Jouw elementhoroscoop voor de week van 19 tot en met 25 november

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 19/11/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 47 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR: 

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 47 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Er staat je als vuurteken een drukke week te wachten. De Ram en de Leeuw kunnen dit goed handelen, de Boogschutter iets minder. Het lukt je wel om het allemaal gedaan te krijgen, maar je blijft helaas uitgeblust achter. Als Boogschutter is me time dus ontzettend belangrijk deze week. Verder zit het bij alle drie de vuurtekens wel goed met het zelfvertrouwen. Hierdoor heb je succes op je werk en als single in de liefde.

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 47 VOOR DE AARDETEKENS: 

Stier, Maagd, Steenbok

Als aardeteken mag je jezelf wat beter in acht nemen. Anders verzwakt je weerstand en heb je zo een virus, griep of verkoudheid te pakken. Eet regelmatig en gevarieerd en rust goed uit. Dan weet je al een hoop ellende te voorkomen. Financieel kun je er niet zo goed voorstaan. Negeer dit niet. Ga zo goed en verstandig mogelijk  met je geld en budget om. Dan red je het wel tot het einde van de maand.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 47 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Hoewel dit best een hectische week kan worden, draai jij er als luchtteken, je hand niet voor om. Een beetje geestelijke uitdaging vind jij niet verkeerd. Dat heb je soms zelfs nodig. Zorg wel dat je genoeg beweegt. Zodat je ook fysiek aan je trekken komt. Dat helpt je ontspannen en je hoofd leeg te krijgen. Reken daarnaast op nieuwe ontmoetingen. Die je netwerk kunnen vergroten. Je leert deze week in ieder geval ontzettend veel.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 47 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Het contact met andere mensen kan moeizaam verlopen. Je voelt de ander niet goed aan en vice versa. Dat levert irritaties en soms fikse confrontaties op. Loop hier niet voor weg. Juist door het aan te gaan en uit te praten, los je het op. Verder zit je goed in je vel. Planeet Jupiter zorgt voor de broodnodige energie. En met je zelfvertrouwen is het eveneens goed gesteld. Daar heb je vooral in je werk profijt van.