Jouw elementhoroscoop voor de week van 27 augustus tot en met 2 september

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 27/08/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 35 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR:

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 35 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Voor jou als vuurteken, is deze week vooral je job en carrière een thema. Er kunnen zich allerlei ontwikkelingen voordoen op dit vlak, maar misschien niet altijd naar je zin. Toch zijn dit kansen. Uitdagingen om veranderingen aan te brengen. Wanneer je er op die manier naar kijkt, kun je er wellicht anders mee omgaan. Thuis is het deze week heel prettig. Een perfecte plek om je af en toe even lekker terug te trekken.

 

ELEMENT AARDE: 

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 35 VOOR DE AARDETEKENS:

Stier, Maagd, Steenbok

Er staat je als aardeteken een drukke en hectische week te wachten. Soms is het zelfs chaotisch te noemen! En daar word jij niet zo blij van. Je weet graag waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt. En dat is nu niet altijd het geval. Toch kun je niet meer dan je best doen. In je eigen tempo. Laat je vooral niet door anderen opjagen. Daar heb je alleen jezelf mee.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 35 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Vooral je liefdesleven krijgt deze week de aandacht. Ben je nog een single luchtteken, dan is de kans groot dat je een aantrekkelijk persoon tegen het lijf loopt. Heb je een vaste lover, dan krijgt zowel je relatie, als je seksleven een boost. De sleur wordt in ieder geval op een prettige wijze doorbroken. En dat werd tijd. Je job verveelt af en toe. Toch is dit maar tijdelijk. Neem dus nog even geen drastische maatregelen.

 

ELEMENT WATER: 

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 35 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Als waterteken kun je deze week zeer onrustig zijn. Vooral thuisblijven lijkt geen optie te zijn. Je spreekt veel liever af met vriendinnen of je gaat op pad. Dit hoeft geen probleem te zijn. Zolang het thuisfront hier maar geen last van heeft. Het is de komende week goed om actief bezig te zijn. Door te wandelen, fietsen of sporten. Daardoor put je jezelf op een gezonde manier uit en word je vanzelf een stuk rustiger.