Jouw elementhoroscoop voor de week van 22 tot en met 28 oktober

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 22/10/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 43 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR: 

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 43 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Voor jou als vuurteken wordt dit een pittige en zeer uitdagende week. En dat is misschien nog zacht uitgedrukt. Je financiën kunnen zorgen voor veel gepieker. Je budget is niet voldoende om alle kosten te dekken. En je hebt niet meteen een oplossing. Jij en je lief hebben geregeld issues en op je werk kunnen de verantwoordelijkheden je boven het hoofd groeien. Geen gemakkelijke week dus, maar je kunt er wel ontzettend veel van leren.

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 43 VOOR DE AARDETEKENS:

 Stier, Maagd, Steenbok

Ook jou staat een drukke week te wachten, aardeteken. Maar anders dan bij de vuurtekens. De inzet die je toont, wordt beloond en je ziet gedurende de week vorderingen. En dat voelt goed. Daarbij barst je van de energie, waardoor het niet snel teveel wordt. Geplande feestjes en evenementen worden super gezellig en je hebt een fijn contact met je lief. Het wordt dus misschien een hectische week, maar je wordt er wel beter van.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 43 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Je relatie en je financiën kunnen onder druk komen te staan deze week. Het gaat erom hoe jij hiermee omgaat. Wil je per sé je gelijk halen, dan gaat het mis. Stel je je flexibel op en sta je open voor de mening van je lief, dan komt het wel goed. Kwel jezelf niet onnodig door te gaan shoppen. Zeker niet wanneer je er eigenlijk geen geld voor hebt. Maak het jezelf gewoon niet te moeilijk.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien. 

VOORSPELLINGEN WEEK 43 VOOR DE WATERTEKENS:

 Vissen, Kreeft, Schorpioen

Als waterteken staat je vooral een gezellige en sociale week te wachten. De kans is groot dat er veel party's of andere evenementen op het programma staan. Of je spreekt deze week regelmatig af met vriendinnen, collega's of familie. Hoe dan ook, het wordt top en onvergetelijk. Ben je nog single, dan kan Cupido een langverwacht bezoekje brengen. Planeet Venus staat super gunstig voor een romantische ontmoeting. En de klik is er dan ook meteen.