Jouw elementhoroscoop voor de week van 8 tot en met 14 oktober

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 08/10/2018

Alle sterrenbeelden zijn onder te verdelen in de zogenaamde vier elementen. Namelijk vuur, aarde, lucht en water. Alle elementen hebben specifieke eigenschappen, die zich uiten in drie sterrenbeelden. De kans is zeer groot, dat je het prima kunt vinden met je elementgenoot, want dan begrijp je elkaar heel erg goed! Ook kan er per element een voorspelling gedaan worden. Zoals je hier kunt lezen voor week 41 2018!

horoscoop

ELEMENT VUUR:

Bij het element vuur horen de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Vuurtekens zijn positief, idealistisch, trots en arrogant. Deze tekens hebben letterlijk veel vuur in zich en zijn daardoor warmbloedig. Hierdoor hebben ze een vurig temperament. Verder hebben ze veel levensvreugde en zelfvertrouwen. Vuurtekens houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf toe, als naar anderen. 

VOORSPELLINGEN WEEK 41 VOOR DE VUURTEKENS:

Ram, Leeuw, Boogschutter

Je kunt als vuurteken te maken krijgen met lastige gesprekken deze week. In je relatie of met vriendinnen. En dit houd je de hele week bezig. Het zet je in ieder geval flink aan het denken. Zie het als een kans om stil te staan bij hoe het gaat. Hoe het met jezelf, je relatie of vriendschap gesteld is. Het kan er alleen maar beter op worden. Omdat het allemaal best intens is, put het je wel uit.

ELEMENT AARDE:

Bij het element aarde horen de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Aardetekens zijn afwachtend, realistisch, betrouwbaar en geduldig. Ze zijn zintuiglijk ingesteld en zeer vasthoudend. Deze tekens staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet gemakkelijk van hun stuk brengen. Aardetekens kunnen heel koppig zijn. Tekens die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks.

VOORSPELLINGEN WEEK 41 VOOR DE AARDETEKENS:

Stier, Maagd, Steenbok

Voor jou als aardeteken wordt het een hectische en turbulente week. Er gebeurt van alles en overal is het druk. Zowel thuis als op je werk. Je vliegt van de ene afspraak naar de andere en tussendoor regel je nog het een en ander. Het voordeel is dat je veel gedaan krijgt. Het nadeel is dat je het weekend hard nodig zult hebben om bij te tanken! Gun jezelf dat dan ook. Dat heb je dan zeker verdiend.

 

ELEMENT LUCHT:

Bij het element lucht horen de sterrenbeelden: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Luchttekens zijn sociaal sterk, goed in communicatie en objectief. Eigenlijk net zoals de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben, ze zijn beweeglijk en begrijpen snel iets. Ze zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

VOORSPELLINGEN WEEK 41 VOOR DE LUCHTTEKENS:

Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Niet al je plannen weet je als luchtteken tot een goed einde te brengen deze week. En dat is best jammer. Want aan je inzet ligt het niet. Afspraken lopen spaak of worden niet nagekomen en de communicatie verloopt vaak stroef. Daar kun jij helaas weinig aan doen. Ben alvast trots op wat je wel bereikt. En probeer de rest een andere keer op te pakken. Wel word je iets duidelijk deze week. Je krijgt een bijzonder inzicht.

 

ELEMENT WATER:

Bij het element water horen de sterrenbeelden: Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Watertekens zijn afwachtend, gevoelig en kwetsbaar. Deze tekens hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Ze zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Hun stemming kan snel omslaan, waardoor ze snel in tranen uitbarsten. Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze gemakkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

 

VOORSPELLINGEN WEEK 41 VOOR DE WATERTEKENS:

Vissen, Kreeft, Schorpioen

Als waterteken ontpop je je deze week als een bezige bij! Je hebt energie voor tien en geen enkel project boezemt je angst in. Integendeel. Je steekt nu graag de handen uit de mouwen. En dat werkt positief uit. Je boekt het ene goede resultaat na het andere. Je kunt heel wat weg strepen van je to do lijst. Ook blijft er tijd over voor leuke dingen. Staat er iets gepland dit weekend? Dan wordt dat super gezellig.