Jouw horoscoop voor de week van 1 tot en met 7 oktober

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 01/10/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Je energielevel stijgt naar ongekende hoogtes deze week! Je hebt energie voor tien en er is niets dat je niet aanpakt. Daar zit natuurlijk wel een keerzijde aan. Vooral vanwege je impulsieve en vurige aard. Je hebt de neiging om teveel tegelijk te willen en aan van alles te beginnen en niets af te maken. Probeer dat te voorkomen.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je liefdesleven kent wat tegenslagen deze week. Heb je pas sinds kort een lover, dan kan dit wel eens het einde van de relatie betekenen. Heb je al langer een lief, dan is het minder heftig. Dan is de passie ver te zoeken en de harmonie ook. Maar daar kun je nog wel mee dealen. En dat waait weer over.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Planeet Mars zorgt deze week voor wind in de rug, Tweelingen! Wat je plannen of doelen ook zijn, je weet ze met gemak te realiseren. De tijd van geduld opbrengen en afwachten is voorbij. En daar word je helemaal happy van. Ook is je twijfel voorbij. Nu weet je precies wat je wilt en wat je moet doen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Voor je relatie en seksleven wordt dit een hele mooie week, Kreeft. Planeet Venus heeft een super gunstige invloed op je en dat zorgt voor de nodige romantiek. Is je relatie in een sleur belandt, dan kom je daar deze week absoluut uit. En ben je als single nog op zoek naar een lover, dan verschijnt hij in je leven. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Helaas botert het niet zo tussen jou en je lief deze week. Zowel planeet Mars als Venus hebben een gecompliceerde invloed op je. Dit maakt het lastig om op een prettige manier samen te zijn. Zoek liever de confrontatie niet op. Daarmee maak je meer kapot dan je lief is. Geef elkaar liever even de ruimte. Trek je tijdelijk terug.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je budget staat er deze week rooskleurig bij, Maagd. Dat betekent dat je eindelijk naar hartenlust kunt gaan shoppen. Zeker wanneer je nog niet klaar bent voor de winter wat garderobe betreft. Neem wat vriendinnen mee en maak er een gezellige dag van. Dan sla je twee vliegen in één klap. Nieuwe look en bij gekletst.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je kunt deze week zeer direct en soms bot uit de hoek komen, Weegschaal. En dat is niemand van je gewend. Jij bent namelijk het meest diplomatieke teken van de dierenriem! Toch heeft planeet Mars deze invloed nu op je. En dat kun je maar beter weten. Dan kun je er in ieder geval rekening mee houden.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Het contact met collega's en vriendinnen is deze week top. Er valt veel te lachen en te kletsen. En dat doet je goed. Met je energielevel is het helaas minder goed gesteld. Je hebt het de laatste tijd veel te druk gehad, waardoor je nu uitgeput bent. Laat dat een les zijn. Neem vanaf nu minder hooi op je vork.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Geduld is niet je sterkste kant en dat wordt deze week versterkt door planeet Mars. Zeker wachten in een wachtkamer of op een antwoord is een crime. Dat kun je bijna niet opbrengen. Toch is het niet anders en zal je ermee moeten dealen. Niet alles is te forceren. Neem voor jezelf af en toe een time-out.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Ben je een single Steenbok, dan is de kans groot dat je deze week een leuke ontmoeting hebt. De vonk springt misschien niet meteen over, maar dat hoeft ook niet. De klik is er namelijk wel. Heb je al een vaste relatie, dan wordt het romantisch en intiem. En daar heb je nu ook echt behoefte aan.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je bent deze week niet tevreden met je figuur, Waterman. De kans is dan ook groot dat je denkt aan een lijnpoging. Voor je gevoel ben je teveel bijgekomen en dat wil je niet. Een plan is één ding. Het is daarna wel zaak dat je dit in de praktijk gaat brengen. Anders schiet het natuurlijk niet op.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je bent deze week in een zeer romantische mood, Vissen. Planeet Venus heeft dat effect op je. Je gaat voor een luxe diner voor twee met kaarslicht of een spannende first date wanneer je nog single bent. Jij speelt de hele week liefdesliedjes af of je verdrinkt in romantische films. Eigenlijk is er nu geen land met je te bezeilen!