan.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Het ontbreekt je deze week absoluut niet aan zelfvertrouwen, Leeuw. En dat is zeker een goede zaak wanneer je een lover wil versieren of een nieuwe job wil scoren. Je twijfelt geen moment aan jezelf en je kunnen en dat is alvast het halve werk. Zolang je niet overdrijft en naar het arrogante neigt, doe je het goed.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Let deze week een beetje op je energielevel, Maagd. Je dendert maar door alsof je niet kapot te krijgen bent, terwijl dat wel zo is. Ook jij hebt een limiet. Luister naar de signalen van je lichaam om op tijd te stoppen of het rustiger aan te doen. Uiteindelijk krijg je op deze manier veel meer voor elkaar.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je wil deze week meer dan je budget aankan, Weegschaal. Je hebt toffe items gezien tijdens het shoppen of je wilt een last minute boeken met je lief. Hoewel je enthousiasme te prijzen is, is het niet verstandig om nu royaal te zijn. Er zitten helaas wat onverwachte kosten aan te komen waar je rekening mee moet houden.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Dit wordt best een relaxte week voor je, Schorpioen. Je hebt genoeg te doen, maar het voelt absoluut niet als stress of druk, je kunt het allemaal prima handelen. Thuis gaat het eveneens lekker. Jij en je lief zijn net een geoliede machine die alles onder controle heeft. Het huishouden loopt in ieder geval op rolletjes.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je trekt er deze week graag op uit met vrijheidslievende planeet Jupiter aan je zijde. Om te sporten in de buitenlucht of af te spreken met vriendinnen op een zonnig terras. Eigenlijk maakt het je niet zoveel uit waar je heengaat, zolang je maar even van thuis en de dagelijkse sleur weg bent. Dat is al voldoende voor je.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je kunt ontzettend twijfelen deze week, Steenbok. Van het kopen van nieuwe kleding tot het solliciteren naar een nieuwe job. Wat het ook is, je weet gewoon niet wat de beste keuze is en daardoor loop je soms met de ziel onder de arm. Stel bepaalde beslissingen uit wanneer je het niet zeker weet. Dat is namelijk ook een optie!

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je zit deze week goed in je Watermanvel. Je bent positief gestemd en je hebt een optimistische kijk op de toekomst. Dat zorgt ervoor dat je toffe dingen aantrekt, zoals een interessante ontmoeting of een nieuwe kans. Het ontbreekt je niet aan zelfvertrouwen, dus je durft gelukkig ook een risicootje te nemen. Hierdoor boek je leuke resultaten.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je maakt je deze week ontzettend druk over je job en dat gaat ten koste van je energielevel. Vooral omdat je door al je gepieker ook niet goed slaapt. Hier moet je echt iets aan doen. Dit kan door op je werk te gaan praten of je zorgen te delen met je lief of een goede vriendin.