Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Jezelf pushen en forceren is funest voor je gezondheid": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 04/12/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een prettig energielevel.

Relaties Je libido is aanwezig deze week, alleen niet op een dringende wijze. Je hebt zin in seks en wanneer je lief dat ook heeft, is dat top. Ben je single, dan stap je niet overenthousiast op iemand af en dat verhoogt je succeskans!

Gezondheid Je ervaart deze week een mooie invloed van planeet Mars en dat heeft een positief effect op je welzijn. Je hebt voldoende energie, maar tegelijkertijd ben je in staat om op tijd te stoppen en te ontspannen. Dit houdt je in balans.  

Carrière Op school of op je werk kun je lekker bezig zijn deze week. Zonder dat het te druk wordt of dat je strakke deadlines dient te behalen. Op deze manier haal je veel plezier en voldoening uit je job of studie.  

Geld Ook op dit vlak weet je de verleidingen te weerstaan. Je koopt alleen wat je echt graag wil en de rest kun je laten liggen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Reken op verrassingen deze week, Stier. 

Relaties Verrassende planeet Uranus heeft het deze week goed met je voor, dus reken op toffe surprises. Niet alleen tijdens pakjesavond! Je lief heeft eveneens iets spannends voor je in petto. 

Gezondheid Voel je je onrustig of opgejaagd, zorg dan dat je meteen een break pakt. Dat je meer tijd voor je hobby’s neemt of gewoon op tijd naar bed gaat. Dit helpt allemaal.  

Carrière Ook deze week verloopt niet alles volgens plan. Alleen lijkt het deze week om prettige wijzigingen of veranderingen te gaan, omdat planeet Uranus een positieve invloed op je heeft. Laat je dus verrassen!

Geld Reken op een onverwacht extraatje, een financiele gift of een rekening die goedkoper uitvalt dan gedacht. Dit alles is deze week mogelijk. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je wilt deze week iets te veel, Tweelingen!  

Relaties Je rent jezelf deze week regelmatig voorbij, je lief kan je niet bijhouden. Je doet veel, maar je bent wel onrustig en snel geïrriteerd. Op die manier heeft niemand hier iets aan. 

Gezondheid Planeet Mars legt deze week een innerlijk druk op je, waardoor je het gevoel hebt dat je door moet gaan. Hierdoor ga je snel over je grenzen heen en ben je in no time uitgeput. Probeer dit te herkennen bij jezelf en doe het dan meteen rustiger aan.  

Carrière Op je werk doe je veel tegelijk en je weet niet van ophouden. Schakel ’s avonds je mobiel uit en zorg dat je geen inkomende mails meer ziet. Dat is voor jou nu de enige manier om hiervan los te komen.  

Geld Je wilt heel graag geld uitgeven deze week. Wellicht ter compensatie van je inspanningen. Houd daarbij je budget in de gaten, overschrijdt je limiet niet.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Dit wordt een plezierige week voor je, Kreeft. 

Relaties Planeet Uranus zorgt voor een opleving in je seksleven. Zeker wanneer de boel is ingedut, is dit een welkome invloed! Ga je als single daten, dan kun je wel eens positief verrast worden. 

Gezondheid De invloed van planeet Uranus zorgt ervoor dat je ondernemend bent en sneller initiatieven neemt. Ook kost het je minder moeite om actief of sportief te zijn en dit alles is top voor je gezondheid.  

Carrière Op je werk wordt het deze week niet saai! Gelukkig wel op prettige wijze. Reken op verrassende nieuwtjes, toffe gesprekken en vernieuwende ideeën.  

Geld Op dit vlak kan het wel eens grillig verlopen deze week. Zorg gewoon dat je een financiële buffer hebt, dan kan het niet mis gaan.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Let op dat je jezelf niet voorbij rent, Leeuw.

Relaties Je hebt deze week andere ideeën dan je lief en dat kan botsen. Zeker wanneer het om de invulling van het weekend gaat. Probeer het zo te regelen, dat jullie beiden tevreden zijn.  

Gezondheid Planeten Mars en Uranus werken elkaar tegen. Op het moment dat je iets wil doen, zit er iets tegen of ervaar je weerstand en dat kan zeer frustrerend en vermoeiend zijn. Laat op tijd los, push het niet.  

Carrière Het ligt deze week niet aan je inzet, die is top. Helaas zijn er andere factoren die het moeizaam en frustrerend maken. Geef jezelf daarvan niet de schuld, je doet meer dan je best.  

Geld Op dit vlak kun je onaangenaam verrast worden. Houd hier rekening mee, spreek indien nodig je spaarrekening aan.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je wil meer dan je nu op kunt brengen, Maagd. 

Relaties Je wilt graag toffe dingen doen met je lover, alleen ontbreekt het je nog steeds aan energie. Maak er niet zo’n punt van, je lief is ook al happy met je gezelschap. Je hoeft niet altijd iets te doen. 

Gezondheid Ook al gaat het langzaam maar zeker beter met je, dat wil niet zeggen dat je er volledig bent. Push jezelf dan ook niet en geef jezelf de tijd om echt te herstellen. 

Carrière Ook hier is het belangrijk dat je je grenzen niet overschrijdt. Voel je niet zo schuldig, je kiest er niet voor om ziek te zijn! Je doet je best en meer kun je nu niet doen. Het wordt beter.  

Geld Je weet wat je te besteden hebt. Houd je hieraan, dan kom je niet in de problemen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een topweek voor single Weegschalen. 

Relaties Vurige planeet Mars heeft een gunstige invloed op je, wat je zeer aantrekkelijk maakt voor het andere geslacht! Doe er je voordeel mee, je hebt de lovers nu voor het uitkiezen. Heb je een lief, dan wordt het heet tussen de lakens.  

Gezondheid Aan energie, motivatie en energie geen gebrek deze week, met actieve planeet Mars aan je zijde. Zorg dat je overtollige energie goed kanaliseert door te sporten of te bewegen.  

Carrière Je hebt deze week zin om met je job of studie bezig te zijn. Planeet Mars maakt je gemotiveerd en dat is fijn. Op deze manier weet je toffe resultaten te bereiken.  

Geld Je shopt graag als Weegschaal en je gaat nog liever uit. Houd daarbij je budget in de gaten, voor je eigen bestwil.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Gebrek aan ideeën en inspiratie. 

Relaties Inventieve planeet Uranus ligt dwars, waardoor je een beetje saai bent in je relatie. Je hebt weinig verrassends te melden en in bed is behoorlijk voorspelbaar allemaal. Niet de meest spetterende week helaas.  

Gezondheid Loop je tegen issues aan, dan weet je niet zo goed waar je de oplossing moet zoeken. Ook dat is het effect van de invloed van planeet Uranus. Laat het gewoon even, gun jezelf rust en tijd, dan komt het vanzelf.  

Carrière Het kan zijn dat je een beetje op je job of studie bent uitgekeken deze week. Maak nu liever geen impulsieve beslissingen! Dit is gelukkig tijdelijk, laat het gewoon voorbij waaien. 

Geld Je gaat verstandig met je geld om. Vanwege alle onzekerheden, houd jij je hand op de knip en dat is voor nu het beste.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Zorg deze week goed voor jezelf, Boogschutter. 

Relaties Hoewel je lief er voor je is, doe jij toch het meeste in huis. Het kan zijn dat je niet helemaal fit bent en dus te veel van jezelf vergt. Laat je lief in dat geval gewoon iets van je overnemen, dat is echt niet erg.  

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars, waardoor je gezondheid in een dipje kan zitten. Een laag energielevel, een blessure of gebrek aan motivatie. Het is daarom essentieel dat je deze week goed voor jezelf zorgt.  

Carrière Doe je eigen job goed en neem het werk van anderen niet klakkeloos over. Daar heb je nu de puf niet voor en dat is ook helemaal niet nodig! Je collega’s kunnen dat prima zelf.  

Geld Op financieel vlak ziet het er prima uit deze week met planeet Venus in je teken. Misschien ontvang je iets extra’s voor je verjaardag.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een interessante week, Steenbok. 

Relaties Vooral als single kan de week verrassend uitpakken. Planeet Uranus schotelt je een ander type voor dan waar je normaal op zou vallen. Toch intrigeert hij je, dat maakt het heel spannend! 

Gezondheid Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt, kom je de week prima door. Het is gewoon belangrijk dat je niet over je grenzen gaat en tijd vrijmaakt voor rust en ontspanning. Dan komt het wel goed.  

Carrière Op je werk of op school kan de week eveneens verrassend verlopen. Je vangt iets op bij een gesprek of er wordt ander nieuws gedeeld. Dit biedt nieuwe kansen of positieve mogelijkheden.  

Geld Loop deze week gewoon geen risico. Overschrijd je budget niet, dan is er niets aan de hand.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Probeer niets te forceren, Waterman. 

Relaties Door tegenstrijdige planeetinvloeden, heb je de neiging om je mening erdoorheen te drukken. Dit valt niet goed bij je lief of vriendinnen. Word je bewust van wat je aan het doen bent en pas dit aan. Dat verbetert in no time de sfeer.  

Gezondheid Jezelf pushen en forceren is deze week funest voor je gezondheid. Daarmee ga je compleet over je grenzen heen. Doe jezelf een plezier en laat op tijd zaken los, waar je niet verder mee komt.  

Carrière Ook op school of op je werk ga je veel te lang door. Of wil je je mening erdoorheen pushen. Laat los en ga wat relaxter met alles om, dat is voor iedereen beter.  

Geld Planeet Saturnus in je teken zorgt ervoor, dat je je niet door je impulsen laat leiden en dat is voor je budget heel belangrijk. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een turbulente week, Vissen. 

Relaties Je staat onder invloed van veel planeten en dat maakt je onrustig. Je chaotische aard komt nog meer naar de oppervlakte en daar is je lief of je vriendin niet happy mee. Ze kunnen je niet echt volgen.  

Gezondheid Deze week is het extra belangrijk dat je je regelmatig terugtrekt. Dat heb je nodig, omdat je geregeld overprikkeld raakt. Neem tijd om te mediteren, te lezen of te schilderen om weer tot rust en jezelf te komen.  

Carrière Op dit vlak gebeurt deze week veel. Je kunt het amper bijhouden. Probeer dat dan ook niet, laat het gebeuren en verwerk alles in je eigen tijd en tempo. Trek daarna pas je conclusies.  

Geld Vermijd geld uitgeven vanuit verveling. Dat is nu je valkuil en dat kan funest voor je budget zijn.