Jouw elementhoroscoop voor de week van 5 tot en met 11 november

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 04/11/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 45 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR: 

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen.

VOORSPELLINGEN WEEK 45 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Op de Boogschutter na, staat jou als vuurteken een relaxte week te wachten. Niet dat het voor de Boogschutter anders is, maar jij kunt te maken krijgen met wat wrijvingen. Tussen jou en je lief, een familielid of goede vriend(in). En dat voelt niet fijn. Je kunt het dan ook het beste meteen uitpraten. Dat lucht op. Dit is een goede week voor alle vuurtekens om tijd voor jezelf te nemen. Even opladen na een hectische tijd.

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 45 VOOR DE AARDETEKENS:

Stier, Maagd, Steenbok

Je energielevel kan deze week aan de lage kant zijn. Dat effect heeft planeet Neptunus nu op de aardetekens. Vooral voor de Maagd geldt dit. Voor jou is het dan ook extra opletten geblazen. Vooral wanneer je een drukke agenda hebt. Luister deze week naar de signalen van je lichaam. Zeg een afspraak af wanneer je moe bent. En bewaak je grenzen. Zorg deze week goed voor jezelf. Dit geldt voor alle drie de aardetekens.

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 45 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Voor de Weegschaal en de Waterman wordt dit een positieve week. Vooral het contact met andere mensen verloopt soepel en je relatie schenkt je veel voldoening. Zeker wanneer je tijd voor elkaar vrijmaakt. Voor de Tweelingen ziet het er iets minder rooskleurig uit. Dat heeft vooral met je energielevel te maken. Die is deze week extreem laag. Voor jou geldt hetzelfde advies als voor de aardetekens. Luister naar je lichaam en vertroetel jezelf eens wat meer.

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

VOORSPELLINGEN WEEK 45 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Als waterteken staat je een voorspoedige week te wachten. Je hebt mooie planeten aan je zijde, die er meer dan een prettige week van maken. Zeker wanneer je afspreekt met vrienden of iets romantisch gaat doen met je lief. Dan wordt het super gezellig en onvergetelijk. Ben je nog een single waterteken, dan hangt er gegarandeerd liefde in de lucht. Durf initiatief te nemen. Dan kan het absoluut niet misgaan. Volg je gevoel voor het juiste moment.