Jouw elementhoroscoop voor de week van 10 tot 16 september

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 10/09/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 37!

horoscoop

 ELEMENT VUUR:

 Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

 Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 37 VOOR DE VUURTEKENS:

Het kan je als vuurteken behoorlijk tegenzitten deze week. Je hebt te maken met lastige planeetinvloeden die het je niet gemakkelijk maken. Vooral als het gaat om je job of je financiën. Toch is het belangrijk dat je je niet uit het veld laat slaan. Blijf zoeken naar een goede oplossing. Luister daarbij naar je intuïtie, want die is ijzersterk. En praat er eens met iemand anders over. Dat kan eveneens nieuwe inspiratie opleveren.

 

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.  

VOORSPELLINGEN WEEK 37 VOOR DE AARDETEKENS:

Maak je als aardeteken maar op voor een hectische en drukke week. Het wordt hard werken en daarbij word je volledige inzet geëist. Gelukkig ben jij van nature een doorzetter en zeer plichtsgetrouw. Je doet wat nodig is. Wel is het belangrijk dat je op z'n tijd een time-out neemt. Zorg dus ook voor ontspanning. Doe in je vrije tijd waar je happy van wordt. En besteed daarbij tijd aan je lief, gezin of vriendinnen.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 37 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Als luchtteken kun je deze week zeer onrustig en zelfs nerveus van aard zijn. Je piekert nog meer dan anders en je gedachten draaien op volle toeren. Daarom is het belangrijk dat je af en toe tijd voor jezelf vrijmaakt. Zodat je je geest leeg kunt maken. Denk hierbij aan sporten, wandelen of een dagje naar de sauna. Eigenlijk maakt het niet uit waar je voor kiest. Zolang je aandacht maar ergens op gefocust is.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.  

VOORSPELLINGEN WEEK 37 VOOR DE WATERTEKENS:

Voor jou als waterteken wordt dit een drukke, maar wel zeer gezellige week! Er is van alles gaande om je heen en je ontmoet ontzettend veel mensen. Er passeren heel wat nieuwtjes en roddels de revue en ook humor ontbreekt niet. Staan er feestjes, uitjes of andere evenementen op het programma, dan kun je daar reikhalzend naar uitkijken. Het wordt namelijk supertof. Tank wel af en toe bij. Om alle indrukken te kunnen verwerken.