Jouw elementhoroscoop voor de week van 24 tot 30 september

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 24/09/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 39 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR: 

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen. 

VOORSPELLINGEN WEEK 39 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Als vuurteken heb je deze week veel discussies en pittige gesprekken. Zowel met je lief als met vriendinnen of collega's. Je hebt een sterke mening en die geef je niet zomaar af. Dat maakt de sfeer af en toe een beetje grimmig en beladen. Vraag jezelf eens af of dat het waard is. Wellicht kun je een beetje water bij de wijn doen om iedereen happy te houden. Inclusief jezelf. Wel barst je van de energie.

 

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 39 VOOR DE AARDETEKENS:

Stier, Maagd, Steenbok

Als aardeteken ben je deze week liever lui dan moe. Je bent nergens voor te porren en initiatieven neem je nu ook totaal niet. Daar heb je gewoon geen zin in. Je bent veel liever thuis. Om je favoriete serie te kijken of in dat spannende boek te duiken. Je lief vindt dat maar even leuk. Daarna gaat het hem irriteren. Ook je vriendinnen en collega's blijven het niet leuk vinden. Houd dus rekening met commentaar!

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 39 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Voor de luchttekens wordt het absoluut een voorspoedige week! Je zit goed in je vel en je barst van de energie. Hierdoor weet je veel werk te verzetten en je doelen na te jagen. Ook op sociaal vlak heeft dit een positieve uitwerking. Het wordt super gezellig wanneer je uitgaat met je lief of vriendinnen. Financieel heb je eveneens weinig te klagen. Je hebt voldoende geld op je bankrekening staan om eens uitgebreid te gaan shoppen.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 39 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

De watertekens dienen deze week op hun gezondheid te letten. Je energielevel keldert namelijk met de dag. En wanneer je daar niets aan doet, wordt het alleen maar erger. Daarnaast is de kans groot dat je eerder een griepje, verkoudheid of andere infectie oploopt. Werk deze week dus aan je weerstand. Eet gevarieerd en drink voldoende water. Neem je rust en ga wat vaker op tijd naar bed. Dan kun je in ieder geval erger leed voorkomen.