Jouw elementhoroscoop voor de week van 3 tot en met 9 december

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 03/12/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 49 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR:

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 49 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Vooral de Boogschutter heeft het deze week zwaar te verduren. Je energielevel dropt gigantisch en er zijn hier en daar wat hete discussies te verwachten. Voor alle vuurtekens geldt, doe het deze week rustig aan. Laat je niet gek maken en bewaak je grenzen. Je hoeft niet overal ja op te zeggen. Of de verantwoordelijkheid voor te nemen. Wanneer je dat in de gaten houdt, zorg je veel beter voor jezelf en raak je niet zo uitgeput.

  

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 49 VOOR DE AARDETEKENS: 

Stier, Maagd, Steenbok

Er staat jou als aardeteken een zeer hectische week te wachten. De Stier en Steenbok kunnen dat prima handelen. De Maagd een stuk minder. Dit heeft alles met je perfectionisme te maken. Je legt de lat veel te hoog voor jezelf. Doe wat je kunt en push het niet. Dan kan jij er ook veel beter mee dealen. Zorg dat je dit weekend lekker kunt relaxen. Dat is een tip voor alle drie de aardetekens.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 49 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

De Weegschaal en de Waterman kunnen een relaxte week verwachten. De Tweelingen hebben het zwaarder te verduren. Je maakt je behoorlijk druk over van alles en nog wat en je bent extreem rusteloos. En daar worden zowel jij als je directe omgeving, ontzettend moe van. Neem deze week de tijd om te mediteren. Of alleen door de natuur te wandelen. Misschien kun je een dag naar de sauna. Dat is eigenlijk een must voor alle luchttekens!

 

ELEMENT WATER: 

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 49 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Er staat je als waterteken een zeer voorspoedige week te wachten. Het zit gewoon op alle fronten mee! Of je nu als single een date hebt, een belangrijk gesprek op je werk moet voeren of een bijzonder feest op de planning hebt staan. Het verloopt volgens plan en compleet naar wens. Ook financieel valt er weinig te klagen. Je mag rekenen op een extraatje of je hebt gewoon genoeg op je rekening staan om van te genieten.