Jouw elementhoroscoop voor de week van 17 tot en met 23 december

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 17/12/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 51 2018!

ELEMENT VUUR:

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

 

VOORSPELLINGEN WEEK 51 VOOR DE VUURTEKENS 

Ram, Leeuw, Boogschutter

Dit wordt een zeer flitsende en enerverende week voor je, vuurteken! Alles gaat in een super snel tempo en het kost je soms moeite om het bij te benen. Of je nu thuis bent of op je werk, er steeds iets gaande. Nieuws, ontwikkelingen of onverwachte gebeurtenissen. Het is belangrijk dat je af en toe de tijd neemt om het te verwerken. Anders ben je aan het eind van de week volledig overprikkeld en uitgeput.

 

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 51 VOOR DE AARDETEKENS:

Stier, Maagd, Steenbok

Als aardeteken ontbreekt het je deze week absoluut niet aan energie. De Stier en de Steenbok kunnen hier prima mee omgaan, de Maagd iets minder. Jij bewaakt je grenzen niet goed, waardoor je jezelf uiteindelijk uitput. Let hierop. Verder heb je als aardeteken de neiging om veel geld uit te geven. Met name impulsaankopen. Hoewel je wel wat te besteden hebt, kan het toch op. En wanneer is het genoeg? Vraag jezelf dat serieus af.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 51 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Als luchtteken heb je deze week weer de neiging om (te)veel te piekeren. Je wilt je werk nog afmaken voor de Kerst en je wilt het thuis ook allemaal perfect regelen. En het "hoe" baart je zorgen. Doe waar je goed in bent. Maak een reële planning en houd je daaraan.  Dan is het uit je hoofd en vergeet je niets. Soms is de oplossing simpel en voor de hand liggend. Denk hier maar eens over na.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 51 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Hoewel je als waterteken een drukke week te wachten staat, kun je er wel van genieten. De voorbereidingen richting feestdagen en de kerstborrels met collega's op je werk. Je hebt er geen moeite mee. Integendeel, het geeft je nieuwe energie. Dit is verder een goede week om initiatieven te nemen en mensen uit te nodigen. Voor zover je dat nog niet gedaan hebt. En probeer deze week de laatste puntjes op de i te zetten.